0%
€ 0,00
100%
Streefbedrag € 5.000,00

Benefietavond Make-A-Wish Nederland in IJsselstein

Benefietavond Make-A-Wish Nederland

"Bijdragen aan het goede doel en tegelijkertijd genieten van een gezellige, feestelijke avond in IJsselstein? Op 1 november organiseert Make-A-Wish Nederland - het goede doel wat de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen tussen de drie en achttien jaar in vervulling laat gaan - een geweldige benefietavond. We zijn ontzettend trots dat we deze avond, waar gezelligheid, entertainment en vooral veel vrolijkheid centraal staan, voor de tweede keer mogen organiseren.

 

Tijdens deze avond geniet u van de muziek van onder andere de te gekke coverband Net Alsof, Ronnie van Bemmel, Jan van Woudenberg en DJ Geron Power. Als klap op de vuurpijl komt wenskind Madelief, ook bekend van The Voice Of Holland, een optreden verzorgen. Uiteraard is de benefietavond niet compleet zonder de loterij met fantastische prijzen. Denk aan persoonlijk advies van Personal Shopper Yolande Ave, een dinerbon van Brasserie 1560 of een prachtige ballonvaart en dat is nog niet alles. We kijken er naar uit u te verwelkomen!

 

Datum: 1 november as.

Tijdstip: vanaf 20.00 uur

Locatie: Catering Broere, Voorstraat 14, IJsselstein

Kosten: € 15,00 - inclusief welkomstdrankje en hapjes

"De opbrengst van de avond gaat volledig naar Make-A-Wish Nederland"

 

Dichtstbijzijnde Parkeergarage: Eiteren, Eiteren 13, IJsselstein

Kaartjes zijn verkrijgbaar op: https://www.ticketkantoor.nl/shop/BenefietavondMAW

Kunt u helaas niet aanwezig zijn, doneren kan ook via onderstaand button!

 

 

 

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor