100%
€ 25.011,37
100%
Streefbedrag € 25.000,00

Dam tot Damloop 2019

Tijdens de Dam tot Damloop 2019 loopt een enthousiast en gemotiveerd team mee voor Make-A-Wish Nederland. Zij gaan op zondag 22 september 2019 10 EM (16,09 km) afleggen en daarmee geld ophalen om liefste wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. De vorige editie is het onze lopers gelukt ruim 25.000 euro op te halen. Een fantastisch record! Help jij ons dit record te verbreken?

 

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig, soms levensbedreigend, ziek worden, lukt het Make-A-Wish Nederland 600 wensen te vervullen. Met jou, als waardevolle sponsor kunnen dit er nóg meer zijn.

Het Dam tot Damloop Make-A-Wish Team 2019 is helemaal compleet en aansluiten is daarom ook niet meer mogelijk.

Wil je het Make-A-Wish Dam tot Damloop Team 2019 of een van de lopers wel steunen met een donatie, gebruik dan de "ik wil doneren" button.

Geweldig veel dank voor je steun!!

 

Lees hieronder waarom het zó de moeite waard is:

Anouk Evers: “Als vrijwilliger bij Make-A-Wish zie ik met eigen ogen wat een Wish Journey voor kinderen met een ernstige of zelfs levensbedreigende ziekte kan betekenen. Zo'n belevenis gun ik alle zieke kinderen! Daarom heb ik afgelopen jaar met het team van Make-A-Wish de Dam tot Damloop gelopen, waarmee we een prachtig bedrag hebben opgehaald. Dus geef je op en zet 'm op!

 

Eva den Ouden: “Afgelopen jaar liep ik de Dam tot Damloop in het team van Make-A-Wish en dit was een onvergetelijke loopervaring! Doe mee aan de Dam tot Damloop 2019 in het team van Make-A-Wish en zie nog meer kinderen hun wens in vervulling gaan, waardoor ook zij onvergetelijke momenten zullen beleven.”

 

Maarten Nix: "De Dam tot Damloop 2018 voor Make-A-Wish gaf mij veel energie en voldoening. Een bijzondere ervaring, die ik niet had willen missen. Ga jij, net als ik vorig jaar, de uitdaging aan op 22 september 2019 voor de wensvervulling van ernstig zieke kinderen?"

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 250,00

Carla Holtman

Dit jaar ga ik mijn persoonlijke uitdaging aan, meelopen met de dam tot Damloop (16,09 km) Wat een extra motivatie geeft het me nu al om dit voor het goede doel van Make-a-Wish te gaan doen! Wie wil me helpen om mijn streefbedrag te bereiken om nog meer zieke kinderen hun droom te laten uitkomen. Laten we helpen ze een dag met mooie herinneringen te maken om te koesteren. Ik ga ervoor!
€ 200,00

Titia de Jong

Dag allemaal. Ik ben Titia de Jong en ik heb de afgelopen 2 jaar de Dam tot Dam bij night 5 mijl vol enthousiasme gelopen. Dit jaar loop ik voor het goede doel. Make A Wisch de Dam tot Dam 10 mijl ! Een persoonlijke uitdaging wat strijd en energie kost. Maar dat heb ik er zeker voor over!! Zonder strijd geen overwinning. Ik ga deze uitdaging aan om zo de overwinning (de laatste droom of specifieke wens voor de zieke kinderen} te kunnen later vervullen. Help jij mij mee door een financiële donatie te storten? Hartelijk bedankt alvast namens de kinderen en hun ouders!!
€ 275,00

Lieke Boon

Hoi! Ik ben Lieke. Na een fantastische dam tot damloop vorig jaar, wilde ik dit jaar weer! Hoe mooi is het dat ik dit jaar lid mag zijn van team Make A Wish! Helpen jullie mee om zoveel mogelijk dromen uit te laten komen?
€ 388,00

Rianne van Brummen

Hoi, mijn naam is Rianne. De prachtige meid op de foto is mijn dochter Laurie. Haar wens was de giraffen voeren. Door Make a Wish is haar wens uitgekomen en zijn wij als gezin helemaal in de watten gelegd. Dit gunnen wij ieder ziek kind en daardoor ren ik voor Make a Wish de Dam tot damloop. Helpt u ons om dromen uit te laten komen?
€ 617,10

Lars Schipper

Run forest run
€ 372,20

Willem Verhoeven

Make-A-Wish is een organisatie die ervoor zorgt dat de liefste wensen van zieke kinderen in vervulling kunnen gaan. Jaren geleden hebben wij van redelijk dichtbij meegemaakt dat een wens in vervulling was gegaan. Via een ambassadeur zijn wij later wederom in aanraking gekomen met Make-A-Wish en maandelijks donateur geworden. In 2018 heeft Willem voor Make-A-Wish de 16 kilometer van de Dam tot Dam loop gerend, dit jaar gaat ook Caroline geld ophalen voor dit fantastische doel. Steun jij dit doel met ons?
€ 247,50

Jelle Maas

Ik ben Jelle Maas 19 jaar en woon in Breda, Ik doe mee aan de dam tot damloop voor make a wish omdat ik vind dat als een kind een droom heeft we hier alles aan moeten doen om deze droom voor hem/haar te verwezenlijken.
€ 197,00

Pim van Willige

Make-A-Wish Nederland vervult al 30 jaar de liefste wens van ernstig, soms zelfs levensbedreigend, zieke kinderen. Ook dit jaar willen we weer voor 600 kinderen een unieke wensjourney organiseren. Elke dag horen gemiddeld 3 kinderen het nieuws dat ze een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte hebben. Opeens ziet het leven er heel anders uit. In plaats van gezond opgroeien en spelen gaan ze het ziekenhuis in en uit. Om dit initiatief kracht bij te zetten, zal ik op zondag 22 september deelnemen aan de Dam tot Damloop namens Make-A-Wish. Door middel van donaties hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen voor zieke kinderen. Dankzij uw bijdrage kunnen wij de levens van deze kinderen vervolgens een positieve wending geven! Tot bij de finish, Pim.
€ 175,00

Michael Van der Pol

Gun ieder ziek (ongeneeselijk ) kind een onvergetelijke dag en sponsor mij om geld op te halen voor deze geweldige stichting. met de opbrengt van mijn sponsoring kan de stichting ontzettend veel kinderen een onvergetelijke dag en uitje bieden en dat is nodig voor alle zieke kinderen
€ 867,50

Wouter Kohlmann & Marc Mattheijsen

Na het succes van vorig jaar gaan wij ons wederom inzetten voor Make-A-Wish. Wij vinden het fantastisch wat wij, mede door de donatie's, kunnen betekenen voor de kinderen.
€ 1.107,50

Sebastiaan ten Bruggen Cate

Rennen voor die centen!
€ 230,00

Marloes van der Horst Kloos

Wensen uit laten komen, op de momenten dat dat nodig is. Zo fijn als dat kan! Make A Wish maakt die dromen waar, daar loop ik voor! Ik ben Marloes, moeder van drie prachtige dochters.
€ 255,41

Suzanne Schenkeveld

Mijn naam is Suzanne Schenkeveld en ik loop 16km voor Make A Wish samen met mijn fysio-studiegenoten. Doneer nu voor het goede doel en kom kijken om ons rot te zien rennen!
€ 185,00

Max Bas

Ik ben Max Bas 21 jaar en ik woon in Breda. Ik doe mee met de dam tot damloop, omdat ik vind dat deze kinderen geholpen moeten worden met hun ziekte. Als ik hierdoor mijn steentje bij kan dragen, doe ik dat graag! Draag jij ook je steentje bij ?
€ 185,00

Bob Rutjes

Ik ben Bob Rutjes, 20 jaar oud en loop mee met de Dam to Damloop. Dit doe ik om mensen te helpen die het hard nodig hebben. Zou jij ook willen helpen , maar vind je rennen maar niks? U kunt hieronder doneren en dan zal ik mijn best doen in September!
€ 1.095,00

Lieke Kempen

Sinds kort werk ik als wensvervuller voor Make a Wish. Hierbij laten we de allerliefste wens voor kinderen uitkomen. Niet in 1 dag maar in een mooie weg daarnaar toe . Zo'n Wishjourney is enorm waardevol voor een kind en het gezin. En er zijn nog veel meer kinderen waarvoor we hun allerliefste wens kunnen laten uitkomen. Daarom ren ik (voor deze ene keer op asfalt) de Dam tot Damloop, om Make a Wish te steunen. Steun jij mij hierbij?
€ 375,00

Eva Klaasse

Ik ga samen met vele andere enthousiaste lopers 22 september 16,1 km hardlopen om de liefste wensen van jonge patiënten uit te laten komen, let's make a wish happen!
€ 190,00

Jip Holtzer

Samen met 8 vrienden van de opleiding Fysiotherapie ga ik op 22 september 16.1 km hardlopen. We doen dit om de mooiste dromen van ernstig zieke jongeren waar te maken!
€ 300,00

indira zuko

Wordt een wensvervuller en help Make A Wish dromen waarmaken door mij te sponsoren tijdens de Dam tot Dam loop!
€ 473,50

Maxim van Vessem & Daan Molenschot

Na een natte, maar vooral leuke en bijzondere eerste editie van de Dam tot Damloop in het shirt van Team Make-A-Wish, doen Daan en ik dit jaar wederom mee aan dit prachtige initiatief. Waar wij geen tijdsrecord hebben verbroken, hebben wij wel een veel belangrijker record verbroken tijdens de Dam tot Damloop 2018. Afgelopen jaar heeft Team Make-A-Wish namelijk een recordbedrag van € 25.896,72 (!!) bijeengebracht. In onze ogen is dit het enige record dat telt. Want ondanks onze kleine bijdrage en de onvoorwaardelijke inzet van vrijwilligers krijgen 1200 kinderen jaarlijks te horen dat zij een levensbedreigende ziekte hebben. Om deze kinderen en hun directe omgeving weer hoop en kracht te geven, vervult Make-A-Wish Nederland de wensen van álle jonge 'Wishmakers' tussen de 3 en 18 jaar. Echter is ook deze mooie stichting afhankelijk van financiële bijdrages van mensen zoals jij en ik. Daarom lopen Daan en ik op 22 september 2019 weer mee in het Make-A-Wish team 2019 om geld in te zamelen voor dit bijzondere initiatief! Hier hebben we jouw hulp bij nodig om de wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Elke donatie helpt, hoe groot of klein die ook is! Alvast bedankt voor je hulp! Make-A-Wish Nederland, Daan en Maxim
€ 3.316,00

Floris, Ger, Werner, Hein, Thijmen en Julius

Bij kunnen dragen aan het vervullen van een liefste wens van een ernstig ziek kind: wij, Ger, Floris en Hein weten inmiddels hoe bijzonder dat is en daarom hebben we Werner, Thijmen en Julius enthousiast gemaakt om de Dam tot Damloop dit jaar mee te lopen in het Team van Make-A-Wish. Samen met onze werkgever van den Heuvel Bouwbedrijf zijn we sterk, samen willen we sponsoren vinden die net als wij Make-A-Wish willen helpen om hun unieke werk voort te kunnen zetten. Laat Make-A-Wish door het vervullen van 650 wensen per jaar, evenzovele mooie herinneringen maken die een leven lang mee gaan en de kinderen en hun familie een positieve boost geven in een verder zeer spannende tijd. Jouw steun is héél belangrijk voor ons, mogen we daarom ook op jou rekenen? Ontzettend bedankt !! Ger Jansen Floris van der Weijden Hein van den Heuvel Werner Jansen Thijmen van Betten Julius Peeraer
€ 772,50

Michelle ten Bruggen Cate

Door mee te rennen aan de Dam tot Damloop haal ik geld in om kinderen met een levensbedreigende ziekte even in het zonnetje te zetten. Make A Wish geeft hen de kans om een dag niet bezig te zijn met hun ziekte, maar even te genieten van het moment waar ze al zo lang van dromen.
€ 320,00

Frank van der Bijl

Bijdragen aan een wens vervullen?. Vervul en geef gul!
€ 258,50

Kitty van Diest

Willen jullie mij steunen bij mijn uitdaging om 10 Engelse mijl te lopen? Om zo de liefste wensen van kinderen uit te laten komen zodat ze voor even de situatie waar ze in zitten kunnen laten en samen met hun dierbare mooie herinneringen kunnen maken?
€ 0,00

Viviana Monge

Vorig jaar heb ik mee gedaan aan de Dam tot Damloop Make-A-Wish. Het was een zeer bijzondere ervaring die ik dit jaar niet wil missen. Als moeder van een ernstig ziek kind kan ik waarderen en ik zie hoe belangrijk Make-A-Wish is voor zieke kindjes en hun families. Het vervullen van de liefste wensen van ernstig zieke kinderen is tenslotte nooit klaar. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de wensdag en het er naar toe leven is, niet alleen nu maar ook veel later nog als het allemaal even niet zo gemakkelijk gaat. Ik doe het graag (nog wel even flink trainen) en ik weet dat jullie mij graag steunen, samen maken wij dan het verschil voor al die kinderen die het zó nodig hebben! Geweldig bedankt Viviana
€ 260,00

Luc Altorf

10 EM lopen met collega's voor stichting Make-A-Wish
€ 290,00

Mike van Dongen

Help mij om dromen van zieke kinderen waar te maken! Alle beetjes helpen.
€ 1.632,80

Joska, Berend, Kiek, Bas, Pieter, Niels en Thijmen

Als huisgenoten delen we veel samen. Nu we met z'n allen in het Make-A-Wish Team 2019 lopen, delen wij ook de ambitie om van deze Dam tot Damloop iets héél bijzonders te maken. Met z'n allen zorgen wij voor nog meer mooie, unieke wensvervullingen, met z'n allen zorgen wij voor nog meer levenslange positieve ervaringen voor ernstig zieke kinderen die het zó nodig hebben. Ga jij er net als wij voor en help je ons om ons doel te bereiken? Heel veel dank. Joska Spijkerman, Berend Dijkhuizen, Kiek Sluijter, Bas Jansen, Pieter Arnoldy, Niels Swinkels, Thijmen Molenaar,
€ 260,00

Tineke Meints

Help jij mij mee om zoveel mogelijk wensen mogelijk te maken?
€ 982,00

Maarten Kruizinga

Help mee om de wensen van kinderen te vervullen
€ 600,10

Gerdienke Sparreboom

Voor Yacht MAW loop ik mee met de Dam tot Dam loop op 22 september. Doel is om zo veel mogelijk geld op te halen om wensen in vervulling te laten gaan. Sponsor je mij?
€ 402,18

Loek Ratering

Iedere dag krijgen drie gezinnen in Nederland te horen dat hun kind ernstig, soms levensbedreigend ziek is. Make-A-Wish Nederland vervult al sinds 1989 de allerliefste wensen van deze kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar. Zij doen dit omdat zij geloven in de kracht van de wensvervulling. Wanneer een kind namelijk ziet dat zijn allerliefste wens uit kan komen, dan kan het ook weer geloven dat het beter kan worden. Vanuit dat geloof wordt zoveel kracht geput dat het soms het verschil maakt tussen doorvechten of opgeven. Ik wil graag bijdragen aan dit mooie doel. Vandaar dat ik op 22 september 2019 meedoe aan de Dam tot Damloop 10 EM (16,09 km) om geld op te halen voor Make-A-Wish. Help jij Make-A-Wish door mij te sponsoren?
€ 365,00

Tim Linssen

Iedere dag krijgen drie gezinnen in Nederland te horen dat hun kind ernstig, soms levensbedreigend ziek is. Make-A-Wish Nederland vervult al sinds 1989 de allerliefste wensen van deze kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar. Zij doen dit omdat zij geloven in de kracht van de wensvervulling. Wanneer een kind namelijk ziet dat zijn allerliefste wens uit kan komen, dan kan het ook weer geloven dat het beter kan worden. Vanuit dat geloof wordt zoveel kracht geput dat het soms het verschil maakt tussen doorvechten of opgeven. Ik wil graag bijdragen aan dit mooie doel. Vandaar dat ik op 22 september 2019 meedoe aan de Dam tot Damloop 10 EM (16,09 km) om geld op te halen voor Make-A-Wish. Help jij Make-A-Wish door mij te sponsoren?
€ 412,10

Klaas de Jong

Zoals jullie weten, is hardlopen iets wat ik heel graag doe en mijn wens is dan ook dat ik dit nog heel lang kan blijven doen. Er zijn kinderen die minder geluk hebben en ziek zijn, ook zij hebben wensen en daar wil ik graag een steentje aan bijdragen. Met het lopen van de Dam tot Damloop 2019 voor Make a Wish hoop ik geld op te halen waarmee een wens in vervulling kan gaan. Sponsor jij mij?
€ 252,10

Lysanne Vrooman

...
€ 272,50

Sophie Lijdsman

Ik ben Sophie Lijdsman en dit jaar loop ik de Dam tot Damloop voor Make-A-Wish. Binnen mijn werk als pediatrisch psycholoog zie ik hoe waardevol het voor zieke kinderen en hun omgeving is dat die ene liefste wens werkelijkheid wordt. Dat is de reden dat ik ren voor Make-A-Wish en dat ik dit doel steun! Helpen jullie mij om zo veel mogelijk geld op te halen, zodat we zo veel mogelijk kinderen een geweldige dag kunnen bezorgen?
€ 240,00

Iris Brummelhuis

Aloha! De mensen die op deze site verzeild zijn geraakt kennen me ongetwijfeld. Samen met Sop en Val heb ik besloten de Dam tot Dam te lopen voor Make a Wish. Ik ben heel erg fan van deze organisatie en vind het leuk op deze manier mijn steentje bij te dragen. Daarnaast geeft deze loop me ook extra motivatie weer te gaan rennen! Gun zieke kindjes dat hun droom uitkomt door hier te doneren! Liefs, Iris
€ 251,00

Martin Ziengs

Help mee dromen te vervullen door mij te sponsoren tijdens mijn 2e Dam tot Damloop voor Make a Wish.
€ 220,00

Claire Waterreus

Hoi! Ik ben Claire en ik ben 20 jaar oud. Ik vind het heel mooi dat Make-A-Wish ernstig zieke kinderen en hun familie iets bijzonders geeft in een moeilijke periode. Daarom zet ik me dit jaar in voor Make-A-Wish tijdens de Dam tot Damloop.
€ 1.476,38

Maarten Nix

Beste allemaal, Op 22 september loop ik met Make-A-Wish weer de Dam tot Damloop om geld in te zamelen ten behoeve van het mogelijk maken van de liefste wens van ernstig zieke kinderen. Door zo’n droomwens in vervulling te laten gaan wil je bereiken je dat ze nog meer hoop krijgen om hun allergrootste wens te laten uitkomen, en dat is natuurlijk BETER WORDEN! Vorig jaar heb ik mede dankzij jullie goede gaven een bedrag van bijna DUIZEND!!! EURO bij elkaar verzameld, hetgeen natuurlijk volledig ten goede van Make-A-Wish is gekomen. Mijn DOEL, en beter laat dat ONS ALLER DOEL zijn, is om dit bedrag te evenaren, maar liever nog net over heen. Want om het beste resultaat te behalen moet je net even iets harder PUSHEN. En wie zou dat niet doen voor MAKE-A-WISH? Op dit moment ben ik flink aan het beulen om mijn persoonlijke DOELSTELLING, dat is mijn tijd van vorig jaar van 1 uur 34 min en 5 sec te verbeteren, maar dat staat niet voor op. Ik ga er helemaal voor, PUSHEN jullie mij over de limiet van 1000 EURO?
€ 500,00

Bart van Tongeren

Dit jaar loop ik voor de derde keer de Dam tot Damloop voor Make-A-Wish Nederland. Het is elk jaar weer een groot feest! Bijzonder om te zien hoeveel mensen zich voor Make-A-Wish Nederland inzetten. Alle lopers, bedrijven, vrijwilligers en ex-wenskinderen. Samen brengen wij deze prachtige organisatie onder de aandacht om zoveel mogelijk wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen. CVT RUNS WITH ME
€ 720,00

Charlotte Sommer

Onze dochter Danique heeft leukemie en voor haar en al haar lotgenootjes ga ik in NOV voor KiKa de NY marathon rennen en wil ik graag voor Make a Wish de van Dam tot Dam lopen!! Op deze manier probeer ik zoveel mogelijk mijn steentje bij te dragen. Het is het minste wat ik kan doen!
€ 1.667,50

Nick, Joyce & Ruby

Wij lopen voor Make-A-Wish! Make-A-Wish is een organisatie die zich inzet om de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen tussen de 3 en 18 jaar in vervulling te brengen. Make-A-Wish streeft er naar om jaarlijks 600 wensen in vervulling te laten gaan. Dit jaar lopen wij voor Philippine. Philippine is 17 jaar oud en heeft een hersentumor. Haar grootste wens is om een keer een citytrip naar New York te maken, maar daar is natuurlijk geld voor nodig! Help jij ons om dit te kunnen realiseren? Doneer dan via onderstaande link! Alvast Bedankt!
€ 295,00

Valerie Savelkoul

Mijn naam is Valerie en dit jaar ren ik de Dam tot Damloop voor Stichting Make-a-Wish Nederland. Met deze actie wil ik graag helpen om dromen en wensen te realiseren, omdat iedereen maar al helemaal een kind moet kunnen dromen en genieten van ieder moment dat ons gegund is op de wereld. Met jullie steun helpen we om zo veel mogelijk dromen van chronisch zieke kinderen te vervullen!

Sponsoren

17 maart 2019

Anoniem

€ 25.00
26 augustus 2019

Jessica Denkelaar

Goed bezig! Zet ‘m op!
€ 10.00
30 augustus 2019

Leonore Kemper

Lieve Jacqueline, ik ben super trots op al je harde werk voor dit mooie doel. Veel succes! Xxx Leonore
€ 15.00
2 september 2019

Adine de Beer

Lieve Jacqueline, Wat gaaf dat jij je inzet voor Make a Wish! Ik doe graag mee! Liefs oma
€ 50.00
3 september 2019

Debby Jansen

€ 25.00
3 september 2019

Valérie Den Hertog

Voor Jacqueline van den Heuvel die zich al zo lang inzet! XXX
€ 10.00
3 september 2019

Joke Bronsing

€ 50.00
5 september 2019

Rogier

€ 175.00
7 september 2019

Daan van den Bergh

Lieve Jacq! Ik ben apentrots als ik zie wat je allemaal doet voor dit prachtige doel. Veel succes!! Liefs, Daan Mannen van ‘t Begijnehof, succes strijders💪🏽!
€ 50.00
8 september 2019

Carlijn Van den Bergh

€ 15.00
14 september 2019

Anoniem

€ 5.00
17 september 2019

Dirk van Erp

€ 15.00
19 september 2019

Willemijn Van Van Ginneken

Voor de allerliefste jacq vd heuvel die zich weer inzet voor deze fantastische organisatie! Trots op jou!!!!
€ 10.00
19 september 2019

Loukia Van den Bergh-de Beer

Lieve Jacq fantastisch werk doen jullie!! Heel veel succes met deze dag to make many wishes come true!!
€ 50.00
20 september 2019

Roos Uitdewilligen

€ 10.00
21 september 2019

Anoniem

€ 25.00
21 september 2019

Amaya Hagen

€ 10.00
21 september 2019

Anoniem

€ 5.00
21 september 2019

Bonne Ziengs

€ 225.00
22 september 2019

James Lodge

€ 25.00
22 september 2019

Maria P

Bart van Tongueren+ team super proud of you! 👊🏼
€ 50.00
22 september 2019

Noa Gross

€ 20.00
23 september 2019

Ash Dawood

€ 10.00
23 oktober 2019

Gaby Schram

€ 325.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor