100%
€ 11.005,30
100%

WishWalk 2020

 

 

 

                                                                  WISHWALK 2020 BEDANKT IEDEREEN! 

 

Iedereen die ons gesupport heeft bij de Wishwalk 2020, willen wij ontzettend bedanken. Graag melden wij jullie de data voor komende Wishwalk. DemWishwalk 2021 vindt plaats van 20 tot en met 23 juli. Dit zal alweer de 19e editie van dit mooie event zijn.

 

Mogen we op jou rekenen?

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland vervult al 30 jaar de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige ziekte, om hen kracht te geven voor de toekomst. Zo maken wij herinneringen die een blijvende impact hebben. Op het wenskind én hun naaste omgeving.

 

 

Ben je enthousiast en ga jij ervoor om € 100,00 of meer op te halen voor de wenskinderen van Make-A-Wish? Dan word je vrijdag 23 juli door het WishWalk-team verrast. Ook krijg je dan van ons het WishWalkshirt 2021. 

 

Wat vragen we van jou?

Als Virtual WishWalker vragen we je zo veel mogelijk geld in te zamelen. Uiteraard helpen we je met tips en trucs voor het zoeken van sponsoren en bedenken van acties. Ook vinden we het leuk als jij jouw ervaringen deelt van jouw gelopen kilometers.

 

Hoe aan te melden?

Aanmelden is heel eenvoudig. Meld je aan door op de ´ik wil meedoen´-knop te klikken en maak direct je persoonlijke actiepagina aan. Houd je mailbox in de gaten, want al snel verwelkomen wij je met een persoonlijke mail.


Maak zoveel mogelijk wandelkilometers en dele je ervaringen op social media met #WishWalk2021!

Heb je vragen, mail gerust naar wishwalk@makeawishnederland.org


*Voor deelname aan de virtual WishWalk HOEF JE GEEN STARTBEWIJS te hebben voor de Nijmeegse 4-Daagse 2021

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 260,00

WishWalk 2020 - Johan Stuivenberg

WishWalker Johan loopt in 2020 voor de negende keer, weer voor de ernstig zieke kinderen om hun wens als een droom uit te laten komen.
€ 25,00

Wishwalk 2020 - Familie Maanen

Als gezin nemen wij deel aan de N4D op de afstand 50 km. Tijdens de vierdaagse dragen veel wandelaars een rugzak, naast figuurlijk soms ook letterlijk, zo ook bij ons. Ziek zijn en knokken is als volwassene al zwaar laat staan voor een kind. Als gezin moeten ervaren hoe zwaar het is om je kinderen te moeten zien vechten wegens ziekte en het uiteindelijk moeten opgeven is iets wat je niemand toewenst. Helaas hebben ook wij hiermee te maken gehad. Helaas dragen kinderen soms een veel te grote en zware rugzak, een die we niet kunnen overnemen. Het verwezenlijken van een droom, het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect en kan een wereld van verschil betekenen. De glimlach van een kind is het mooiste om te zien, als dit kan door een wens te vervullen dan doen wij dat. Wij zijn Wishwalkers voor de stichting Make-A-Wish, en hopen dat u ons deze kilometers wilt sponsoren om zoveel mogelijk zieke kinderen die betoverende glimlach op het gezicht te geven.
€ 0,00

Wishwalk 2020 - Niek Sloot

Juli 2020 gaat het weer gebeuren, dan loop ik weer voor Make-A-Wish om geld in te zamelen voor al die mooie wensen van zieke kinderen. Vanaf nu kan er weer gedoneerd worden, helpen jullie mee om al die wensen uit te laten komen? Mijn dank is groot namens alle zieke kinderen.
€ 15,00

Wishwalk 2020 Vanja & Anja

Hallo, wij zijn Vanja (13jaar )Inge (10 jaar)en Anja en wij gaan de Nijmeegse vierdaagse weer lopen voor Make-A-Wish. We hopen op een mooi bedrag om veel zieke kinderen een glimlach te kunnen bezorgen. Liefs Vanja, Inge en Anja
€ 0,00

Wishwalk 2020 - Fay van Zunderd

Ik wil graag €200,— bij elkaar krijgen voor Make-A-Wish. Zelf heb ik diabetes type 1 en ga dit jaar de 40km lopen van de Nijmeegse vierdaagse. Ik hoop dat ik veel gesponsord word zodat ik weet dat ik ook meegeholpen heb een wens van een kind met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte te vervullen. Hierdoor kunnen ze het ziek zijn even vergeten.
€ 530,00

WishWalk 2020 - Jacob Kleef

Niet lopen mokken, ga WishWalken !
€ 300,00

WishWalk 2020 - Rene Lommers

Omdat het nieuwe normaal, mijn normaal niet helemaal is, loop ik dit jaar een abnormale Wishwalk, niet met 45.000 duizend andere wandelaars, maar gewoon in mijn eentje. Hoe ik het aan ga pakken weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat kinderen die ernstig ziek zijn niet ook nog getroffen moeten worden door de omstandigheden die Corona de wereld op de kop doet zetten. Ik hoop dat jullie mij willen steunen in deze abnormale tijden en mijn doel helpen te verwezenlijken. Ik reken op jullie. Dank jullie wel namens de kids.
€ 602,50

Wishwalk 2020 - Phemia de Boer

Make-A-Wish in 2020 met de Wish-Walk-Twins Phemia de Boer en Joke Somers. Opnieuw dit jaar een mooie uitdaging om als Wishwalkers in actie te komen bij de vierdaagse van Nijmegen in juli 2020. Al meerdere jaren zien wij hoe sponsorgeld goed terecht komt bij de kinderen met een levensbedreigende ziekte. Hoe Make-A-Wish grote, maar ook alle kleine bijdragen van ons weet te waarderen. Hier kunnen WIJ maatschappelijk echt iets bijdragen. Uit de vele mogelijkheden die er zijn om iets voor anderen te mogen en kunnen betekenen, spreekt deze organisatie ons bijzonder aan. Als wandelaars, maar ook vanuit ons hart. Als kinderen hun liefste wens vervuld mogen zien, kunnen zij de toekomst weer beter aan. Daarnaast hebben wij ervaren dat voor de omgeving van deze kinderen een dagje "even niet met de ziekte bezig zijn" heel veel betekent. Voor ons alle reden om te proberen niet alleen geld bijeen te brengen, maar ook mondeling jongeren in onze omgeving bewust te maken zelf ook stappen te zetten voor Make-A-Wish.
€ 265,00

WishWalk 2020- Marielle Bocxe-Schepers

In 2020 ga ik mijzelf, voor de 12e keer!, inzetten voor Make-A-Wish Nederland! Helpen jullie mee om weer zoveel mogelijk wensen te vervullen? Op deze manier kunnen we kinderen hoop en vertrouwen geven om door te gaan!
€ 30,00

WishWalk 2020- Johan Spijkers

Nog even en dan is het weer zover, ik ga de vierdaagse in Nijmegen lopen. Ik loop deze mars voor mij eigen maar ook voor Make-A-Wish, die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ik wil mij, met jullie donatie, inzetten zodat we deze kinderen een geweldige dag kunnen bezorgen. Even niet denken aan de vervelende ziekte maar lekker kind kunnen zijn. Ik maak de kilometers, aan jullie vraag ik geen inspanning, alleen te doneren. Namens de wenskinderen wil ik alle donateurs bedanken!
€ 0,00

WishWalk 2020- Emile Bartholomeus

Ook tijdens deze Nijmeegse 4-daagse loop ik voor Make-A-Wish. Door mij te sponsoren help u de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte ter realiseren. Mede namens de Wenskinderen en hun verzorgers al vast hartelijk dank voor uw financiële steun.
€ 0,00

WishWalk 2020 - Ernst Grönefeld

Afgelopen jaar is het mij heel goed bevallen om te mogen lopen voor dit geweldige doel dus heb ik dit jaar wederom gekozen om als WishWalker mee te lopen. Dus roep bij deze op om wederom een (kleine) bijdrage te leveren aan mijn doel voor dit geweldige doel. Alvast bedankt allemaal namens mij maar vooral namens alle kids die een onvergetelijke dag mogen beleven dankzij jullie bijdrage.
€ 250,00

WishWalk 2020 - Rene van den Hanenberg

Ik ga de uitdaging aan om de 4 Daagse van Nijmegen, de 50 km te lopen voor het goede doel.
€ 37,00

WishWalk 2020 - Klaas Wesselink

sponsoring Make-A-Wish via de Nijmeegse 4 daagse
€ 554,45

WishWalk 2020 - Peter Poorts

Elk kind heeft wensdromen. Kinderen die zijn aangemeld bij Make-A-Wish hebben die ook. Hun allerliefste wens is natuurlijk zo snel mogelijk gezond worden, echter dat is niet altijd even gemakkelijk. Wat wij wel kunnen regelen is een bijdrage te geven (groot of klein) om de wensdromen van deze kinderen uit te laten komen. Namens alle Make-A-Wish kinderen DANK U WEL. Steun ons alstublieft.
€ 514,45

WishWalk 2020 - Peter Poorts

€ 0,00

WishWalk 2020 - Madelief van Woezik

Van 21 tot en met 24 juli 2020 lopen Madelief (11 jaar) en Wilton de 104e Nijmeegse 4-Daagse. Onze wandelmeters willen wij graag inzetten ten gunste van Make-A-Wish Nederland. Deze bijzondere stichting vervult de liefste wens van kinderen met een ernstig, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Eind 2011 hebben wij vanwege de ziekte van Annabel (zusje Madelief) een geweldige wensvervulling mogen beleven. Het is niet in woorden uit te drukken hoe belangrijk deze dag voor Annabel maar ook voor ons gezin is geweest tijdens de strijd tegen die verschrikkelijke ziekte. Een dag even niet bezig zijn met ziek zijn maar alleen onbezorgd genieten. Daarvoor is jouw steun hard nodig en daarom willen wij je vragen om een bijdrage te doen. Maken we samen het verschil? Dank je wel!
€ 0,00

WishWalk 2020 - Ingrid Verstraten

Ik loop de Wishwalk samen met mijn broer Eric de Ronde.
€ 765,00

WishWalk 2020 - Gwendolyn en Joep

Stap(s)jes voor Make-A-Wish. Dit jaar lopen we rectievelijk voor ons 15e en 14e vierdaagsekruisje, maar voor het eerst als Wishwalker. Dat wij het kunnen volbrengen hebben we dus al bewezen, maar de motivatie is nu extra groot! Dat we in die vier dagen af en toe pijn zullen hebben of er even doorheen zitten, is niets vergeleken bij wat vele zieke kinderen door moeten maken. Wat zal het mooi zijn als we veel geld bij elkaar lopen om hiermee kinderen met een ernstige of levensbedreigende ziekte een onvergetelijke wish journey te geven!
€ 515,00

WishWalk 2020 - Joke Somers

Als 2ehelft van de wishwalk tweeling joke en phemia doneer ik en doe mee aan de virtuele wandeling 2020
€ 2.250,40

Wishwalk 2020- Christel van der Pluijm

In de periode 3 juli tm 24 juli ga ik de uitdaging aan om toch 4x40km te wandelen nu de Nijmeegse 4daagse vanwege de uitbraak van het Coronavirus is afgelast. Alle leuke activiteiten in de voorbereiding naar het voor mij grootste feest van het jaar zijn er nu helaas niet. Daarom denk ik in mogelijkheden, wat kan er dan wel? Ik ga toch lekker wandelen en zet me heel graag in voor dit fantastische doel en ga de uitdaging met mezelf aan. Zal best lastig zijn zonder feestende supporters langs de route. Mijn doel om veel geld bij elkaar te lopen om hiermee kinderen met een ernstige of levensbedreigende ziekte een onvergetelijke wish journey te geven!
€ 225,00

WishWalk 2020 - Riemer en Boris

Wij willen helpen met geld verzamelen voor wenskinderen. We zijn nog te jong voor de echte Vierdaagse maar met de WishWalk 2020 kunnen we wel meedoen. Superleuk!
€ 490,00

WishWalk 2020 - Eric de Ronde

In 2018 voor het eerst de vier daagse gelopen (daar is de foto ook van). Toen liep mijn zus al voor Make-a-Wish, en dit jaar zouden we dat samen doen. Maar ja, Covid duikt op en alles veranderd, en mijn zus kan even geen afstanden lopen... maar zieke kinderen blijven er zijn en die hebben juist nu ook die extra steun nodig van organisaties als Make-A-Wish... Ik ga dus gewoon lopen en ben van plan om op de 4 dagen waarop de vierdaagse normaal zou vallen 50km te lopen. Dat worden dan alternatieve routes met ieder een eigen thema.
€ 0,00

WishWalk 2020 - Marian de Kamper

Dromen voor andere mensen waar kunnen maken.
€ 612,50

WishWalk 2020 - Ladies Circle Voorhout

Ladies van Ladies' Circle Voorhout wandelen enkele dagen in juli om geld op te halen voor Make-A-Wish
€ 510,00

WishWalk 2020 - Kirsti en Jeanne-Marie

Alternatieve Vierdaagse
€ 2.230,00

WishWalk 2020 - Marjon van Vledder

Welkom op mijn pagina! Ik ben Marjon van Vledder, ik woon in Utrecht en ben moeder van Hugo en Taeke van 3 en 1 jaar oud. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik twee gezonde zonen heb. Helaas is dat geen vanzelfsprekendheid. Een van mijn vriendinnen zit samen met haar vriend dag in dag uit in het ziekenhuis bij hun zieke dochter van net 1. Normaal is het al lastig om ouders in zo'n situatie te steunen, maar door Corona is een fysiek bezoek en daarmee een stevige knuffel volledig uitgesloten. Iets wat ik zelf enorm lastig vind. Laat staan wat dit voor hun en alle andere gezinnen betekent die deze knuffels zo hard nodig hebben. Door mee te doen met deze actie doe ik iets wat ik wel kan! Bewegen en andere mensen kennis laten maken met Make a Wish om zo met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen. Met het geld kunnen we gezinnen met een ziek kind een dag met een gouden randje bezorgen. Ontzettend bedankt voor je donatie! Liefs, Marjon
€ 169,50

Wishwalk 2020 - Lotte en Danique

Wij willen graag wandelen voor dit goede doel!
€ 235,00

WishWalk 2020 - Ton Kraak

Vorig jaar voor het eerst meegelopen samen met de dames, dit jaar ziet er anders uit maar wandel weer mee 👍 Zowel wandelaars als donateurs zijn welkom om mee te doen voor het goede doel 😃

Sponsoren

24 augustus 2020

Albert Heijn Buitengracht

€ 148.95
26 juli 2020

Miel Rugebregt

€ 25.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor