0%
€ 0,00
100%
Streefbedrag € 2.000,00

Auction night HVA

Wij zijn een groep bestaand uit 4 studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Voor een project moeten we een fundraiser event organiseren voor één non-profit organisatie. Zoals u al kunt raden hebben we gekozen voor Make-A-Wish Nederland. Als kinderen waren dromen iets wat ons inspireerde, om te groeien als een persoon en dichterbij onze droom te staan.

 

Na het lezen van enkele verhalen op de Make-A-Wish website raakten we weer geïnspireerd over dromen. Ditmaal niet onze dromen, maar die van kinderen met één onzekere toekomst. Het zou de wereld voor ons betekenen om hun dromen uit te laten komen, al is het voor een dag. Daarbij hebben we uw hulp nodig.

 

Om hun dromen waar te maken zijn we afhankelijk van donaties en bijdrage uit goede wil. In de week van 30 maart houden we een gezellige bijeenkomst waar mensen kunnen netwerken en bij kunnen dragen aan het waarmaken van dromen door middel van één veiling. Alle opbrengst van de veiling zal worden gedoneerd naar Make-A-Wish Nederland. In totaal streven we een bedrag van €2000 op te halen.

 

U kunt ook bijdragen door via deze actiepagina een donatie te maken aan ons doel. We zijn erg dankbaar voor uw hulp. Het verspreiden van ons verhaal op social media en met vrienden zouden we erg op prijs stellen.

 

Dank voor het lezen van ons verhaal.

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor