21%
€ 116,55
100%
Streefbedrag € 555,55

CV de Cascarvieten in actie

Make-A-Wish

C.V. De Cascarvieten bestaat 55 jaar! En dit vieren we! In het kader van “Wie jarig is trakteert” organiseren we een mooi jubileum weekend op 23 en 24 november!

 

Naast het organiseren van mooie feesten, is C.V. De Cascarvieten ook altijd begaan met haar medemens. We bezoeken jaarlijks verzorgingshuizen, huizen voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten en we organiseren een senioren middag, wat zeker in het kader van “eenzame ouderen” een schot in de roos is.

 

In het jubileum jaar, wil C.V. De Cascarvieten graag iets extra’s doen. We verbinden graag ons jubileumjaar aan een goed doel.  In alle jubileum uitingen, tijdens ons jubileum weekend geven we aandacht aan het goede doel. Maar ook op al onze andere activiteiten. Het goede doel is als een rode draad door het hele seizoen.

 

Het goede doel van onze keuze is: Make-A-Wish!

 

Looptijd actie

Start: 11 november 2019

Einde: 30 november 2020

Streefbedrag: € 555, 55

 

De actie

Waarom?

Als C.V. De Cascarvieten vinden we het belangrijk dat naast aandacht voor onze vereniging, er ook aandacht gaat naar diverse groepen in de samenleving. Jaarlijks bezoeken we verzorgingshuizen en huizen voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten. Ook de ouderen bezorgen we een mooi middag tijdens ons senioren feest.

 

Een van die belangrijke groepen zijn de kinderen. Kinderen hebben de toekomst. Een waar Cliché. Kinderen verdienen het om zorgeloos op te groeien en uit te groeien tot leuke en mooie (jong) volwassenen. Geen enkel kind zou de zorg van ziek zijn moeten ervaren.

 

Vele verhalen over zieke kinderen doen je achteroverslaan van verbazing. Sterke, jonge en wijze kinderen die op de barricade staan en strijden tegen hun eigen ziekte. Sommige met succes andere eindigen helaas in groot verdriet. Maar strijders zijn het!

 

Daarom kiezen wij als vereniging voor het goede doel Make-A-Wish. Geweldig mooi om een bijdrage te kunnen leveren om de wens van zo’n strijder uit te kunnen laten komen.

 

Dit jaar bestaat onze vereniging  55 jaar. Graag verbinden wij dit bijzondere jaar aan een goed doel. Veel geld is nodig om alle wensen van die kleine strijders uit te laten komen.

 

Met onze activiteiten, festiviteiten en extra acties hopen we een mooi bedrag voor Make-A-Wish op te kunnen halen!!

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

11 november 2019

Hylke en Jaimy Joosen

Zet m op!
€ 5.55
13 december 2019

C.V. De Krooshappers uit Kwakveen

€ 111.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor