0%
€ 6.134,60
100%

WishWalk 2019

WishWalk 2019 - Nijmeegse 4-Daagse - 16 t/m 19 juli 2019

 

Word WishWalker! Wandel de Nijmeegse 4-Daagse en vervul daarmee de liefste wens van kinderen zoals Rachid, Laura en Jeroen.

 

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish vervult al 30 jaar de liefste wens van deze kinderen tussen 3 en 18 jaar om hen kracht te geven voor de toekomst. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

 

Samen voor een ander

Rachid, Laura en Jeroen hebben afgelopen jaar hun allerliefste wens in vervulling zien gaan.

Make-A-Wish gunt dat álle jonge patiënten en zamelt daarom geld in tijdens de Nijmeegse 4-Daagse. Loop jij ook met ons mee?

           

Wat kun je van ons verwachten?

Zet jij je in voor de kilometers; dan zetten wij ons in voor jou.

In ruil voor de sportieve prestatie én het sponsorbedrag ontvangen WishWalkers het volgende:

 

Een persoonlijke Make-A-Wish actiepagina met donatieknop.
Een paar comfortabele Nimco wandelschoenen
2 wandel T-shirts en verrassende gadgets
Voorpret tijdens twee oefen-wandeldagen samen met het WishWalk team
Alle dagen van de 4-Daagse een rustlocatie langs de route met verwennerij voor de innerlijke mens
Ontvangst op het Make-A-Wish hoofdkantoor in Hilversum
Support van onze enthousiaste vrijwilligers tijdens de Nijmeegse 4-Daagse
Hartelijke ontvangst en ludieke afsluiting van de wandeltocht bij Concertgebouw De Vereeniging

 

Wat vragen we van jou?

Als WishWalker vragen we je een minimaal sponsorbedrag van € 150,00 bij elkaar te brengen. Meer mag natuurlijk altijd. Uiteraard helpen we je met tips en trucs voor het zoeken van sponsoren.

 

Hoe aan te melden

Aanmelden is heel eenvoudig. Meld je aan door op de ´ik wil meedoen´-knop te klikken en maak direct je persoonlijke actiepagina aan. Houd je mailbox in de gaten, want al snel verwelkomen wij je met een persoonlijke mail.

 

*Voor deelname aan de WishWalk dien je een startbewijs te hebben voor de Nijmeegse 4-Daagse 2019

*Heb je vragen, mail gerust naar wishwalk@makeawishnederland.org

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 150,00

Vanja & Anja

Wij zijn Vanja Andrik 12 jaar en moeder Anja Andrik-Rutjes en wij lopen voor Make-A-Wish Nederland. Wij willen graag een liefste wens van een kind(eren) met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte vervullen. Wij zijn verslaafd aan wandelen en willen op deze manier geld ophalen.
€ 60,00

Fay Van Zunderd

Ik wandel mee om kinderen die net zoals ik chronish ziek zijn of zelf een levensbedreigende ziekte hebben eens extra in het zonnetje gezet kunnen worden.
€ 7,50

Johan *WishWalker JohanS* Stuivenberg

Als je zelf als kind ernstig ziek bent geweest, weet je als geen ander hoe fijn het is om één dag in het zonnetje te staan , één dag met een lach. Doneer via mij voor deze droomdag.
€ 0,00

Wilton van Woezik

Van 16 tot en met 19 juli 2019 loop ik mee in de 103e editie van de Nijmeegse 4-Daagse. Mijn wandelmeters wil ik graag weer inzetten als WishWalker ten gunste van Make-A-Wish Nederland. Deze bijzondere stichting vervult de liefste wens van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Eind 2011 hebben wij vanwege de ziekte van Annabel (inmiddels zelf junior ambassadeur van Make-A-Wish) een geweldige wensvervulling mogen beleven. Het is niet in woorden uit te drukken hoe belangrijk deze dag voor Annabel maar ook voor ons gezin is geweest tijdens de strijd tegen die verschrikkelijke ziekte. Een dag even niet bezig zijn met ziek zijn maar alleen onbezorgd genieten. Daarvoor is jouw steun hard nodig en daarom willen wij je vragen om een bijdrage te doen. Maken we samen het verschil? Dank je wel!
€ 170,00

Britt Kwisthout

Dit jaar loop ik de Nijmeegse Vierdaagse voor stichting Make-A-Wish. Al een lange tijd was het voor mij een droom om met de Nijmeegse Vierdaagse te mogen lopen. Voor mij wordt die droom al voor de 2e keer werkelijkheid. Ik wil dat dromen van alle kinderen voor even werkelijkheid kunnen worden. Al is het maar voor héél even... Heel even geen ziekenhuizen, verdriet, ziekte, behandelingen. Heel even lekker kind kunnen zijn & de dromen kunnen leven.
€ 0,00

Niek Sloot

Ik ben Niek en ook dit jaar loop ik weer mee met de wishwalkers en probeer ik mij weer in te zetten om ernstig zieke kinderen een geweldige dag te bezorgen. Helpt u mij mee om weer vele kinderen een mooie dag te bezorgen?
€ 407,50

DE TWEELING

IN 2019 melden wij ons als DE TWEELING (Phemia de Boer en Joke Somers-de Boer). Vandaag ingeschreven bij de Vierdaagse van Nijmegen en natuurlijk als Wishwalkers bij Make a Wish. Ieder van ons met veel herkenning bij wensdagen voor kinderen met levensbedreigende ziekte. Wat een prachtig gegeven, kinderen even een dag doen vergeten dat zij ziek zijn. Dit dank zij het vervullen van hun allerliefste wens. Al 30 jaar bestaat Make a Wish. Ons doel daarom het cijfer 3 centraal te stellen in onze akties. En dat niet alleen bij het ophalen van sponsorgeld, waar wij natuurlijk vooral bij stil staan. Zo lopen wij als 4x 33 jaar oud, hebben wij streefbedrag deelbaar door 3, zullen wij 30 km per dag lopen bij Vierdaagse, zullen wij zeker 30 mensen proberen enthousiast te maken ook te gaan lopen, proberen wij 30 lange afstanden voorafgaand aan Nijmegen te volbrengen. Hebben wij inmiddels 30 knuffels van een Make-A-Wish Nederland medewerkster ontvangen. In het getal 2019 zien wij ook het cijfer 3 terug. En ga zo maar door. Wij hopen zeker 30 mensen te vinden die zowel sponsoring als ook anderen enthousiast weten te maken ook te sponsoren. Dit voor ons als Wishwalkers bij Vierdaagse Nijmegen in juli 2019. HOORT U ook al tot 1 van die 30 personen??? Alvast dank dan van ons.
€ 250,00

Ellen Floris

Mijn eerste vierdaagse is in eerste instantie een grote uitdaging met mezelf. Maar hoe mooi is het als ik hiermee ook een onvergetelijke dag/herinnering bij elkaar kan lopen voor een ernstig ziek kind?!!
€ 155,00

Marielle Bocxe-Schepers

Ook tijdens mijn 12e vierdaagse zet ik mij in voor Make-A-Wish Nederland! U kunt er voor zorgen dat kinderen met een, ernstige of levensbedreigende, ziekte een onvoorstelbare dag beleven en even kunnen vergeten dat ze ziek zijn! Elke donatie, groot of klein, is welkom!
€ 35,00

René Lommers

Net als in 2016 en 2018 loop ik dit jaar weer voor Make-A-Wish. Steun mij en ik loop ook voor jou.
€ 300,00

Daphne Slakhorst

Dit jaar ga ik voor het eerst de Nijmeegse vierdaagse lopen (40 km). Ik ga dit samen met mijn moeder doen en vind het zo bijzonder dat ik dit kan doen. Graag zou ik geld willen ophalen voor kinderen die dit niet kunnen omdat ze ziek zijn en soms zelfs een levensbedrijgende ziekte hebben. Ik zit zelf in het laatste jaar van de Pabo en geniet van elk moment dat ik weer met kinderen mag werken. Je geeft een kind de kracht en vertrouwen om verder te vechten voor een mooi leven door hun wens uit te laten komen.
€ 0,00

Hanneke

Wandelen voor en met sterretjes, 4 dagen wandelen voor kinderen die levensbedreigend ziek zijn. 4 dagen lang wandelen om voor hen de allerliefste wens uit te laten komen. 4 dagen lang wandelen voor kracht en energie te geven en te krijgen. 4 dagen lang wandelen voor een stralende onvergetelijke dag.
€ 310,00

Johan Spijkers

Ik wil graag lopen voor Make A Wish die al 30 jaar de allerliefste wensen van zoveel mogelijk kinderen tussen de 3 en 18 jaar die ernstig , of zelfs levensbedreigend ziek zijn vervult. Door u donaties is het mogelijk om deze kinderen een dag geen patiënt te laten zijn maar genieten van hun allerliefste wens. Ik wil mij hiervoor inzetten en hoop dat u mij hierbij,dooruw donaties steunt. Namens alle wenskinderen hartelijke dank.
€ 145,00

Margot en Kirsten

Dit jaar zijn wij er weer bij! Wij nemen jullie dan ook graag opnieuw met ons mee tijdens onze wandelavonturen en de weg naar de Nijmeegse Vierdaagse. Máár dit jaar niet zonder een bijzonder randje: wij lopen in 2019 voor Make-A-Wish. Geïnspireerd door Bianca Smits-Wallbrink (wenshaler bij Make-A-Wish) en de bijzondere visie van dit goede doel, kijken wij uit naar ons Vierdaagse avontuur. Wandelen is voor ons een manier om even te ontsnappen aan de hectiek van een drukke week, nieuwe mensen te leren kennen, mooie herinneringen te maken en deze te delen met onze omgeving. Door onze actie hopen wij geld in te zamelen voor Make-A-Wish om zo vele lieve kinderen hetzelfde te gunnen: een vervulde wens, een dag zonder zorgen, en belangrijker… écht even kind te kunnen zijn. In de komende weken zullen wij jullie dan ook betrekken bij onze wandeltochten en acties voor Make-A-Wish. Wij hebben er zin in!
€ 110,00

Michelle Both-Apperloo

Dit jaar ga ik de Nijmeegse Vierdaagse lopen. 4x50 kilometer, een hele uitdaging op zich. Maar hoe mooi zou het zijn als ik daarmee ook meteen een wens van een ernstig ziek kind in vervulling kan laten gaan. Daarom doe ik mee met de Wishwalk 2019!
€ 370,00

Hester Kramer-de Rooij

Hallo, ik ben Hester en ik loop dit jaar de Vierdaagse in Nijmegen graag mee voor Make a Wish. Ik maak van dichtbij mee hoe het voor kinderen is om ernstig ziek te zijn en hoe fijn het is als ze dat een dag kunnen vergeten.
€ 0,00

Mignonne en John

We lopen nu al meerdere jaren mee met de vierdaagse en hebben dan ook het geluk dat wij zeker weer mee mogen doen. Dit jaar lopen wij voor Make-a-Wish Nederland. Dit is een organisatie die ervoor zorgt dat kinderen met een levensbedreigende ziekte, samen met hun familie even niet aan al deze zorgen hoeven te denken. De wensen geven de kinderen maar ook hun familie wat kracht en energie voor de toekomst. Heb jij altijd al een goed doel willen steunen, maar wist niet welk doel. Sponsor ons dan tijdens de vierdaagse zodat we met jullie hulp en ons wandeltalent deze kinderen een onvergetelijke dag kunnen bezorgen!
€ 0,00

Jacob Kleef

"Walk on 4 Make - A - Wish !"
€ 255,00

Ernst Grönefeld

Mijn naam is Ernst Grönefeld, getrouwd met Ingrid en de trotse vader van 4 (gezonde ) dochters. Onze dochters zijn allemaal veel te vroeg geboren maar hebben hier gelukkig niets aan overgehouden. In de tijden dat wij in het ziekenhuis zijn geweest voor onze kinderen hebben wij heel veel kinderleed gezien en zijn wij ons echt gaan beseffen hoeveel geluk wij hebben gehad. Nu mag ik dit jaar 4x50 km gaan wandelen tijdens de Nijmeegse 4-daagse. Wat is er dan mooier om dit te gaan lopen voor een heel goed doel namelijk Make-A-Wish! Ik wil dan ook iedereen vragen om mij te sponsoren. Dit mogen natuurlijk grote bedragen zijn maar zeker ook de kleine bijdragen zijn van harte welkom want heel veel kleintjes maakt ook een grote. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat ik een hele mooie bijdrage mag gaan leveren zodat Make-A-Wish zo veel mogelijk ernstig zieke kinderen namens ons een droom kunnen laten verwezenlijken zodat zij even hun problemen kunnen vergeten en een herinnering krijgen die ze voor de rest van hun leven nooit meer zullen vergeten Ik hoop op jullie steun! Alvast bedankt namens mij, mijn gezin en alle kinderen die hun droom in vervulling mogen zien gaan.
€ 0,00

Nicole Meijer

Mijn vijfde Nijmeegse 4daagse wil ik als WishWalker lopen. Op deze manier wil ik geld inzamelen voor Make-A-Wish en helpen de allerliefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Wil jij mijn actie steunen door een donatie te doen? Super bedankt alvast!
€ 192,10

Elke Lucassen

Omdat ik wandelen zelf heerlijk vind en nu na 30 jaar weer de vierdaagse wil lopen, leek het me leuk om dit meteen aan een goed doel te koppelen. Hoe mooi is het wanneer het ernstig zieke kind nog één keer iets mag gaan doen wat zij/hij het liefste wil.
€ 245,00

Robin & Rezie

Robin en Rezie lopen samen weer de vierdaagse van Nijmegen en hopen een mooi bedrag op te halen voor Make-A-Wish!
€ 0,00

Miranda Rensen

Ik maak mw tijdens het lopen van de vierdaagse graag nuttig voor het goede doel . Al jaren voel ik me zeer betrokken bij Make a Wish . De organisatie maakt het mogelijk om een kleinlichtpuntje te bezorgen bij de ernstig zieke kinderen . Naast het geld dat de verkoop van mijn kippeneitjes oplevert hoop ik er nog een bedrag extra te kunnen verzamelen , want mijn kippetjes redden het niet in hun eentje ........
€ 247,00

Henkjan, Renate, Jordy en Simone de Haan

Met het hele gezin lopen en inzamelen om kinderen met een allerliefste wens die het al zo moeilijk hebben een onvergetelijke dag te laten bezorgen, ondanks onze eigen gebrekken gaan we ervoor.
€ 278,00

Emile Bartholomeus

Helpt u ook mee om kinderen met een levensbedreigende ziekte een fantastische dag te laten beleven. Even geen patiënt, maar prinses of stoere brandweerman. Of misschien wel een ontmoeting met de grote sport- of muziekheld. Help mee de droom, de wens van deze ernstig ziekte kinderen te realiseren. Namens alle Wenskinderen, Hartelijk dank.
€ 15,00

Raymond Ykema

Ik ga voor nummer 3 En ook loop ik voor mijn lieve moeder die ik onlangs heb verloren
€ 85,00

Joke de Geus

Ik loop voor mijn plezier en gun daarom een ziek kind ook zijn/haar plezier.
€ 0,00

Jan Hanegraaf

Mijn hele leven heb ik de kans gehad mijn eigen wensen best goed in te mogen vullen, ook die van anderen. Om nu de kans te krijgen, om de wens van iemand die je niet kent, in te mogen vullen en dan toch de warmte van die ene glimlach te mogen voelen..... Daar doe ik het voor, help je me mee voor die ene glimlach? Ergens?
€ 1.582,50

Kees Aben

Beste allemaal, Van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 juli 2019 ga ik meelopen in de Wandelvierdaagse van Nijmegen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ik zou het jammer vinden om alleen voor mijn eigen plezier aan deze tocht te gaan beginnen. Daarom heb ik besloten om me via deze sportieve wandeltocht als WishWalker in te zetten voor Make a Wish. Word jij mijn donateur? Alvast super bedankt. Gr. Kees
€ 30,00

Anita van der Veer

Mijn schoonmoeder hoopt op 1 mei dit jaar haar 80e verjaardag te vieren en ik ga dit jaar voor de 5e keer de Nijmeegse 4daagse lopen. Dit vonden wij een leuke aanleiding om deze heugelijke dagen aan een goed doel te verbinden. We hopen, mede dankzij uw gift, vele kinderen een blij gezicht te geven.”
€ 0,00

Peter Poorts

Ik loop dit jaar voor de zesde keer mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Ieder jaar is het mij weer gelukt om gesponsord te wandelen zodat deze mooie stichting kinderen die ernstig ziek zijn weer een mooie wensdag kunnen geven. Sponsoren kan via onderstaande donatieknop. Hartelijk dank, Peter
€ 140,00

Suzanne van der Zwan

De Nijmeegse Vierdaagse voor Make a Wish!
€ 80,00

Marie-José van der Velden

Ik wil graag een extra doel toevoegen aan mijn 1-ste deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse! Doel 1: uitlopen ;) , doel 2: wishwalker zijn en een mooi bedrag ophalen voor Make A Wish. Helpen jullie mij mee?
€ 0,00

Jolanda Willemen

Een wens voor een geliefde, dochter, zoon, neef, nicht, oom, tante
€ 0,00

Richard Duindam

In 2018 mijn 1ste Vierdaagse gelopen. Graag wil ik iets doen voor kinderen die het minder goed getroffen hebben. Dat zij een dag mogen beleven zoals ik die finish-dag beleefde!!
€ 475,00

Yvonne Glas

Dit jaar voor de 10 keer Nijmegen een jubileumjaar en dat wil ik op een speciale manier gaan doen lopen voor een goed doel. Dat goede doel is Make-A-Wish Nederland, alles voor een glimlach van een kind.
€ 30,00

Rosita Van den Tillaar

Omdat ik de 4daagse ga lopen wil ik dit meteen koppelen aan een goed doel en daarom voor make a wish gekozen, dit geeft mij een extra stimulans.
€ 0,00

Marjolijn Koppelaars-Slaap

Voor de eerste keer ga ik de 4daagse lopen, al jaren hebben mijn vader en ik er over gesproken. Helaas is hij te jong overleden . Ik ga nu lopen om hem te eren. Mijn vader was een hele lieve man en kinderen die ziek zijn, daar kon hij erg verdrietig om zijn, dat ik nu loop voor dit goede doel zou hij zo fijn hebben gevonden.

Sponsoren

13 maart 2019

joke de geus

€ 10.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor