0%
€ 0,00
100%
Streefbedrag € 50.000,00

Dam tot Damloop individueel 2020

Maak jij impact?

 

Wil jij jezelf uitdagen en tegelijkertijd de liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte mogelijk maken? Sluit je dan aan bij het Make-A-Wish team van de Dam tot Damloop 2020!

 

Op zondag 20 september 2020 kan jij, als loper van het Make-A-Wish team, 10 EM (16,09 km) afleggen en daarmee zo veel mogelijk geld ophalen om liefste wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan.

 

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig ziek worden, vervult Make-A-Wish ruim 600 wensen. Met jou, als waardevolle deelnemer en sponsor kunnen dit er nóg meer zijn. Ieder ernstig ziek kind verdient immers zo’n onvergetelijke, hoop- en krachtgevende wensvervulling. Nieuwsgierig geworden naar de impact van zo’n wens? Klik dan hier voor de wens van Ize.

 

Wat kun je van ons verwachten?

* Je krijgt een gegarandeerde startplek;
* Je start voor de grote massa;
* Je ontvangt een uniek Make-A-Wish loopshirt;
* Je ontwikkelt een persoonlijke actiepagina op de Make-A-Wish website die je kunt delen om gemakkelijk online geld in te zamelen;
* Ondersteuning vanuit Make-A-Wish, zoals tips voor het vinden van sponsoren en looptips;
* Je ontvangt een teamfoto en andere foto’s die langs de route en bij/na de finish worden gemaakt;
* Op 20 september word je aangemoedigd bij de start, onderweg, finish en Charity zone;
* Je geniet van een onvergetelijke dag, vooral door het besef dat je bijdraagt aan het vervullen van een liefste wens!

 

Wat vragen wij van jou?
Het verschuldigde deelnamebedrag voor 2020 is minimaal € 200,- per persoon. Bij inschrijving via de website ga je hiermee akkoord. Make-A-Wish geeft je sponsortips en deelt ervaringen van andere deelnemers.

 

Inschrijven
Klik hieronder op de “ik wil meedoen” button en maak jouw eigen actiepagina aan!


Wil je als bedrijf meedoen met de Dam tot Damloop voor Make-A-Wish? Klik dan hier.

 

Doneren
Wil je niet meedoen met dit sportevenement, maar het Make-A-Wish team of een van de lopers wel steunen met een donatie? Gebruik dan de “ik wil doneren” button.

 

Alvast dank voor je steun!
 

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor