0%
€ 45,00
100%
Streefbedrag € 10.000,00

Singelloop 2019 JUMBO

Wil jij samen met je collega’s van Jumbo de uitdaging aangaan om met groot enthousiasme een bijdrage te leveren aan het vervullen van de liefste wens? Meld je dan nu aan!

 

Dan neem je samen met je Jumbo collega’s namens Make-A-Wish deel aan de Singelloop in Breda) op zondag 6 oktober 2019! Je kunt je inschrijven voor de 5 km, 10 km of halve marathon.

Wie is Make-A-Wish?

Make-a-Wish lukt het om van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig, soms levensbedreigend, ziek worden, 800 wensen te vervullen. Met jou, als waardevolle aanvulling, in het team van Jumbo namens Make-A-Wish kunnen dit er nóg meer zijn. Laat JIJ jouw kilometers sponsoren voor Make-A-Wish? Wij hebben een startbewijs en Jumbo/Make-A-Wish t-shirt voor je klaarliggen. 

Heb je je definitief aangemeld als teamlid? Klik dan op de 'ik doe mee' button en maak een persoonlijke actiepagina aan. Een héél eenvoudige manier om je familie, vrienden, collega’s en anderen te benaderen en hen te vragen jou te steunen in jouw ambitie. 
 

Wacht niet te lang en zet je samen met je collega’s sportief in voor Make-A-Wish!

Ik wil doneren

deelnemers

€ 35,00

Toine Kleemans

Ook ik wil graag geld ophalen voor het goede doel.

Sponsoren

9 augustus 2019

Bram Ockeloen

€ 10.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor