50%
€ 2.520,00
100%
Streefbedrag € 5.000,00

Singelloop 2019 ALDI

 

ALDI voor Make-A-Wish Nederland!

 

De AMGEN Singelloop Breda is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland.

In 2018 heeft ALDI zich voor de eerste keer ingezet om geld op te halen voor Make-A-Wish. Met 28 deelnemers aan de Singelloop is een bedrag van zo’n €3.500,00 opgehaald. De doelstelling voor 2019 is duidelijk. Met lopers vanuit de filialen in Zuid-West Nederland en het distributiecentrum in Roosendaal wil ALDI meer geld ophalen voor Make-A-Wish. Met een gezellige en enthousiaste groep lopers bundelt ALDI haar krachten en geeft de kracht van een wensvervulling door.

 

Oproep aan alle ALDI-medewerkers, familie, vrienden en bekenden:

 

Wij gaan vol enthousiasme onze uitdaging aan om een bijdrage te leveren aan het vervullen van een liefste wens. Ook zonder zelf mee te lopen, kun jij ons hierbij helpen! Sponsor onze kilometers voor Make-A-Wish en help ons de kracht van een wensvervulling door te geven!

 

Sponsor ons complete ALDI team m.b.v. de “ik wil doneren” button!

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

23 augustus 2019

ALDI Roosendaal B.V.

€ 2500.00
5 september 2019

Anoniem

€ 10.00
8 september 2019

Jacques Nelis

Veel succes !
€ 10.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor