0%
€ 80,00
100%
Streefbedrag € 20.000,00

Bredase Singelloop 2019

Zondag 6 oktober 2019 neemt Team Make-A-Wish weer deel aan  de Bredase Singelloop (5 km, 10 km of halve marathon)!

 

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig, soms levensbedreigend, ziek worden, lukt het Make-A-Wish nu al om 650 wensen per jaar te vervullen. Met jou als waardevolle aanvulling in Team Make-A-Wish kunnen dit er nóg meer zijn. Laat JIJ jouw kilometers sponsoren voor Make-A-Wish? 

 

Wat vragen we van jou?

Het inschrijfgeld voor jouw deelname is € 30,-. Als Make-A-Wish Singelloper breng je minstens € 100 sponsorgeld bij elkaar. Via social media kun je jouw eigen actiepagina met al je collega’s, familie en vrienden delen en hen benaderen voor sponsoring van jouw kilometers. Regelmatige Singelloop updates en tips & tricks voor sponsoring ontvang je via onze nieuwsbrieven. 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Zet jij je in voor Make-A-Wish Nederland, dan zetten wij ons in voor jou. In ruil voor jouw sportieve presentatie én het sponsorbedrag ontvang je het volgende:

Een startnummer op jouw naam;

Je persoonlijke Singelloop actiepagina, inclusief donatieknop waar vrienden en familie online kunnen doneren; 

Het unieke Make-A-Wish Singelloopshirt 2019;

Ontvangst in een toplocatie pal naast de start, inclusief kleedruimte en afgesloten garderobe;

Een volledig verzorgde lunch;

Support van onze enthousiaste vrijwilligers;

Een leuke goodiebag. 

 

Kortom, een unieke hardloopervaring dwars door het centrum van Breda. 

 

Hoe aan te melden

Meld je aan door op de ‘ik wil meedoen’-knop te klikken en maak direct je persoonlijke actiepagina aan.

 

Meedoen als bedrijventeam?

Doe samen met jouw collega’s mee aan de Singelloop. Geef deze prestatie een bijzondere betekenis door als bedrijf Make-A-Wish Nederland te steunen en/of de lopers te vragen zich te laten sponsoren. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.


Heb je nog vragen, mail ons: Singelloop@makeawishnederland.org

 

 

 

 

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 0,00

Singelloop 2019 NewCold

€ 30,00

Martin Van Bers

Ik ga dit jaar voor een mooie tijd op de halve marathon, maar wat is er mooier dan een mooie tijd met daarbij een mooi bedrag te sparen voor kinderen die het echt heel goed kunnen gebruiken!
€ 50,00

Lisanne Schot - van Gils

Het is voor mezelf een erg belangrijk streven, maar ik wil hiermee ook heel graag anderen op een positieve manier helpen. Mijn opbrengst gaat volledig naar een geweldig goed doel: Make-A-Wish. Deze organisatie vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Met mijn deelname wil ik dat er nog meer geld beschikbaar komt om nog meer mooie wensen uit te laten komen van kinderen die dit echt verdienen! Een positieve ervaring de deze kinderen en hun familie zo hard nodig hebben!

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor