146%
€ 1.825,95
100%
Streefbedrag € 1.250,00

Team Wishfull Runners

Samen gaan wij de Singelloop Breda lopen. Ieder met een eigen reden en motivatie, maar met een gezamenlijk doel. Geld inzamelen voor Make A Wish Nederland.   

Deze organisatie vervult de allerliefste wensen van kinderen met een ernstige of zelfs levensbedreigende ziekte. Samen willen wij er voor zorgen dat Make A Wish nog meer mooie wensen kan vervullen. Wij lopen dus niet alleen voor onszelf, maar voor al die kinderen en hun familie die de afleiding van hun ziekte zo goed kunnen gebruiken. Help jij ons ook mee?

Ik wil doneren

deelnemers

€ 152,50

Lisanne Schot - van Gils

Het is voor mezelf een erg belangrijk streven, maar ik wil hiermee ook heel graag anderen op een positieve manier helpen. Mijn opbrengst gaat volledig naar een geweldig goed doel: Make-A-Wish. Deze organisatie vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Met mijn deelname wil ik dat er nog meer geld beschikbaar komt om nog meer mooie wensen uit te laten komen van kinderen die dit echt verdienen! Een positieve ervaring de deze kinderen en hun familie zo hard nodig hebben!
€ 397,50

Marly Staes

Make-A-Wish zet zich in om een wens van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Ik doe mee aan de Singelloop om hen hierbij te steunen. ❤️ Loop je ook mee? ❤️ Of steun je liever op een andere manier? Dit kan middels een donatie! Laten we samen zorgen dat er weer een lach op de gezichten van die kinderen komt ❤️.
€ 145,00

Minke Broeders

Mijn lieve vriendin Manon is sinds kort werkzaam voor de organisatie Make A Wish! Een pracht initiatief natuurlijk. Ben trots op haar! Dit wil ik haar laten blijken door mee te lopen met de Singelloop in Breda! Om het zo mede mogelijk te maken dat ernstig zieke kinderen een pracht dag krijgen! En wie weet wordt die dag georganiseerd door Manon! Wil jij mij sponsoren?
€ 360,00

Rowena Laarhoven

Voor Manon, die zich met hart en ziel inzet om wensen in vervulling te laten gaan. Voor alle kinderen die het zo verdienen om even een dag onbezorgd te kunnen genieten van hun wens die uitkomt!
€ 195,00

Ilona van Kempen

Mede door de enthousiaste verhalen van leerlingen van mijn werk in het speciaal onderwijs en vriendin Manon (vrijwilligster Make A Wish) wil ik op deze manier dit goede doel steunen. De mensen van Make A Wish bezorgen de kinderen echt een onvergetelijke dag. Dat verdienen die kinderen!!!
€ 155,00

Esther van Loon

Samen met een groepje vriendinnen loop ook ik mee met de Singelloop Breda voor Make-A-Wish. Ik ben trots op Manon die zich inzet voor deze mooie organisatie. Door extra sponsorgeld hoop ik dat er nog meer wensen van ernstig zieke kinderen vervult kunnen worden. Wil jij mij sponsoren?
€ 195,95

Myrthe Musters

Make-A-Wish vind ik een erg mooie stichting. En nu ik dus ook nog met een sportieve activiteit ervoor kan zorgen dat er extra geld opgehaald wordt, zodat nog meer kinderen (die het zo hard verdienen) een geweldige dag kunnen krijgen, dan doe ik graag mee.
€ 215,00

Yvette Antens

Op 6 oktober a.s loop ik tijdens de Singelloop in Breda de 10 km. Ik vind het erg speciaal dat ik dit samen met een tof team mag doen voor het goede doel Make a Wish. Een organisatie die dromen van zieke kinderen uit laat komen. Het voelt ontzettend goed om voor zo’n prachtig doel een persoonlijke uitdaging aan te gaan. Ik hoop een mooi bedrag te mogen ophalen als bijdrage aan de mooie dagen die Make a Wish organiseert voor de kids die dit zo hard nodig hebben.

Sponsoren

31 augustus 2019

Karen Stoopen

Zet hem op runnergirls!!! Kei goed van jullie!
€ 10.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor