1%
€ 170,00
100%
Streefbedrag € 25.000,00

Dam tot Damloop 2019

Ga jij uitdagingen met groot enthousiasme aan én lever jij graag een bijdrage aan de vervulling van een liefste wens?

Dan zijn WIJ op zoek naar JOU! Met een gemotiveerd team lopers neemt Make-A-Wish Nederland ook dit jaar weer deel aan de Dam tot Damloop 10 EM (16,09 km) op zondag 22 september 2019. De vorige editie is het onze lopers gelukt ruim 25.000 euro op te halen. Een fantastisch record! Help jij ons dit record te verbreken?

 

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig, soms levensbedreigend, ziek worden, lukt het Make-A-Wish Nederland 600 wensen te vervullen. Met jou, als waardevolle aanvulling, in het team van Make-A-Wish kunnen dit er nóg meer zijn. Laat JIJ jouw kilometers sponsoren voor een liefste wens? Wij hebben een startbewijs voor je klaarliggen.

 

Al definitief aangemeld als teamlid? Klik op de 'ik doe mee' button en maak een persoonlijke actiepagina aan. Een héél eenvoudige manier om je familie, vrienden, collega’s en anderen te benaderen en hen te vragen jou te steunen in jouw ambitie. 

 

Nog geen teamlid, maar wel nieuwsgierig geworden? Mail naar: mail@damloopmakeawish.nl voor meer informatie. De definitieve aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus wacht niet te lang.

 

 

Lees hieronder waarom het zó de moeite waard is:

Anouk Evers: “Als vrijwilliger bij Make-A-Wish zie ik met eigen ogen wat een Wish Journey voor kinderen met een ernstige of zelfs levensbedreigende ziekte kan betekenen. Zo'n belevenis gun ik alle zieke kinderen! Daarom heb ik afgelopen jaar met het team van Make-A-Wish de Dam tot Damloop gelopen, waarmee we een prachtig bedrag hebben opgehaald. Dus geef je op en zet 'm op!

 

Eva den Ouden: “Afgelopen jaar liep ik de Dam tot Damloop in het team van Make-A-Wish en dit was een onvergetelijke loopervaring! Doe mee aan de Dam tot Damloop 2019 in het team van Make-A-Wish en zie nog meer kinderen hun wens in vervulling gaan, waardoor ook zij onvergetelijke momenten zullen beleven.”

 

Maarten Nix: "De Dam tot Damloop 2018 voor Make-A-Wish gaf mij veel energie en voldoening. Een bijzondere ervaring, die ik niet had willen missen. Ga jij, net als ik vorig jaar, de uitdaging aan op 22 september 2019 voor de wensvervulling van ernstig zieke kinderen?"

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 70,00

Carla Holtman

Dit jaar ga ik mijn persoonlijke uitdaging aan, meelopen met de dam tot Damloop (16,09 km) Wat een extra motivatie geeft het me nu al om dit voor het goede doel van Make-a-Wish te gaan doen! Wie wil me helpen om mijn streefbedrag te bereiken om nog meer zieke kinderen hun droom te laten uitkomen. Laten we helpen ze een dag met mooie herinneringen te maken om te koesteren. Ik ga ervoor!
€ 50,00

Titia de Jong

Dag allemaal. Ik ben Titia de Jong en ik heb de afgelopen 2 jaar de Dam tot Dam bij night 5 mijl vol enthousiasme gelopen. Dit jaar loop ik voor het goede doel. Make A Wisch de Dam tot Dam 10 mijl ! Een persoonlijke uitdaging wat strijd en energie kost. Maar dat heb ik er zeker voor over!! Zonder strijd geen overwinning. Ik ga deze uitdaging aan om zo de overwinning (de laatste droom of specifieke wens voor de zieke kinderen} te kunnen later vervullen. Help jij mij mee door een financiële donatie te storten? Hartelijk bedankt alvast namens de kinderen en hun ouders!!
€ 0,00

Lieke Boon

Hoi! Ik ben Lieke. Na een fantastische dam tot damloop vorig jaar, wilde ik dit jaar weer! Hoe mooi is het dat ik dit jaar lid mag zijn van team Make A Wish! Helpen jullie mee om zoveel mogelijk dromen uit te laten komen?
€ 25,00

Rianne van Brummen

Hoi, mijn naam is Rianne. De prachtige meid op de foto is mijn dochter Laurie. Haar wens was de giraffen voeren. Door Make a Wish is haar wens uitgekomen en zijn wij als gezin helemaal in de watten gelegd. Dit gunnen wij ieder ziek kind en daardoor ren ik voor Make a Wish de Dam tot damloop. Helpt u ons om dromen uit te laten komen?

Sponsoren

17 maart 2019

Anoniem

€ 25.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor