0%
€ 632,50
100%

De Halve Marathon van Haren voor Make-A-Wish

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig, soms levensbedreigend, ziek worden, lukt het Make-A-Wish Nederland om 600 liefste wensen te vervullen. Met jouw hulp als hardloper voor Make-A-Wish Nederland kunnen dit er nóg meer zijn.

Laat JIJ jouw mooie hardloopprestatie ook sponsoren voor een liefste wens?

 

Ga jij op 9 maart ook de Halve Marathon van Haren lopen?

Dat op zich zichzelf is natuurlijk al een geweldige prestatie. En door met deze prestatie ook nog eens een bijdrage te leveren aan de vervulling van een liefste wens voor een kind met een ernstige ziekte, kan jouw prestatie helemaal bijzonder maken. Ook als je een kortere afstand loopt (4 mijl, of 12,3 km), ben je van harte welkom om mee te doen aan deze actie.

 

Hoe je dit kunt doen?

Klik op de 'ik wil meedoen' button en maak jouw persoonlijke actiepagina aan, onder deze centrale actiepagina. Met je eigen actiepagina kan je héél eenvoudige je familie, vrienden, collega’s en anderen benaderen en hen vragen jou te steunen in jouw ambitie. Ze kunnen je sponsoren door, via jouw persoonlijke actiepagina, geld te doneren voor jouw prestatie.

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 370,00

Marten van der Molen

Met het lopen van de Halve Marathon van Haren hoop ik een mooi bedrag op te halen zodat we met Make-A-Wish nog meer hele mooie liefste wensen kunnen vervullen voor kinderen met een ernstige ziekte. Je kunt me hierbij helpen door een mooi bedrag te sponsoren!
€ 142,50

Steffie Herbrink

Ik ga de Halve Marathon van Haren lopen om hiermee een bijdrage te leveren aan de vervulling van een liefste wens voor een kind met een ernstige ziekte!

Sponsoren

9 februari 2019

Marion Croese

Heel veel succes, ren je rot en zoveel mogelijk, jullie kunnen het écht 💖🎉🎁👍
€ 25.00
9 februari 2019

Jenny Haan

Succes Marten en Steffie! Jullie kunnen het! Mark en Jenny
€ 25.00
5 maart 2019

Sasha Jeurissen

Run Steffie en Marten Run!
€ 20.00
8 maart 2019

Melissa Kuipers

€ 50.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor