0%
€ 25,00
100%

WishWalk 2019

Wish Walk 2019 - Nijmeegse Vierdaagse 

 

Dinsdag 16 t/m vrijdag 19 juli 2019 zal Team Make-A-Wish deelnemen aan de 103de Vierdaagse

 

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig, soms levensbedreigend, ziek worden, lukt het Make-A-Wish Nederland nu al om 600 wensen per jaar te vervullen. Door je aan te sluiten bij Team Make-A-Wish kunnen dit er nóg meer zijn. 

 

Loop jij de Nijmeegse Vierdaagse namens Make-A-Wish Nederland? Wij bieden jou een unieke wandelervaring in regio Nijmegen; je ontvangt twee unieke WishWalk 2019 T-shirts en een aantal andere goodies. 

 

Help ons mee om de liefste wens van een kind te vervullen! Meld je aan door op "ik wil meedoen" te klikken en maak direct je persoonlijke actiepagina aan! Met elke stap dichter bij een liefste wens.

 

Voor deelname aan de WishWalk moet je een startbewijs hebben voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 25,00

Vanja & Anja

Wij zijn Vanja Andrik 12 jaar en moeder Anja Andrik-Rutjes en wij lopen voor Make-A-Wish Nederland. Wij willen graag een liefste wens van een kind(eren) met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte vervullen. Wij zijn verslaafd aan wandelen en willen op deze manier geld ophalen.
€ 0,00

Fay Van Zunderd

Ik wandel mee om kinderen die net zoals ik chronish ziek zijn of zelf een levensbedreigende ziekte hebben eens extra in het zonnetje gezet kunnen worden.
€ 0,00

Johan Stuivenberg

Als je zelf als kind ernstig ziek bent geweest, weet je als geen ander hoe fijn het is om één dag in het zonnetje te staan , één dag met een lach. Doneer via mij voor deze droomdag.
€ 0,00

Femke en Wilton van Woezik

WishWalk 2019

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.