0%
€ 0,00
100%
Streefbedrag € 100.000,00

Expeditie naar de Zuidpool

Jaco Ottink is ondernemer, ontdekker en voltijd vader. Naast dat hij bijna twintig jaar ervaring heeft in global sales in de FMCG industrie, is hij eigenaar van Beyond Summits. Na het bereiken van de top op de Mount Everest in 2016 en het bereiken van de Noordpool 2018, is het nu tijd om the Explorer’s Grand Slam (de 7 toppen – de hoogste berg op elk continent plus de Noord- en Zuidpool) te volbrengen. Jaco zal de tweede Nederlandse persoon ooit zijn wanneer hij de Zuidpool deze winter, in een team van vier personen vanuit de hele wereld, gaat overwinnen. Het team zal afgezet worden op de rand van Antarctica. Na 55 dagen en 1130 kilometer hopen zij de 90° te bereiken.

 

Make-A-Wish Nederland en Beyond Summits hebben op sommige manieren een gelijke missie. Make-A-Wish vervult wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Beyond Summits missie is om 1 miljoen mensen te inspireren om hun dromen te vervullen. Deze ambities in combinatie met de aankomende, extreme expeditie naar de Zuidpool, is voor Beyond Summits de basis en Corporatie door ‘bedrijfsleven’ voor een uniek fundraising programma geworden. Dit programma heeft als doel om €100.000,- of meer op te halen en zo zoveel mogelijk wensen van kinderen te vervullen met de support van corporatie en particuliere donaties.

 

Kijk voor meer informatie op http://www.beyondsummits.nl/

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor