'Een verjaardagsfeest geven in de trein'

Liam, 5 jaar. wilms-tumor

Al 30 jaar geven wij kracht en vertrouwen aan kinderen met een ernstige ziekte door hun liefste wens te vervullen.

Elke dag horen gemiddeld 3 kinderen het nieuws dat ze een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte hebben. Opeens ziet het leven er heel anders uit. In plaats van gezond opgroeien en spelen gaan ze het ziekenhuis in en uit. Voor deze jonge patiënten is het uitkomen van een allerliefste wens een onvergetelijke ervaring die hun leven weer een positieve wending geeft. 

Met ruim 400 vrijwilligers realiseren we jaarlijks meer dan 600 wensen. Het laten uitkomen van wensen verandert levens. Dat is wat Make-A-Wish Nederland al 30 jaar doet. Maar dit kunnen we niet alleen: we hebben jouw hulp hier hard bij nodig. Want met jouw hulp kun je ze vertrouwen en kracht geven voor de toekomst. 

 

Wil jij weten wat je kunt betekenen voor een wenskind? 

Jouw gift maakt wensen waar

Ergens in Nederland knokken kinderen als Liam, Thijn en Iris voor hun leven. In plaats van lekker buiten te spelen, liggen ze thuis in bed of in het ziekenhuis. Soms raken ze hun haren kwijt, of worden ze misselijk van al die medicijnen. Help deze kinderen hun allerliefste wens te laten uitkomen. Laten we samen zoveel mogelijk liefste wensen vervullen.

Online inzameling voor Make-A-Wish

Heb jij dit jaar ook een jubileum? Start een inzamelingsactie voor Make-A-Wish via Facebook. Voor je verjaardag of gewoon zomaar. Verbind vrienden aan je goede doel en trek donateurs aan op Facebook. Mensen kunnen in slechts enkele klikken doneren aan je inzamelingsactie.

Jouw talent, tijd of geld kan levens veranderen

Je hoeft echt geen topatleet of rekenwonder te zijn om een actie op te starten. Doe gewoon wat je zelf leuk vindt. Je staat er nooit alleen voor. We helpen je met bijvoorbeeld promotiemateriaal en media-aandacht. Vaak zijn we er zelf ook bij.