0%
€ 1.085,00
100%

Flight Loes

Loes is een avontuurlijke meid, ze gaat er graag op uit, lekker eten en lekker genieten. Loes is helemaal gek van Jochem Myjer en goede lasagne! Haar liefste wens is om een show van hem bij te wonen. Jochem is één van de weinige comedians die ze echt grappig vind.

Ik wil doneren

deelnemers

€ 570,00

Lora Jones

Sponsorgeld op halen voor de droom van Loes doormiddel van golfen op de The Dutch tijdens de Kids Open op 7 september.
€ 105,00

Thijmen van der Velde

Ik ga mij de komende tijd inzetten voor Make-a-Wish en speciaal voor Loes! Loes heeft Acute Lymftische leukemie en zij heeft onder andere als wens om een show van Jochem Myer bij te wonen. Ik vind Jochem ook een hele gave komiek dus ik snap goed dat Loes naar zijn show wil. Ik ga proberen zo veel mogelijk geld op te halen zodat Make-a- Wish een fantastisch mooie dag voor Loes kan organiseren. Wil jij mij helpen om deze wens voor Loes in vervulling te laten gaan? Super, dat kan door mij te sponsoren!
€ 140,00

Zarah Sophie van Es

.
€ 135,00

Aimee Jas

Ik wil graag een onvergetelijke dag aan Loes bezorgen. Ik ga mijn best doen om zo veel mogelijk geld op te halen voor Loes en wellicht nog meer kinderen blij te maken zodat hun wens uitkomt. Je donatie stel ik zeer op prijs. Aimee

Sponsoren

3 augustus 2019

Kees van Hoek

Succes
€ 25.00
4 augustus 2019

nelly siemons

Heel veel succes. Mijn kleindochter Loes verdiend een mooi een wens dag.
€ 100.00
7 augustus 2019

remco fuchten

Motivatie
€ 10.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor