0%
€ 533,18
100%

30 jaar bestaan iCTS Alkmaar

iCTS Opleidingen en Make-A-Wish hebben iets met elkaar gemeen; 30 jaar geleden hadden beide partijen een idee, een droom, een missie.

Deze 30 jaar zijn omgevlogen en willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

 

Om het 30 jarig bestaan van iCTS Opleidingen te vieren hebben wij in samenwerking met Openbare Basisschool De Dijk in Den Helder lege flessen opgehaald met de leerlingen van Groep 4 en is er een fietstocht georganiseerd met Groep 8 waarbij geld ingezameld is.

 

Dit is op 9 juli jl. overhandigd aan Make-A-Wish (zie foto).

 

En wilt u ook Make-A-Wish steunen, dan vragen wij u, als onze relatie, om ook een donatie te doen, of zelfs de gegeven korting van 30% op de 3e deelnemer bij een keuze uit het trainingsaanbod, aan Make-A-Wish te doneren. U kunt dat doen door onderstaande knop. De actie start 1 oktober.

 

Hartelijk dank namens iCTS en Make-A-Wish !

 

Heeft u vragen neem dan contact met ons op via: info@icts.nu

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

11 juli 2019

T Huitinga

Namens groep 4 (lege flessenactie) en groep 8 (ophalen geld d.m.v. een fietstocht) van basisschool de dijk in Den Helder.
€ 266.24
14 juli 2019

hans van oosterhout

€ 266.94

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor