118%
€ 2.368,00
100%
Streefbedrag € 2.000,00

WIJ SINGELLOPEN VOOR HEN

WIJ SINGELLOPEN VOOR HEN

Omroep Brabant is al meer dan 40 jaar dé regionale omroep van Brabant. Dagelijks maken wij relevante verhalen die jou raken. Zo weet je wat bij ons in Brabant leeft. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal. En Make-A-Wish is een verhaal apart. Met diep respect kijken wij naar die vele vrijwilligers die zich al jaren inzetten om ernstig zieke kinderen op een positieve en liefdevolle wijze afleiding te bieden voor hun problemen.

 

Omroep Brabant draagt daar graag een steentje (of liever nog, een grote steen) aan bij,

meer informatie daarover kunt u op onze website vinden. 

 

Ons loopteam van Omroep Brabant collega's - aangevuld met bekende Brabanders - zal tijdens de Singelloop Breda op zondag 7 oktober aan verschillende afstanden meedoen. Het zou fantastisch zijn als deze lopers - samen met u als sponsors - een hoog geldbedrag bij elkaar rennen. Niet voor ons, maar voor al die kinderen die afleiding van hun ziekte hard kunnen gebruiken. Wij rennen voor hen. Helpt u mee door ons te sponsoren?

Ik wil doneren

deelnemers

€ 75,00

Raoul Cartens

Door uw sponsoring van onze deelname willen we nog meer kinderen een leuke en liefdevolle afleiding bieden voor kun gezondheidsproblemen.
€ 152,50

Edwin Vossen

Een loopteam van Omroep Brabant - aangevuld met bekende Brabanders - zal tijdens de Singelloop Breda op zondag 7 oktober aan verschillende afstanden meedoen. Het zou fantastisch zijn als deze lopers - samen met u als sponsors - een hoog geldbedrag bij elkaar rennen. Niet voor ons, maar voor al die kinderen die afleiding van hun ziekte hard kunnen gebruiken. Wij rennen voor hen. Helpt u mee door ons te sponsoren?
€ 135,00

Tim Hanekamp

Ons loopteam van Omroep Brabant collega's - aangevuld met bekende Brabanders - zal tijdens de Singelloop Breda op zondag 7 oktober aan verschillende afstanden meedoen. Het zou fantastisch zijn als deze lopers - samen met u als sponsors - een hoog geldbedrag bij elkaar rennen. Niet voor ons, maar voor al die kinderen die afleiding van hun ziekte hard kunnen gebruiken. Wij rennen voor hen. Helpt u mee door ons te sponsoren?
€ 310,00

Nicole Melchers

Jullie weten dat sporten niet mijn favoriete hobby is, maar als ik daarmee kan helpen wensen te vervullen van kinderen met een levensbedreigende ziekte maak ik een uitzondering. Daarom hoop ik dat jullie ons willen sponsoren, zodat Make-A-Wish nog meer prachtige wensen kan vervullen!
€ 142,50

Lieke Flipsen

Ons loopteam van Omroep Brabant collega's - aangevuld met bekende Brabanders - zal tijdens de Singelloop Breda op zondag 7 oktober aan verschillende afstanden meedoen. Het zou fantastisch zijn als deze lopers - samen met u als sponsors - een hoog geldbedrag bij elkaar rennen. Niet voor ons, maar voor al die kinderen die afleiding van hun ziekte hard kunnen gebruiken. Wij rennen voor hen. Helpt u mee door ons te sponsoren?
€ 115,50

Fons Jurgens

Voor Make A Wish loop ik graag een extra rondje!
€ 850,00

Joost Meijs

Een halve marathon lopen, dat doe ik graag. Het is altijd weer net iets te ver maar deze pijn valt in het niet bij die van zieke kinderen en hun familie. Op 7 oktober aanstaande zal het lopen van de 21,1 km voor mij extra waarde hebben, namelijk een steentje bij kunnen dragen aan het laten uitkomen van wensen van zieke kinderen. Ik kom hiervoor graag in actie en doe er een schepje bovenop. U ook?
€ 100,00

Dirk Verhoeven

Kinderen verdienen het niet om ziek te worden en als het dan wel is, verdienen ze het wel om extra te worden verwend.
€ 137,50

Marrie Meeuwsen

"Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt". Met die gedachte laat Make a Wish Nederland zo veel mogelijk wensen in vervulling gaan van ernstig zieke kinderen. Daarom is het in sommige gevallen zelfs van levensbelang dat er geld wordt ingezameld om al die wensen uit te laten komen. Samen met Omroep Brabant collega’s doe ik mee met de Singelloop in Breda om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor dit mooie goede doel. Ik ga zondag 7 oktober 5 kilometer lopen door de mooie binnenstad van Breda. Heeft u daar een net zo mooi geldbedrag voor over? niet voor mijn loopprestatie maar voor alle zieke kinderen en hun naaste familieleden die wel een geluksmomentje kunnen gebruiken. Ik ga mijn best doen, jullie ook door te sponsoren? Alvast onwijs bedankt!
€ 80,00

Laura Cartens

Ik loop de Singelloop voor de kinderen van Make-A-Wish! Helpen jullie mij om hen te steunen?
€ 180,00

Rolph Dols

Gezondheid is niet vanzelfsprekend. Juíst dat is de reden dat ik mee doe. Door te rennen maak ik de droomwensen van kinderen mogelijk. Als ik me hiervoor in het zweet moet werken, dan is dat het minste wat ik kan doen.

Sponsoren

23 augustus 2018

Tim van Loon

Zet 'm op!
€ 25.00
23 augustus 2018

Wilma van den Boogaard-Hoogzaad

Alles doen voor een glimlach op een gezicht wat even niet aan ziek zijn hoeft te denken!
€ 25.00
23 augustus 2018

Madeleine Buermans

Prima initiatief. Heel veel succes.
€ 5.00
23 augustus 2018

Wanda Wezenbeek

Mijn neefje Bart en zijn familie hebben zo'n geweldige dag gehad door Make a Wish. Jullie steunen een geweldig doel. Succes toppers!
€ 10.00
27 september 2018

Miriam Deckers

Top Edwin en de rest van het team! GOGOGO 👊
€ 25.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor