142%
€ 22.747,91
100%
Streefbedrag € 16.000,00

Dam tot Damloop 2020

Wat super leuk dat je interesse hebt in onze sponsorloop voor Make-A-Wish op 20 september rondom de Sloterplas en langs onze wensgezinnen! Het betreft een loop die wel heel dichtbij Make-A-Wish staat en het belang van jouw deelname nog tastbaarder maakt.

Onze loop, met een looproute van 10,5 km of 16,5 km, gaat namelijk langs 3 wenskinderen in Amsterdam: Leonie (14 jr), Musab (6 jr) en Derejnio (13 jr). Om hen een hart onder de

riem te steken en positiviteit te brengen, maar ook breder stil te staan bij al die ernstig zieke kinderen in Nederland.

 

  • Leonie wenst samen met haar opa, oma en neefje naar Los Angeles te gaan voor een magische wandeling over The Walk of Fame. 
  • Musab is gek van Lego en ninja's. Hij wil graag naar Legoland om daar onder andere de groene draak te zien.
  • Derejnio wenst een opgeknapte tuin waarin hij kan voetballen en ontspanning vindt. 

 

Deelname betekent dat je:

- Start in groepjes van 10 personen, verdeeld over de dag, om onderling contact zoveel mogelijk te vermijden.
- Geen inschrijfkosten betaalt, maar elke sponsorbijdrage aan Make-A-Wish grote waarde kent. Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig ziek worden, lukt het Make-A-Wish ruim 600 wensen te vervullen. Dat zijn er al een hoop, maar zouden er nog meer moeten zijn!   
- Bij een sponsorbedrag van tenminste €100 je een Make-A-Wish shirt ontvangt. 
- Door Make-A-Wish vrijwilligers, wenskinderen en hun families wordt toegejuicht en wordt bedankt voor jouw prestatie! Dit kan niet anders dan een warm gevoel geven en maakt deze loop uniek.
- Leonie, Musab en Derejnio in het zonnetje zet en bijdraagt aan een onvergetelijke dag die hen hoop en kracht geeft voor de toekomst.
- Na afloop een unieke Make-A-Wish medaille ontvangt.
- Zal hardlopen ‘tussen’ wandelaars en fietsers en een enkele keer moet ‘oversteken’.
- Geniet van prachtige natuur tijdens de loop.


Aanmelden?

Klik op "IK WIL MEEDOEN" en de rest spreekt voor zich. Het lege kopje "website" kan je overslaan. Bij de vraag of je een eigen actiepagina op de website wil, klik je ja. Deze actiepagina is vervolgens te delen en vergemakkelijkt de zoektocht naar enthousiaste donateurs.

Wij als projectteam, maar ook zeker Leonie, Musab en Derejnio, kijken uit naar 20 september! Hopelijk ben ook jij daarbij!


En, vergeet vooral niet anderen uit te nodigen met je mee te lopen. 

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 110,00

Bart van Tongeren

Dit jaar loop ik weer mee for Make-A-Wish Nederland!
€ 780,00

Pepijn van den Hoek

Dit jaar wil ik voor het eerst de Dam tot Dam loop volbrengen, help je mij mee om er iets moois van te maken? "Als we allemaal een klein beetje helpen wordt de wereld vanzelf een klein beetje mooier"
€ 260,00

Marcel Freriks

Help me mee om er een mooi bedrag van te maken
€ 330,00

Bas van Veen

Mijn kinderen betekenen alles voor mij en voor hen doe ik vanzelfsprekend dan ook echt alles. Heel graag kom ik in actie om voor zieke kinderen iets te kunnen betekenen. Als fanatiek hardloper past de actie van het 'Make-A-Wish team' mij als een warme jas. Mijn eigen wens is om samen zo veel mogelijk donaties op te halen, zodat veel kinderwensen vervuld kunnen gaan worden. Ik ga alles geven tijdens de Dam tot Damloop 2020 en hoop op uw steuntje in mijn rug op weg naar de finish! Met sportieve groet, Bas
€ 240,00

Erik Vosman

Met zelf 2 kinderen die alles voor mij betekenen en als vrijwilliger bij Make A Wish weet ik hoeveel wij als stichting voor kinderen en hun familie kunnen betekenen. Hiervoor loop ik dit jaar mee. Steun je mij om hier een succes van te maken?
€ 220,00

Jeroen de Nijs

Een goed doel en hardlopen, dat is voor mij de perfecte combinatie! Tijdens de Dam tot Damloop van 2020, zal ik deel uitmaken van het "Make-A-Wish Dam tot Damloop team". Make-A-Wish gelooft dat wensen levens kunnen veranderen, en laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. Om deze wensen uit te laten komen zijn natuurlijk donaties nodig. Steun je mij, en Make-A-Wish?
€ 235,00

Miguel Pruijssers

Dit jaar doe ik mee met de Dam tot Damloop en ga ik mij inzetten voor Make-A-Wish. En daar heb ik jouw hulp hard bij nodig, draag een steentje bij door te doneren!
€ 1.790,00

Jacqueline van den Heuvel

Wat blijft het bijzonder bij te mogen dragen aan het werk van Make-A-Wish dat met veel zorgvuldigheid hoop- en krachtgevende wensvervullingen organiseert! Een wensvervulling die positief verschil maakt, voor kind én gezin, niet alleen tijdens maar ook na het ziekteproces. Juist NU mogen we ernstig zieke kinderen niet vergeten. Daarom ren ik op 20 september de Run for Stars (16,5 km). Een sponsorloop rondom de Sloterplas en langs wensgezinnen in Amsterdam. Ik zal naar de ernstig zieke Leonie (14), Musab (6) en Derejnio (13) zwaaien en hen een hart onder de riem steken. Dat kan niet anders dan hartverwarmend zijn! Steun jij mij in mijn ambitie met een sponsorbijdrage? Leonie, Musab, Derejnio en al die andere ernstig zieke kinderen zullen je dankbaar zijn. En ik, jou ook!
€ 1.530,00

Herman Gerbrandy

Ik ben Herman Gerbrandy, 44 jaar en woon in Heerenveen. Ik ben getrouwd met Ivenka en samen hebben wij vier zoons. Ik doe voor Make-A-Wish mee aan de Dam tot Damloop en laat mij sponsoren om voor Make-A-Wish een mooie bedrag bij elkaar te lopen. Uit eigen ervaring weet ik welk geweldig werk Make-A-Wish doet. Bij onze oudste zoon is in juli 2017 een hersentumor gevonden. Na de operatie volgden bestraling en chemotherapie. Dit was voor ons als gezin een moeilijke en spannende tijd. De zorgen over en voor onze oudste zoon vroegen veel van onze tijd en aandacht, terwijl het leven van de andere jongens (en dat van ons) ook doorging. Familie, vrienden en buren hebben ons door deze periode geholpen. Tijdens zijn ziekteperiode werd onze oudste zoon benaderd door Make-A-Wish, kort gezegd met de vraag wat hij het liefst zou willen. Na lang nadenken maakte hij een top-3 en bovenaan stond: de Big Five spotten in Zuid-Afrika. En die wens heeft Make-A-Wish in vervulling laten gaan. In maart 2019 zijn wij met het hele gezin acht dagen naar Zuid-Afrika geweest. Het was een prachtige en onvergetelijke reis. Wij zijn niet alleen op safari geweest om de Big Five te zien, maar Make-A-Wish had ook allerlei andere activiteiten georganiseerd die bij de interesses en hobby’s van onze zoon pasten. Door de reis konden wij de periode van de ziekte en behandeling van onze zoon afsluiten en als gezin zorgeloos samen genieten met en van elkaar. Ik gun het alle zieke kinderen dat Make-A-Wish voor hen een wens laat uitkomen, groot of klein, dichtbij of ver weg. Het werk van Make-A-Wish is onbetaalbaar en o zo waardevol. Ik wil daar heel graag mijn steentje aan bijdragen en daarom laat ik mij sponsoren voor deelname aan de Dam tot Damloop. Ik wil heel graag minimaal € 1.000,-- ophalen voor de 16 km die ik ga hardlopen. Ik ben inmiddels in training! Je kunt mij volgen via Strava.
€ 155,00

Eva Nolet

20 september aanstaande loop ik de Dam tot Damloop voor Make-A-Wish. Een blijvende impact realiseren door de allerliefste wens van jonge patiënten uit te laten komen, wat de omgeving hoop en vertrouwen geeft. Ieder kind verdient het om in het zonnetje gezet te worden!. Vooral nu in deze moeilijke periode (Corona) waarin het voor de kinderen extra zwaar is. Hierbij is jouw sponsorbijdrage van onmisbare waarde. Help jij mij de droom van een kind waar te maken?
€ 1.062,50

Liselot Wagenaar

Wij, Ellemijn en Liselot Wagenaar, zullen de Dam tot Damloop 2020 lopen voor Make-A-Wish. Voor een goed doel lopen geeft het hardlopen een extra betekenis. Wij zullen met deze sportieve prestatie zoveel mogelijk sponsorgeld proberen te verzamelen. Je kunt deze mooie organisatie, en ons, ondersteunen door te sponsoren. Blijf altijd dromen zonder grenzen, het leven is leuker met iets te wensen.
€ 255,00

Joyce Kawaters

Help jij mij om nog meer wensen uit te laten komen? Op aanstaande zondag 20 september ga ik, Joyce Kawaters de Run for Stars sponsorloop lopen samen met het goede doel Make-A-Wish. In deze sponsorloop, loop ik 16,5 km om deze prachtige wensen uit te laten komen. Ik voel me bevoorrecht om te mogen lopen voor dit geweldige doel en iedereen kan mij hierbij helpen met een eigen bijdrage naar keuze. Zo kunnen we samen ons steentje bijdragen en deze kinderen een onvergetelijke tijd te geven!
€ 943,32

Babette, Alwine

Wij, Babette & Alwine lopen de Run for stars 2020 omdat wij het super belangrijk vinden dat kinderen die aan een levensbedreigende ziekte lijden ook de mogelijkheid krijgen om hun wensen te laten uitkomen. Een supermooi initiatief vanuit Make-A-Wish om deze wensen te vervullen. Met dit geldbedrag willen wij ervoor zorgen dat Make a Wish nog meer wensen van kinderen in vervulling kunnen laten komen. Hiervoor hebben wij wel jullie hulp nodig! Wij gaan ons volop inzetten om de Run for stars 16,5 km helemaal uit te lopen in een mooie tijd. We hopen dat jullie ons kunnen motiveren in de vorm van een bijdrage voor Make-A-Wish. Als student pedagogiek en als student Verpleegkunde weten wij hoe ingrijpend het is voor kinderen om opgenomen te worden in het ziekenhuis. Wij willen graag een mooi bedrag ophalen voor Make-A-Wish om ervoor te zorgen dat dit mooie initiatief kan blijven bestaan. Wij hopen dat jullie ons hierin willen steunen. Elke bijdrage is van harte welkom. Help ons om een mooi bedrag op te halen voor deze kinderen.
€ 320,00

Valérie Den Hertog

Mijn lieve vriendin Jacqueline van den Heuvel zet zich al voor de derde keer op rij in als projectleider voor Make-A-Wish. Ik kan niet achterblijven en vind dat ook ik een steentje bij moet dragen aan dit fantastische doel: het vervullen van droomwensen van ernstig zieke kinderen. Om deze reden ren ik 20 september de Run for Stars, de alternatieve loop voor de Dam tot Damloop, met een team van van 100 man. Ik ga 16,5 km rennen langs de ernstig zieke Leonie (14), Musab (6) en Derenjio (13) rondom de Sloterplas in Amsterdam. Voor hen en alle andere zieke kinderen wil ik graag minimaal 300 euro ophalen om deze wensen in vervulling te laten gaan. Help jij mee?
€ 180,00

Liselot Claeys

Individuele deelnemer voor Make-A-Wish
€ 1.163,13

Alvaro Kleinveld

Make-A-Wish zet zich elkaar jaar in om 1200 zieke kinderen te helpen, hun wens te vervullen. In tijden van Covid-19 is het extra moeilijk om de wensen te vervullen en juist nu hebben deze lieve kinderen extra aandacht nodig. Together make a wish is van essentieel belang. Om dit te bewerkstelligen zijn er donaties nodig. Ik ga de Dam tot Damloop lopen in een nieuwe variant en heb jullie hulp daarbij nodig. De nieuwe variant is dezelfde afstand en zullen alle deelnemers langs huizen lopen van wenskinderen. Elke donatie is van harte welkom. Ik hoop zo een mooi bedrag binnen te halen, en deze kinderen een dag van hun leven te geven!! Geef deze zieke kinderen een kans om hun wens in vervulling te laten brengen en draag jouw steentje bij.
€ 500,00

Michelle ten Bruggen Cate

Na het succes van vorig jaar zet ik me dit jaar wederom in om geld in te zamelen voor ernstig zieke kinderen. Dit keer niet tijdens de Dam tot Damloop, maar dit bijzondere alternatief Run for Stars. Een mooie manier om deze kwetsbare kinderen een dag van hun dromen te laten bezorgen.
€ 380,00

Pascal Amersfoort

Geen Damloop, maar toch een steentje bijdragen aan een goed doel.
€ 225,00

Tonny Verwind

Hoe mooi is het om zieke kinderen hun dromen uit te laten komen en de dag van hun leven te bezorgen! Daar wil ik graag voor rennen
€ 150,01

Lisa Melk

Alles voor het goede doel!
€ 200,00

Wendy Schippers

DAM TOT DAMLOOP INDIVIDUEEL 2020
€ 600,00

Jolanda Hensbergen

Goeie combi van hobby uitoefenen, met vrienden en ook nog eens iets betekenen voor anderen die het hard nodig hebben
€ 2.192,45

Hein van den Heuvel

Wij, Ewout, Olivier, Friso , Bas, Huib, Adriaan en Hein, gaan op 20 september meedoen met de sponsorloop van Make a Wish. Hiermee willen wij proberen om zoveel mogelijk geld op te halen. Make a Wish zet zich namelijk In voor ernstige zieke kinderen mét nog maar een wens, één dag waarbij ze weer kind kunnen zijn. Wij willen hier deel van uitmaken, jij toch ook? Dit kan door via onderstaande knop te doneren. Laten we er samen voor zorgen dat al deze onvergetelijke wensen kunnen worden waargemaakt.
€ 0,00

Fanny van der Stoel

Run for Stars
€ 171,00

Max de Graaff

“Wat moet het verschrikkelijk moeilijk zijn voor jonge kinderen en hun omgeving om om te gaan met chronische ziektes. Daardoor ben ik blij dat ik me mag inzetten voor de wensen van deze kinderen. 20 september ga ik de longen uit mijn lijf rennen om zoveel mogelijk op te halen. Ik hoop dat ik onderweg Leonie, Musab en Derejnio zal zien. Drie wenskinderen die het onder andere verdienen om hun grootste droom in vervulling te laten gaan. Zie jullie de 20e! Max”
€ 25,00

Allard Joosten

Make a Wish
€ 670,00

Mariëlle en Kevin

Make-A-Wish zet alles op alles om de wensen van kinderen met een ernstige en levensbedreigende ziekte te vervullen. Uiteraard kunnen zij dit niet alleen verwezenlijken en hebben zij onze hulp hierbij hard nodig. Daarom hebben wij besloten om de fysieke uitdaging aan te gaan om de Dam tot Damloop op Zondag 20 september 2020 te rennen. Wil jij ook een steentje bijdragen bij het realiseren van deze kinderen hun dromen? Dan is jullie donatie van harte welkom en word zeer gewaardeerd. Alvast bedankt! Groetjes, Kevin en Mariëlle
€ 446,50

Isabeau van Beurden

Mijn lieve vriendin Jacqueline van den Heuvel zet zich al voor de derde keer op rij in als projectleider voor Make-A-Wish. Ik kan niet achterblijven en vind dat ook ik een steentje bij kan dragen aan dit fantastische doel: het vervullen van droomwensen van ernstig zieke kinderen. Om deze reden ren ik 20 september de Run for Stars (16,5 km), de alternatieve loop voor de Dam tot Damloop. Voor deze kinderen wil ik graag een bijdrage ophalen om hun wensen in vervulling te laten gaan! Help jij mee?
€ 405,00

Sophie van Alphen

Mijn vriendinnetje Jacqueline van den Heuvel organiseert voor de tweede keer de Dam-tot-Damloop voor het Make-A-Wish team 2020. In 2018 was mijn eerste ervaring om voor dit fantastische goede doel een steentje te mogen bijdragen. Dit jaar ren ik nogmaals de 16,5 km om wederom geld in te zamelen voor de wensvervulling van ernstig zieke kinderen. Jouw donatie is van harte welkom en wordt heel erg gewaardeerd! Alvast bedankt en misschien tot aan de zijlijn!
€ 1.825,00

Chris van der Vlugt

Aangegrepen door het verhaal van de 3 wenskinderen waar we langslopen, wil ik dit graag van dichtbij meemaken door alsnog zelf ook mee te lopen. Als ik het financiële doel gehaald wordt dan loop ik de 16,5 km..... Dus daag me uit!
€ 880,00

Murat Saritas

Ik doe mee om mijn neefje Musab, Leonie en Derejnio een hart onder de riem te steken. Als zaalvoetballer alles behalve een duurloper, maar met jullie steun en bijdragen beloof ik tot het uiterste te gaan bij de 16,5km.
€ 225,00

Marijne Visser

Op 20 september wil ik mij inzetten voor Make A Wish. Ik hoop dan langs Leonie, Musab en Derejnio. Ik hoop dat ik met het geld wat ik ophaal een steentje kan bijdragen en hun wensen in vervulling kan brengen
€ 265,00

Jolien van Hamond

Make a wish
€ 20,00

Hidde Joosten

20 september loop ik mee met de Run for Stars Dam tot Dam loop. Deze actie zet zich in voor Make-A-Wish, de organisatie die de wensen vervult van kinderen met een ernstige ziekte. Help mee door een bijdrage te doneren!
€ 765,00

Erwin, Karin en Maarten

Help mee wensen van kinderen te vervullen. Het verheugen op je wensdag en daarna je allerliefste wens in vervulling zien gaan help bij de genezing. Sponsor ons tijdens de Run for Stars, met zijn allen kunnen we zoveel mogelijk wensen vervullen!
€ 20,00

Hanneke Joosten

Graag zet ik me in door 16.5 km hard te lopen voor de Make-A-Wish stichting!
€ 481,50

Jeanet van der Vlugt

Ik doe mee om Leonie, Musab en Derejnio een onvergetelijke dag bezorgen! Tegelijkertijd wil ik veel geld ophalen om nog meer ernstig zieke kinderen even te laten ontsnappen uit de keiharde realiteit door hun wensen te laten vervullen door Make a Wish. Samen met mijn collega’s van Wens Business Events zijn wij aanwezig als vrijwilligers om alles goed te laten verlopen. Maar natuurlijk trek ik ook mijn running-shoes aan, om de 10,50 te lopen, en bij waanzinnig veel donaties (€ 1.650,-) ga ik door het stof en zal ik 16,50 km lopen…. Zorg jij er voor dat ik maandag 21 september met spierpijn en blaren op kantoor zit? 😉
€ 840,00

Fiona en Viola

Wij zijn Fiona & Viola. Twee vriendinnen die voor het eerst de 10km gaan lopen. Best een uitdaging! Maar die uitdaging valt in het niets bij de uitdagingen van Leonie, Musab en Derejnio. Wat gaaf dat we langs deze sterke kinderen mogen rennen om ze een hart onder de riem te steken. En bovendien: om sponsorgeld op te halen zodat zij hun wens in vervulling zien gaan. Steek jij ons een hart onder de riem door ons te sponsoren?
€ 805,00

Sophie, Susanne, Rosalie, Emma

Wij; Susanne, Rosalie, Sophie & Emma, zetten ons 20 September in voor Make-A-Wish door allen 16.5 km te rennen! Dit is een organisatie die de wensen vervult van kinderen met een ernstige ziekte. Doneren kan via onderstaande link :) Alvast bedankt
€ 0,00

Ties Imkamp

Hallo! Mijn naam is Ties Imkamp en ik ben 24 jaar. Ik ben een sportieve jongen, waardoor ik gemotiveerd raakte om twee keer deel te nemen aan de halve marathon in Amsterdam, om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Het heeft mij enorm geraakt hoe veel mensen hieraan meededen en wat voor impact dit heeft veroorzaakt! Dit vond ik zo gaaf dat ik mezelf meteen wilde inschrijven voor de Dam tot Damloop, om de wensgezinnen een hart onder hun riem te steken. Daarom zal ik dan ook top en top fit aan de start verschijnen, zodat ze alleen maar een blauwe flits voorbij zullen zien schieten! Ik heb er hartstikke veel zin in en tot 20 september!
€ 50,00

Dries den Outer

Mijn naam is Dries, 25 jaar en fanatieke sporter. Ik ben ooit voor het goede doel van Groningen naar Amsterdam gefietst en daarom lijkt het me eveneens leuk om op deze manier me in te zetten voor het goede doel. En daarom heb ik heel veel zin om geld op te halen en te rennen voor Make a Wish!
€ 85,00

Rogier Mulder

Mijn naam is Rogier en ik zal 20 september de Dam tot Dam loop gaan rennen voor het goede doel Make a Wish. Ik kijk er enorm naar uit om mij in te gaan zetten voor dit mooie doel, help jij mij aan een mooie bijdrage? Zou top zijn!!
€ 257,50

Roos Kooiker

Op 20 september doe ik mee aan de Dam tot Damloop en ga ik mij inzetten voor Make-A-Wish. Make-A-Wish laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. Ieder kind verdient het om in het zonnetje gezet te worden, vooral nu in deze moeilijke Corona periode waarin het voor ernstig zieke kinderen extra zwaar is. Help jij mij de wens van een kind waar te maken?
€ 425,00

Menno Wolvers

Voor elke 100 euro ren ik een km voor Make A Wish!

Sponsoren

20 september 2020

Hendrik Pothof

€ 10.00
20 september 2020

Jolanda Hensbergen

€ 25.00
20 september 2020

Tom Breuker

€ 10.00
20 september 2020

Isabeau van Beurden

€ 5.00
20 september 2020

Joyce Kawaters

€ 5.00
20 september 2020

Adriaan von dem Borne

€ 5.00
20 september 2020

Menno Wolvers

€ 10.00
20 september 2020

€ 50.00
20 september 2020

Ellen Hazenberg

€ 25.00
19 september 2020

Joke Joosten

€ 100.00
19 september 2020

Gerard Keijser

€ 20.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor