4%
€ 1.539,50
100%
Streefbedrag € 37.000,00

WishWalk 2020

WishWalk 2020 - Nijmeegse 4-Daagse - 21 t/m 24 juli 2020

 

Sinds 12 maart is er landelijk een verbod voor evenementen met meer dan 100 bezoekers. Dit verbod geldt, samen met andere maatregelen die bedoeld zijn om verspreiding van het coronavirus te beperken, in elk geval tot en met 6 april. De Nijmeegse Vierdaagse schrijft op de website: “Het is op dit moment te vroeg om hier met betrekking tot de 104de Vierdaagse, die in de derde week van juli plaatsvindt, al uitspraken over te kunnen doen of conclusies aan te kunnen verbinden. Voor nu blijft de inschrijfprocedure voor de 104de Vierdaagse nog ongewijzigd en gaan wij door met de noodzakelijke voorbereidingen voor ons mooie evenement.” Wij hopen dat als je deelneemt aan de Vierdaagse, je juist in deze turbulente tijd, in wilt zetten voor onze wenskinderen. Sponsorgelden kunnen bij annulering van de Vierdaagse op verzoek worden teruggestort of doorgezet naar een eventuele volgende editie.

 

Word WishWalker! Wandel de Nijmeegse 4-Daagse en vervul daarmee de liefste wens van kinderen zoals Casper, Lars en Indy.

 

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish vervult al 30 jaar de liefste wens van deze kinderen tussen 3 en 18 jaar om hen kracht te geven voor de toekomst. Zo maken wij herinneringen die een blijvende impact hebben. Op het wenskind én hun naaste omgeving.

 

Samen voor een ander

Casper, Lars en Indy hebben afgelopen jaar hun allerliefste wens in vervulling zien gaan.

Make-A-Wish gunt dat álle jonge patiënten en zamelt daarom geld in tijdens de Nijmeegse 4-Daagse. Loop jij ook met ons mee?

           

Wat kun je van ons verwachten?

Zet jij je in voor de kilometers; dan zetten wij ons in voor jou.

In ruil voor de sportieve prestatie én het sponsorbedrag ontvangen WishWalkers het volgende:

 

Een persoonlijke Make-A-Wish actiepagina met donatieknop.
2 wandel T-shirts en verrassende gadgets 

Een paar Xsensible schoenen 
Voorpret tijdens oefen-wandeldagen samen met het WishWalk team
Alle dagen van de 4-Daagse een rustlocatie langs de route met verwennerij voor de innerlijke mens
Ontvangst op het Make-A-Wish hoofdkantoor in Hilversum
Support van onze enthousiaste vrijwilligers tijdens de Nijmeegse 4-Daagse
Hartelijke ontvangst en ludieke afsluiting

 

Wat vragen we van jou?

Als WishWalker vragen we je een minimaal sponsorbedrag van € 150,00 bij elkaar te brengen. Meer mag natuurlijk altijd. Uiteraard helpen we je met tips en trucs voor het zoeken van sponsoren en bedenken van acties zodat jij het sponsorbedrag kunt voldoen.

 

Hoe aan te melden

Aanmelden is heel eenvoudig. Meld je aan door op de ´ik wil meedoen´-knop te klikken en maak direct je persoonlijke actiepagina aan. Houd je mailbox in de gaten, want al snel verwelkomen wij je met een persoonlijke mail.

 

*Voor deelname aan de WishWalk dien je een startbewijs te hebben voor de Nijmeegse 4-Daagse 2020

*Heb je vragen, mail gerust naar wishwalk@makeawishnederland.org

 

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 10,00

Johan Stuivenberg

WishWalker Johan loopt in 2020 voor de negende keer, weer voor de ernstig zieke kinderen om hun wens als een droom uit te laten komen.
€ 25,00

Tycho, Jan & Ingrid

Als gezin nemen wij deel aan de N4D op de afstand 50 km. Tijdens de vierdaagse dragen veel wandelaars een rugzak, naast figuurlijk soms ook letterlijk, zo ook bij ons. Ziek zijn en knokken is als volwassene al zwaar laat staan voor een kind. Als gezin moeten ervaren hoe zwaar het is om je kinderen te moeten zien vechten wegens ziekte en het uiteindelijk moeten opgeven is iets wat je niemand toewenst. Helaas hebben ook wij hiermee te maken gehad. Helaas dragen kinderen soms een veel te grote en zware rugzak, een die we niet kunnen overnemen. Het verwezenlijken van een droom, het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect en kan een wereld van verschil betekenen. De glimlach van een kind is het mooiste om te zien, als dit kan door een wens te vervullen dan doen wij dat. Wij zijn Wishwalkers voor de stichting Make-A-Wish, en hopen dat u ons deze kilometers wilt sponsoren om zoveel mogelijk zieke kinderen die betoverende glimlach op het gezicht te geven.
€ 0,00

Niek Sloot

Juli 2020 gaat het weer gebeuren, dan loop ik weer voor Make-A-Wish om geld in te zamelen voor al die mooie wensen van zieke kinderen. Vanaf nu kan er weer gedoneerd worden, helpen jullie mee om al die wensen uit te laten komen? Mijn dank is groot namens alle zieke kinderen.
€ 0,00

Vanja Andrik

Hallo, wij zijn Vanja (13jaar )en Anja en wij gaan de Nijmeegse vierdaagse weer lopen voor Make-A-Wish. We hopen op een mooi bedrag om veel zieke kinderen een glimlach te kunnen bezorgen. Liefs Vanja en Anja
€ 0,00

Fay Van Zunderd

Ik wil graag €200,— bij elkaar krijgen voor Make-A-Wish. Zelf heb ik diabetes type 1 en ga dit jaar de 40km lopen van de Nijmeegse vierdaagse. Ik hoop dat ik veel gesponsord word zodat ik weet dat ik ook meegeholpen heb een wens van een kind met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte te vervullen. Hierdoor kunnen ze het ziek zijn even vergeten.
€ 0,00

Jacob Kleef

Niet lopen mokken, ga WishWalken !
€ 75,00

René Lommers

Voor de vierde keer ga ik lopen als Wishwalker in de 4 daagse van Nijmegen. Net als de vorige keren neem ik in mijn rugzak Make-A-Wish mee. Met jullie bijdrage kunnen we er met zijn allen voor zorgen dat mijn lopen een doel heeft, namens de zieke kinderen en hun directe omgeving mag ik DANK JULLIE WEL zeggen tegen jullie. Succes met alles wat jullie ondernemen.
€ 27,50

Phemia de Boer

Make-A-Wish in 2020 met de Wish-Walk-Twins Phemia de Boer en Joke Somers. Opnieuw dit jaar een mooie uitdaging om als Wishwalkers in actie te komen bij de vierdaagse van Nijmegen in juli 2020. Al meerdere jaren zien wij hoe sponsorgeld goed terecht komt bij de kinderen met een levensbedreigende ziekte. Hoe Make-A-Wish grote, maar ook alle kleine bijdragen van ons weet te waarderen. Hier kunnen WIJ maatschappelijk echt iets bijdragen. Uit de vele mogelijkheden die er zijn om iets voor anderen te mogen en kunnen betekenen, spreekt deze organisatie ons bijzonder aan. Als wandelaars, maar ook vanuit ons hart. Als kinderen hun liefste wens vervuld mogen zien, kunnen zij de toekomst weer beter aan. Daarnaast hebben wij ervaren dat voor de omgeving van deze kinderen een dagje "even niet met de ziekte bezig zijn" heel veel betekent. Voor ons alle reden om te proberen niet alleen geld bijeen te brengen, maar ook mondeling jongeren in onze omgeving bewust te maken zelf ook stappen te zetten voor Make-A-Wish.
€ 0,00

Marielle Bocxe-Schepers

In 2020 ga ik mijzelf, voor de 12e keer!, inzetten voor Make-A-Wish Nederland! Helpen jullie mee om weer zoveel mogelijk wensen te vervullen? Op deze manier kunnen we kinderen hoop en vertrouwen geven om door te gaan!
€ 285,00

Roy Gouw

Ik ga dit jaar de Vierdaagse lopen voor mijn eigen bucketlist, en om er wat goeds aan te koppelen ga ik lopen voor stichting Make-A-Wish. Het is belangrijk om van een ziek kind zijn of haar wens in vervulling te laten gaan.
€ 30,00

Johan Spijkers

Nog even en dan is het weer zover, ik ga de vierdaagse in Nijmegen lopen. Ik loop deze mars voor mij eigen maar ook voor Make-A-Wish, die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ik wil mij, met jullie donatie, inzetten zodat we deze kinderen een geweldige dag kunnen bezorgen. Even niet denken aan de vervelende ziekte maar lekker kind kunnen zijn. Ik maak de kilometers, aan jullie vraag ik geen inspanning, alleen te doneren. Namens de wenskinderen wil ik alle donateurs bedanken!
€ 0,00

Emile Bartholomeus

Ook tijdens deze Nijmeegse 4-daagse loop ik voor Make-A-Wish. Door mij te sponsoren help u de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte ter realiseren. Mede namens de Wenskinderen en hun verzorgers al vast hartelijk dank voor uw financiële steun.
€ 0,00

Ernst Grönefeld

Afgelopen jaar is het mij heel goed bevallen om te mogen lopen voor dit geweldige doel dus heb ik dit jaar wederom gekozen om als WishWalker mee te lopen. Dus roep bij deze op om wederom een (kleine) bijdrage te leveren aan mijn doel voor dit geweldige doel. Alvast bedankt allemaal namens mij maar vooral namens alle kids die een onvergetelijke dag mogen beleven dankzij jullie bijdrage.
€ 250,00

Rene Van den Hanenberg

Ik ga de uitdaging aan om de 4 Daagse van Nijmegen, de 50 km te lopen voor het goede doel.
€ 37,00

Klaas wesselink

sponsoring Make-A-Wish via de Nijmeegse 4 daagse
€ 145,00

Lisa, Miranda en Wim Rensen

We hebben toen ik 11 jaar was voor het eerst meegelopen voor Make-A-Wish. Daarna hebben we in verschillende gezinssamenstellingen tijdens de vierdaagse geld opgehaald. Nu 10 jaar later sta ik nog steeds achter dit specifieke goede doel. Ik realiseer mij dat ik best geluk heb met mijn gezondheid. Tijdens het lopen hebben wij verhalen gehoord van mensen wie dit geluk helaas niet hadden. Ik loop nu met mijn ouders. Mijn moeder hoopt ooit nog met het hele gezin mee te kunnen doen.
€ 0,00

Peter Poorts

€ 0,00

Madelief van Woezik

Van 21 tot en met 24 juli 2020 lopen Madelief (11 jaar) en Wilton de 104e Nijmeegse 4-Daagse. Onze wandelmeters willen wij graag inzetten ten gunste van Make-A-Wish Nederland. Deze bijzondere stichting vervult de liefste wens van kinderen met een ernstig, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Eind 2011 hebben wij vanwege de ziekte van Annabel (zusje Madelief) een geweldige wensvervulling mogen beleven. Het is niet in woorden uit te drukken hoe belangrijk deze dag voor Annabel maar ook voor ons gezin is geweest tijdens de strijd tegen die verschrikkelijke ziekte. Een dag even niet bezig zijn met ziek zijn maar alleen onbezorgd genieten. Daarvoor is jouw steun hard nodig en daarom willen wij je vragen om een bijdrage te doen. Maken we samen het verschil? Dank je wel!
€ 0,00

Ingrid Verstraten

Ik loop de Wishwalk samen met mijn broer Eric de Ronde.
€ 655,00

Gwendolyn en Joep Staps-Woldringh

Stap(s)jes voor Make-A-Wish. Dit jaar lopen we rectievelijk voor ons 15e en 14e vierdaagsekruisje, maar voor het eerst als Wishwalker. Dat wij het kunnen volbrengen hebben we dus al bewezen, maar de motivatie is nu extra groot! Dat we in die vier dagen af en toe pijn zullen hebben of er even doorheen zitten, is niets vergeleken bij wat vele zieke kinderen door moeten maken. Wat zal het mooi zijn als we veel geld bij elkaar lopen om hiermee kinderen met een ernstige of levensbedreigende ziekte een onvergetelijke wish journey te geven!

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor