0%
€ 5,00
100%
Streefbedrag € 3.000,00

Wishbonbons

Wish bonbons voor Make-A-Wish!

 

Jett is wenshaler/wensvervuller bij Make-A-Wish Nederland en maakt graag bonbons. Zo is het idee voor de actie ontstaan: het maken en verkopen van bonbons voor Make-A-Wish.

Samen met een professioneel team van chocolatiers maakt Jett de Wish bonbons op 3 september 2019 bij de Chocolate Academy Zundert. Ze worden handgemaakt met Callebaut® chocolade en zijn er in de smaken puur, melk en Ruby. De Wish bonbons worden gevuld met o.a. karamel, wiener amandel, hazelnoot praline feuilletine (crispy), koffie krokantje en ze zijn ongeveer twee maanden houdbaar. Een doosje van 250 gram kost € 10,--.

 

Hoe kunt u Wish bonbons bestellen of bijdragen aan deze actie?

 

U kunt de doosjes Wish bonbons bestellen door een mail te sturen naar hbioch@makeawishnederland.org waarin u uw contactgegevens doorgeeft en aangeeft hoeveel doosjes u wenst te bestellen. Bestellingen vanaf 50 doosjes worden na 3 september gratis bezorgd in regio Rijnmond. Bestellingen buiten Rijnmond graag in overleg, ze worden niet per post verzonden.

 

Wees er snel bij want op = op.  

 

Mocht u geen bonbons willen kopen maar wel een donatie doen aan deze actie? Dat is natuurlijk ook erg welkom. U kunt hiervoor gebruik maken van de donatiebutton hieronder.

 

Deze actie wordt gesponsord door:

Chocolate Academy Zundert en Callebaut

 

Ook erg dankbaar zijn we voor de bijdrage van Pralibon, Chocolate World en Brunner aan deze actie.

 

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

13 september 2019

Serena Wong

Veel succes. God zegene u.
€ 5.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor