13%
€ 3.142,86
100%
Streefbedrag € 25.000,00

Dam tot Damloop 2019

Ga jij uitdagingen met groot enthousiasme aan én lever jij graag een bijdrage aan de vervulling van een liefste wens?

Dan zijn WIJ op zoek naar JOU! Met een gemotiveerd team lopers neemt Make-A-Wish Nederland ook dit jaar weer deel aan de Dam tot Damloop 10 EM (16,09 km) op zondag 22 september 2019. De vorige editie is het onze lopers gelukt ruim 25.000 euro op te halen. Een fantastisch record! Help jij ons dit record te verbreken?

 

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig, soms levensbedreigend, ziek worden, lukt het Make-A-Wish Nederland 600 wensen te vervullen. Met jou, als waardevolle aanvulling, in het team van Make-A-Wish kunnen dit er nóg meer zijn. Laat JIJ jouw kilometers sponsoren voor een liefste wens? Wij hebben een startbewijs voor je klaarliggen.

 

Al definitief aangemeld als teamlid? Klik op de 'ik doe mee' button en maak een persoonlijke actiepagina aan. Een héél eenvoudige manier om je familie, vrienden, collega’s en anderen te benaderen en hen te vragen jou te steunen in jouw ambitie. 

 

Nog geen teamlid, maar wel nieuwsgierig geworden? Mail naar: mail@damloopmakeawish.nl voor meer informatie. De definitieve aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus wacht niet te lang.

 

 

Lees hieronder waarom het zó de moeite waard is:

Anouk Evers: “Als vrijwilliger bij Make-A-Wish zie ik met eigen ogen wat een Wish Journey voor kinderen met een ernstige of zelfs levensbedreigende ziekte kan betekenen. Zo'n belevenis gun ik alle zieke kinderen! Daarom heb ik afgelopen jaar met het team van Make-A-Wish de Dam tot Damloop gelopen, waarmee we een prachtig bedrag hebben opgehaald. Dus geef je op en zet 'm op!

 

Eva den Ouden: “Afgelopen jaar liep ik de Dam tot Damloop in het team van Make-A-Wish en dit was een onvergetelijke loopervaring! Doe mee aan de Dam tot Damloop 2019 in het team van Make-A-Wish en zie nog meer kinderen hun wens in vervulling gaan, waardoor ook zij onvergetelijke momenten zullen beleven.”

 

Maarten Nix: "De Dam tot Damloop 2018 voor Make-A-Wish gaf mij veel energie en voldoening. Een bijzondere ervaring, die ik niet had willen missen. Ga jij, net als ik vorig jaar, de uitdaging aan op 22 september 2019 voor de wensvervulling van ernstig zieke kinderen?"

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 185,00

Carla Holtman

Dit jaar ga ik mijn persoonlijke uitdaging aan, meelopen met de dam tot Damloop (16,09 km) Wat een extra motivatie geeft het me nu al om dit voor het goede doel van Make-a-Wish te gaan doen! Wie wil me helpen om mijn streefbedrag te bereiken om nog meer zieke kinderen hun droom te laten uitkomen. Laten we helpen ze een dag met mooie herinneringen te maken om te koesteren. Ik ga ervoor!
€ 110,00

Titia de Jong

Dag allemaal. Ik ben Titia de Jong en ik heb de afgelopen 2 jaar de Dam tot Dam bij night 5 mijl vol enthousiasme gelopen. Dit jaar loop ik voor het goede doel. Make A Wisch de Dam tot Dam 10 mijl ! Een persoonlijke uitdaging wat strijd en energie kost. Maar dat heb ik er zeker voor over!! Zonder strijd geen overwinning. Ik ga deze uitdaging aan om zo de overwinning (de laatste droom of specifieke wens voor de zieke kinderen} te kunnen later vervullen. Help jij mij mee door een financiële donatie te storten? Hartelijk bedankt alvast namens de kinderen en hun ouders!!
€ 118,00

Lieke Boon

Hoi! Ik ben Lieke. Na een fantastische dam tot damloop vorig jaar, wilde ik dit jaar weer! Hoe mooi is het dat ik dit jaar lid mag zijn van team Make A Wish! Helpen jullie mee om zoveel mogelijk dromen uit te laten komen?
€ 120,00

Rianne van Brummen

Hoi, mijn naam is Rianne. De prachtige meid op de foto is mijn dochter Laurie. Haar wens was de giraffen voeren. Door Make a Wish is haar wens uitgekomen en zijn wij als gezin helemaal in de watten gelegd. Dit gunnen wij ieder ziek kind en daardoor ren ik voor Make a Wish de Dam tot damloop. Helpt u ons om dromen uit te laten komen?
€ 330,00

Lars Schipper

Run Forest, Run!
€ 222,20

Willem Verhoeven

Make-A-Wish is een organisatie die ervoor zorgt dat de liefste wensen van zieke kinderen in vervulling kunnen gaan. Jaren geleden hebben wij van redelijk dichtbij meegemaakt dat een wens in vervulling was gegaan. Via een ambassadeur zijn wij later wederom in aanraking gekomen met Make-A-Wish en maandelijks donateur geworden. In 2018 heeft Willem voor Make-A-Wish de 16 kilometer van de Dam tot Dam loop gerend, dit jaar gaat ook Caroline geld ophalen voor dit fantastische doel. Steun jij dit doel met ons?
€ 242,50

Jelle Maas

Ik ben Jelle Maas 19 jaar en woon in Breda, Ik doe mee aan de dam tot damloop voor make a wish omdat ik vind dat als een kind een droom heeft we hier alles aan moeten doen om deze droom voor hem/haar te verwezenlijken.
€ 0,00

Pim van Willige

Make-A-Wish Nederland vervult al 30 jaar de liefste wens van ernstig, soms zelfs levensbedreigend, zieke kinderen. Ook dit jaar willen we weer voor 600 kinderen een unieke wensjourney organiseren. Elke dag horen gemiddeld 3 kinderen het nieuws dat ze een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte hebben. Opeens ziet het leven er heel anders uit. In plaats van gezond opgroeien en spelen gaan ze het ziekenhuis in en uit. Om dit initiatief kracht bij te zetten, zal ik op zondag 22 september deelnemen aan de Dam tot Damloop namens Make-A-Wish. Door middel van donaties hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen voor zieke kinderen. Door middel van uw bijdrage kunnen wij de levens van deze kinderen een positieve wending geven! Tot bij de finish, Pim.
€ 0,00

Michael Van der Pol

Gun ieder ziek kind een onvergetelijke dag en sponsor mij om geld op te halen voor deze geweldige stichting
€ 25,00

Wouter Kohlmann & Marc Mattheijsen Wouter Kohlmann & Marc Mattheijsen

Na het succes van vorig jaar gaan wij ons wederom inzetten voor Make-A-Wish. Wij vinden het fantastisch wat wij, mede door de donatie's, kunnen betekenen voor de kinderen.
€ 770,00

Sebastiaan ten Bruggen Cate

Rennen voor die centen!
€ 185,00

Marloes van der Horst Kloos

Wensen uit laten komen, op de momenten dat dat nodig is. Zo fijn als dat kan! Make A Wish maakt die dromen waar, daar loop ik voor! Ik ben Marloes, moeder van drie prachtige dochters.
€ 195,16

Suzanne Schenkeveld

Mijn naam is Suzanne Schenkeveld en ik loop 16km voor Make A Wish samen met mijn fysio-studiegenoten. Doneer nu voor het goede doel en kom kijken om ons rot te zien rennen!
€ 75,00

Max Bas

Ik ben Max Bas 21 jaar en ik woon in Breda. Ik doe mee met de dam tot damloop, omdat ik vind dat deze kinderen geholpen moeten worden met hun ziekte. Als ik hierdoor mijn steentje bij kan dragen, doe ik dat graag! Draag jij ook je steentje bij ?
€ 35,00

Floris-jan Hoogbergen

Ik ben Floris-Jan 20 jaar en woon op kamers in Breda. Mij werd op dit gewezen door een vriend van mij en ik vond het gelijk een leuke manier om iets voor het goede doel te doen. Vandaar dat ik besloten heb mee te gaan rennen
€ 0,00

Bob Rutjes

Ik ben Bob Rutjes, 20 jaar oud en loop mee met de Dam to Damloop. Dit doe ik om mensen te helpen die het hard nodig hebben. Zou jij ook willen helpen , maar vind je rennen maar niks? U kunt hieronder doneren en dan zal ik mijn best doen in September!
€ 300,00

Lieke Kempen

Sinds kort werk ik als wensvervuller voor Make a Wish. Hierbij laten we de allerliefste wens voor kinderen uitkomen. Niet in 1 dag maar in een mooie weg daarnaar toe . Zo'n Wishjourney is enorm waardevol voor een kind en het gezin. En er zijn nog veel meer kinderen waarvoor we hun allerliefste wens kunnen laten uitkomen. Daarom ren ik (voor deze ene keer op asfalt) de Dam tot Damloop, om Make a Wish te steunen. Steun jij mij hierbij?
€ 0,00

Kiek Sluijter

Mijn naam is Kiek. Dit jaar doe ik voor het eerst mee aan de Make-A-Wish Dam tot Damloop om mooie dromen uit te laten komen.
€ 100,00

Eva Klaasse

Ik ga samen met vele andere enthousiaste lopers 22 september 16,1 km hardlopen om de liefste wensen van jonge patiënten uit te laten komen, let's make a wish happen!
€ 90,00

Jip Holtzer

Samen met 8 vrienden van de opleiding Fysiotherapie ga ik op 22 september 16.1 km hardlopen. We doen dit om de mooiste dromen van ernstig zieke jongeren waar te maken!
€ 0,00

indira zuko

Wordt een wensvervuller en help Make A Wish dromen waarmaken door mij te sponsoren tijdens de Dam tot Dam loop!

Sponsoren

17 maart 2019

Anoniem

€ 25.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor