32%
€ 16.238,00
100%
Streefbedrag € 50.000,00

Yacht for Make-A-Wish

Dit jaar zetten wij ons in voor Make-A-Wish Nederland. Wij gaan ons verbinden door diverse fondsenwervende acties en evenementen te organiseren.

 

Steun jij ons met een financiële bijdrage? Make-A-Wish stelt het zeer op prijs, zo kunnen de allerliefste wensen in vervulling gaan. Alle beetjes helpen. Alvast bedankt voor jullie steun en support!

 

Doneer via onderstaande knop!

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 0,00

Hester, Thomas en Milou

Pubquiz - Yacht kantoor Amsterdam
€ 0,00

BMC Bingo

BMC Bingo
€ 0,00

Gerdienke Sparreboom

Astrid Tjoa neemt je mee in de wereld van Yoga. Maak kennis met een unieke combinatie van ontspannen en inspannen. Datum: 1 juli Tijd: 16.30 -17.30 Locatie: Kantoor Zwolle Kosten: 12,50 per deelnemer Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen die van uitdagingen houdt. Het zorgt voor innerlijke rust en het biedt ook nog eens veel lichamelijke voordelen zoals sterkere spieren, een betere houding en concentratie. Ook gaat yoga stress tegen, doordat je met yoga Cortisol aanmaakt. De oefeningen zijn opgebouwd uit terugkerende, uitdagende houdingen en bewegingen die ondersteund worden door ademtechnieken. Door vloeiende overgangen van de ene naar de andere oefening ontstaat een flow. Je zit na de les lekker in je lichaam en weer vol van energie. Trek gemakkelijk zittende kleding aan en neem een handdoek mee. Heb je een yoga-mat? Neem deze dan mee.
€ 0,00

Gerdienke Sparreboom

Pubquiz Zwolle
€ 0,00

Madelon van der Kemp

De Utrecht Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Het parcours staat garant voor een winters en mysterieus spektakel met vuur, licht en muziek maar is verder zo donker als de nacht en wordt slechts op enkele plaatsen verlicht! BMC loopt mee met de Utrecht Night Run en haalt hiermee geld op voor Make a Wish om hartewensen van ernstig, soms zelfs levensbedreigende zieke kinderen uit te laten komen. Met jouw hulp geven we deze kinderen kracht voor de toekomst!
€ 0,00

Martijn Dutilh

Omschrijving actie*
€ 0,00

Babet Jongenotter

Yacht en BMC zetten zich in voor Make A Wish en ik doe daar heel graag aan mee. In 2020 ren ik voor de tweede keer de marathon van Rotterdam. Naast dat ik dit voor mijzelf doe ren ik aankomend jaar ook heel graag voor iemand anders, iemand anders die het verdient om een dag zijn of haar wens in vervulling te zien gaan. Ik rend daar met liefde 42 kilometer voor. Helpen jullie mij een wens voor een kind te vervullen die dit ontzettend hard verdient?

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor