1%
€ 10,00
100%
Streefbedrag € 1.000,00

Race to Make-A-Wish come true

Alles eruit halen. Doen wat je het liefst doet. Het leven oppakken en je grenzen verleggen en vooral genieten. Dat is het leven van Dominique en zou voor elk kind moeten gelden. Maar helaas is dat niet zo, dagelijks horen 3 gezinnen dat hun kind ernstig en soms levensbedreigend ziek is. De wereld wordt op zijn kop gezet. Voor deze kinderen willen we ons graag inzetten om hun allergrootste wens te laten uitkomen. Samen met GM-Finance gaat DominiqueMullerRacing hun stinkende best doen om zo veel als mogelijk geld op te halen om dit voor deze kinderen mogelijk te maken. 

 

Waar kan je dit beter onderbrengen dan bij Make-A-Wish. Een organisatie die al ruim 30 jaar wensen vervult voor kinderen van 3 tot 18 jaar, en draait op vele vrijwilligers. Elke euro die u doneert is volledig voor de kinderen, geen strijkstok praktijken.

 

Laten we voor deze kinderen een onvergetelijk, en vooral een onbezorgde dag mogelijk maken en doneer door op de knop hieronder te drukken, of ga naar onze website http://DominiqueMuller.Racing waar we een leuke actie hebben en u Dominique en Make-A-Wish kunt belonen met zijn verdiende racepunten.

 

Elke Euro is er 1, dus ook kleine bedragen zijn zeer welkom.

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

29 mei 2019

Dominique Muller

€ 10.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor