0%
€ 4.880,00
100%

Flight Niels

De 4-jarige Niels wordt heel erg blij van pretparken. Hij heeft nog niet zoveel pretparken bezocht vanwege zijn ziekte. Op dit moment wordt Niels behandeld voor leukemie en is hij veel in het ziekenhuis. Niels zijn liefste wens is om een leuke dag te beleven met het hele gezin. En daar hoort gourmetten ook bij! Zijn favoriete eten? Kipschnitzels! Na een lange intensieve tijd geeft hem dit weer kracht.

Ik wil doneren

deelnemers

€ 55,00

Luna Zwart

We proberen voldoende geld op te halen zodat Niels zijn wens uit kan komen
€ 2.555,00

Mella Wesselink

Ik ga geld ophalen voor de stichting make a wish Nederland om Niels te helpen en hopelijk nog meer kinderen blij maken zodat hun wens uitkomt.
€ 385,00

Rosalie Hulswit

Ik ga mij de komende tijd inzetten voor Make-a-Wish en speciaal voor Niels! Niels heeft leukemie en hij heeft als wens om een leuke dag te beleven met het hele gezin. Ik doe ook heel vaak leuke dingen met mijn ouders en ik gun dat Niels ook!! Ik ga proberen zo veel mogelijk geld op te halen zodat Make-a- Wish een fantastisch mooie dag voor Niels kan organiseren. Wil jij mij helpen om deze wens voorNiels in vervulling te laten gaan? Super, dat kan door mij te sponsoren!
€ 1.825,00

Bram Morel

Ik ben net als Niels een enorme pretpark fan. Zouden jullie mij willen helpen om de droom voor Niels, zodat hij ook naar een pretpark kan, uit te laten komen?

Sponsoren

29 juli 2019

Anoniem

€ 50.00
2 augustus 2019

Meike en Niels Bakker

€ 10.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor