0%
€ 5,00
100%
Streefbedrag € 3.000,00

Wishbonbons

Wish bonbons en sterren voor Make-A-Wish!

 

Jett is wenshaler/wensvervuller bij Make-A-Wish Nederland en maakt graag bonbons. Zo is het idee voor de actie ontstaan: het maken en verkopen van bonbons en chocoladesterren voor Make-A-Wish.

Samen met een professioneel team van chocolatiers maakt Jett de Wish bonbons en sterren bij de Chocolate Academy Zundert. Ze worden handgemaakt met Callebaut® chocolade. De bonbons zijn te verkrijgen in de smaken puur, melk en Ruby. Deze worden gevuld met o.a. karamel, wiener amandel, hazelnoot praline feuilletine (crispy) en koffie krokantje. Een doosje kost €10,-. De chocoladesterren zijn te verkrijgen in puur/melk met noten voor €5,- per stuk. Beide producten zijn ongeveer twee maanden houdbaar.

 

Hoe kunt u Wish bonbons bestellen of bijdragen aan deze actie?

 

U kunt de chocolade bestellen door een mail te sturen naar hbioch@makeawishnederland.org waarin u uw contactgegevens doorgeeft en aangeeft hoeveel doosjes/sterren u wenst te bestellen. Bestellingen vanaf 50 doosjes/sterren worden gratis bezorgd in regio Rijnmond. Bestellingen buiten Rijnmond graag in overleg, ze worden niet per post verzonden.

 

Wees er snel bij want op = op.  

 

Mocht u geen bonbons willen kopen maar wel een donatie doen aan deze actie? Dat is natuurlijk ook erg welkom. U kunt hiervoor gebruik maken van de donatiebutton hieronder.

 

Deze actie wordt gesponsord door:

Chocolate Academy Zundert en Callebaut

 

Ook erg dankbaar zijn we voor de bijdrage van Pralibon, Chocolate World en Brunner aan deze actie.

 

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

13 september 2019

Serena Wong

Veel succes. God zegene u.
€ 5.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor