0%
€ 0,00
100%
Streefbedrag € 50.000,00

Dam tot Damloop individueel 2020

Samen impact maken?

Ben jij met jouw sportieve collega’s op zoek naar een fysieke uitdaging waarmee je tegelijkertijd wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziekte mogelijk maakt? Doe dan mee als bedrijf met de Dam tot Damloop 2020 voor Make-A-Wish op 19 (5 EM) of 20 (10 EM) september. 

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig ziek worden, vervult Make-A-Wish ruim 600 wensen. Met deelname van jouw bedrijf aan de Dam tot Damloop, kunnen dat er nóg meer zijn. Ieder ernstig ziek kind verdient immers zo’n onvergetelijke, hoop- en krachtgevende wensvervulling. Nieuwsgierig geworden naar de impact van zo’n wens? Klik dan hier voor de wens van Ize.

Interesse?
Wij nemen graag persoonlijk contact met je op om er samen een zo groot mogelijk succes van te maken. Zo komen we met plezier langs om een presentatie over Make-A-Wish te geven, ondersteunen wij bij inschrijving en denken we mee hoe jullie bedrijf zo veel mogelijk sponsorgeld kan inzamelen. Daarbij zullen wij in gesprek gaan over hoe onze samenwerking ook voor jullie als bedrijf meerwaarde heeft. Stuur een bericht naar: mail@damloopmakeawishnederland.org bij interesse. 

Wil je individueel (of met vrienden /familie) meedoen met de Dam tot Damloop voor Make-A-Wish? Klik dan hier

 

Inschrijven
Klik hieronder op de “ik wil meedoen” button en maak jullie eigen actiepagina aan!

 

Doneren
Wil je niet meedoen met dit sportevenement, maar een van de bedrijven steunen met een donatie? Gebruik dan de “ik wil doneren” button.

 

Alvast dank voor je steun!

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 0,00

Bart van Tongeren

Dit jaar loop ik weer mee for Make-A-Wish Nederland!

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor