0%
€ 25,00
100%
Streefbedrag € 37.000,00

WishWalk 2020

WishWalk 2020 - Nijmeegse 4-Daagse - 21 t/m 24 juli 2020

 

Word WishWalker! Wandel de Nijmeegse 4-Daagse en vervul daarmee de liefste wens van kinderen zoals Casper, Lars en Indy.

 

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish vervult al 30 jaar de liefste wens van deze kinderen tussen 3 en 18 jaar om hen kracht te geven voor de toekomst. Zo maken wij herinneringen die een blijvende impact hebben. Op het wenskind én hun naaste omgeving.

 

Samen voor een ander

Casper, Lars en Indy hebben afgelopen jaar hun allerliefste wens in vervulling zien gaan.

Make-A-Wish gunt dat álle jonge patiënten en zamelt daarom geld in tijdens de Nijmeegse 4-Daagse. Loop jij ook met ons mee?

           

Wat kun je van ons verwachten?

Zet jij je in voor de kilometers; dan zetten wij ons in voor jou.

In ruil voor de sportieve prestatie én het sponsorbedrag ontvangen WishWalkers het volgende:

 

Een persoonlijke Make-A-Wish actiepagina met donatieknop.
2 wandel T-shirts en verrassende gadgets
Voorpret tijdens oefen-wandeldagen samen met het WishWalk team
Alle dagen van de 4-Daagse een rustlocatie langs de route met verwennerij voor de innerlijke mens
Ontvangst op het Make-A-Wish hoofdkantoor in Hilversum
Support van onze enthousiaste vrijwilligers tijdens de Nijmeegse 4-Daagse
Hartelijke ontvangst en ludieke afsluiting

 

Wat vragen we van jou?

Als WishWalker vragen we je een minimaal sponsorbedrag van € 150,00 bij elkaar te brengen. Meer mag natuurlijk altijd. Uiteraard helpen we je met tips en trucs voor het zoeken van sponsoren en bedenken van acties zodat jij het sponsorbedrag kunt voldoen.

 

Hoe aan te melden

Aanmelden is heel eenvoudig. Meld je aan door op de ´ik wil meedoen´-knop te klikken en maak direct je persoonlijke actiepagina aan. Houd je mailbox in de gaten, want al snel verwelkomen wij je met een persoonlijke mail.

 

*Voor deelname aan de WishWalk dien je een startbewijs te hebben voor de Nijmeegse 4-Daagse 2020

*Heb je vragen, mail gerust naar wishwalk@makeawishnederland.org

 

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 0,00

Johan Stuivenberg

WishWalker JohanS loopt in 2020 voor dan de negende keer, weer voor de ernstig zieke kinderen om hun wens als een droom uit te laten komen.
€ 25,00

Tycho, Jan & Ingrid

Tycho, Ingrid & Jan Als gezin nemen wij deel aan de N4D op de afstand 50 km. Tijdens de vierdaagse dragen veel wandelaars een rugzak, naast figuurlijk soms ook letterlijk, zo ook bij ons. Ziek zijn en knokken is als volwassene al zwaar laat staan voor een kind. Als gezin moeten ervaren hoe zwaar het is om je kinderen te moeten zien vechten wegens ziekte en het uiteindelijk moeten opgeven is iets wat je niemand toewenst, helaas hebben ook wij hiermee te maken gehad. Helaas dragen kinderen soms een veel te grote en zware rugzak, een die we niet kunnen overnemen. Het verwezenlijken van een droom, het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect en kan een wereld van verschil betekenen. De glimlach van een kind is het mooiste om te zien, als dit kan door een wens te vervullen dan doen wij dat. Wij zijn Wishwalkers voor de stichting Make A Wish, en hopen dat u ons deze kilometers wilt sponsoren om zoveel mogelijk zieke kinderen die betoverende glimlach op het gezicht te geven.
€ 0,00

Niek Sloot

Juli 2020 gaat het weer gebeuren, dan loop ik weer voor Make a Wish om geld in te zamelen voor al die mooie wensen van zieke kinderen. Vanaf nu kan er weer gedoneerd worden, helpen jullie mee om al die wensen uit te laten komen? Mijn dank is groot namens alle zieke kinderen.
€ 0,00

Vanja Andrik

Hallo wij zijn Vanja (13jaar )en anja en wij gaan de Nijmeegse vierdaagse weer lopen voor make a wish. En hopen op een mooi bedrag om veel zieke kinderen een glimlach te kunnen bezorgen Liefs vanja en anja
€ 0,00

Fay Van Zunderd

Ik wil graag €200,— bij elkaar krijgen voor Make a Wish. Zelf heb ik diabetes type 1 en ga dit jaar de 40km lopen van de Nijmeegse vierdaagse. Ik hoop dat ik veel gesponsord wordt zodat ik weet dat ik ook meegeholpen heb een wens van een kind met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte te vervullen. Hierdoor kunnen ze het ziek zijn even vergeten.

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor