3%
€ 1.293,00
100%
Streefbedrag € 50.000,00

Dam tot Damloop individueel 2020

Wij begrijpen goed dat inschrijven voor een non-profit event in deze turbulente tijd extra spannend is. Tegelijkertijd wordt blijven bewegen gestimuleerd, waarbij hardlopen nog steeds gemakkelijk uitvoerbaar en een goede ontspanning is! Hoewel Make-A-Wish op dit moment geen wensen vervult, blijft jouw sponsorbijdrage van enorm groot belang. Juist na zo’n onzekere periode kan Make-A-Wish positief verschil maken.

 

Wil jij jouw vrije tijd nuttig en maatschappelijk betrokken invullen? Train voor de Dam tot Damloop en sta fit aan de finish!

 

*Sponsorgelden worden bij annulering van het event op verzoek teruggestort.

 

Wow, wat tof dat je mee wilt doen met ons Make-A-Wish team!

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig ziek worden, vervult Make-A-Wish ruim 600 wensen. Met jou, als waardevolle deelnemer en sponsor, kunnen dit er nóg meer zijn. Ieder ernstig ziek kind verdient immers zo’n onvergetelijke hoop- en krachtgevende wensvervulling. Nieuwsgierig geworden naar de impact van zo’n wens? Klik dan hier voor de wens van Ize.

Wat krijg je van ons?

• Een gegarandeerde startplek voor de 10EM op 20 september, terwijl anderen strijden voor een startbewijs.
• Een startplek vóór de grote massa, dus de ruimte om te lopen.
• Een uniek Make-A-Wish loopshirt, jouw aandenken aan deze heldendaad!
• Een Make-A-Wish Dam tot Damloop appgroep waarmee we elkaar aanmoedigen in onze trainingen en toewerken naar een echt teamgevoel!
• Een persoonlijke actiepagina op de Make-A-Wish website waarmee je gemakkelijk online geld in kan zamelen.
• Ondersteuning en tips voor een goede looptechniek en het vinden van sponsoren.
• Een teamfoto van alle Make- A-Wish lopers voorafgaand aan de start, gemaakt door een professionele fotograaf. Ook een aandenken voor altijd!
• Toegang tot de foto’s die onze fotografen maken bij de start, langs de route en finish.
• Aanmoedigingen door Make-A-Wish vrijwilligers.
• Een hartelijk ontvangst na de wedstrijd in onze Make-A-Wish tent in de Charity zone.
• Een onvergetelijke dag, vooral door het besef dat je bijdraagt aan het vervullen van een liefste wens!

Wat vragen wij jou?
Wij vragen jou zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor de wensvervulling van ernstig zieke kinderen. Geef jouw omgeving bekendheid dat jij de uitdaging van de Dam tot Damloop aangaat en vraag steun middels een sponsorbijdrage! Jouw deelname is gratis. Wel vragen we je minimaal € 200,- sponsorgeld op te halen. Uiteraard mag je ook jezelf hiervoor sponsoren. Bij inschrijving via de website ga je hiermee akkoord. Vorig jaar was het hoogst individueel opgehaalde sponsorbedrag bijna € 1500,-. Dit jaar is ons totale streefbedrag € 50.000,- met een team van 100 lopers. Wat zou het fantastisch zijn als we dit doel met elkaar kunnen realiseren! Wij helpen jullie daar graag bij.

Inschrijven
Klik op de “ik wil meedoen” button en maak jouw eigen actiepagina aan! Wil je als bedrijf meedoen met de Dam tot Damloop voor Make-A-Wish? Klik dan hier.

Wil je liever meedoen aan de Dam tot Dam by Night (5EM) voor Make-A-Wish stuur dan een mail naar mail@damloopmakeawish.nl


Doneren
Zie je toch af van het lopen, maar wil je het Make-A-Wish team of een van de lopers wel steunen met een donatie? Gebruik de “ik wil doneren” button. Alvast dank voor je steun

 

Bij inschrijving via onze website ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Dam tot Damloop 2020.

 

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 0,00

Bart van Tongeren

Dit jaar loop ik weer mee for Make-A-Wish Nederland!
€ 185,00

Pepijn van den Hoek

Dit jaar wil ik voor het eerst de Dam tot Dam loop volbrengen, help je mij mee om er iets moois van te maken? "Als we allemaal een klein beetje helpen wordt de wereld vanzelf een klein beetje mooier"
€ 130,00

Marcel Freriks

Help me mee om er een mooi bedrag van te maken
€ 0,00

Tamara Eggenhuisen

Make-A-Wish
€ 258,00

Bas van Veen

Mijn kinderen betekenen alles voor mij en voor hen doe ik vanzelfsprekend dan ook echt alles. Heel graag kom ik in actie om voor zieke kinderen iets te kunnen betekenen. Als fanatiek hardloper past de actie van het 'Make-A-Wish team' mij als een warme jas. Mijn eigen wens is om samen zo veel mogelijk donaties op te halen, zodat veel kinderwensen vervuld kunnen gaan worden. Ik ga alles geven tijdens de Dam tot Damloop 2020 en hoop op uw steuntje in mijn rug op weg naar de finish! Met sportieve groet, Bas
€ 185,00

Erik Vosman

Met zelf 2 kinderen die alles voor mij betekenen en als vrijwilliger bij Make A Wish weet ik hoeveel wij als stichting voor kinderen en hun familie kunnen betekenen. Hiervoor loop ik dit jaar mee. Steun je mij om hier een succes van te maken?
€ 170,00

Jeroen de Nijs

Een goed doel en hardlopen, dat is voor mij de perfecte combinatie! Tijdens de Dam tot Damloop van 2020, zal ik deel uitmaken van het "Make-A-Wish Dam tot Damloop team". Make-A-Wish gelooft dat wensen levens kunnen veranderen, en laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. Om deze wensen uit te laten komen zijn natuurlijk donaties nodig. Steun je mij, en Make-A-Wish?
€ 0,00

Miguel Pruijssers

Dit jaar doe ik mee met de Dam tot Damloop en ga ik mij inzetten voor Make-A-Wish. En daar heb ik jouw hulp hard bij nodig, draag een steentje bij door te doneren!
€ 0,00

Jacqueline Van den Heuvel

Ik voel mij bevoorrecht bij te mogen dragen aan het werk van Make-A-Wish dat met veel zorgvuldigheid, hoop- en krachtgevende wensvervullingen organiseert. Een wensvervulling die positief verschil maakt, voor kind én gezin, niet alleen tijdens maar ook na het ziekteproces. Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de Dam tot Damloop op 20 september. Met een team van 100 bevlogen lopers ren ik 16 km om zo nog meer wensen te vervullen. Ieder ernstig ziek kind, dat in aanmerking komt voor Make-A-Wish, verdient immers zo’n positieve (wens)ervaring. Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig ziek worden, lukt het Make-A-Wish +/- 600 wensen te vervullen. Steun jij mij in mijn uitdaging; en daarmee ernstig zieke kinderen? Jouw sponsorbijdrage is van onmisbare waarde!
€ 280,00

Herman Gerbrandy

Ik ben Herman Gerbrandy, 44 jaar en woon in Heerenveen. Ik ben getrouwd met Ivenka en samen hebben wij vier zoons. Ik doe voor Make-A-Wish mee aan de Dam tot Damloop en laat mij sponsoren om voor Make-A-Wish een mooie bedrag bij elkaar te lopen. Uit eigen ervaring weet ik welk geweldig werk Make-A-Wish doet. Bij onze oudste zoon is in juli 2017 een hersentumor gevonden. Na de operatie volgden bestraling en chemotherapie. Dit was voor ons als gezin een moeilijke en spannende tijd. De zorgen over en voor onze oudste zoon vroegen veel van onze tijd en aandacht, terwijl het leven van de andere jongens (en dat van ons) ook doorging. Familie, vrienden en buren hebben ons door deze periode geholpen. Tijdens zijn ziekteperiode werd onze oudste zoon benaderd door Make-A-Wish, kort gezegd met de vraag wat hij het liefst zou willen. Na lang nadenken maakte hij een top-3 en bovenaan stond: de Big Five spotten in Zuid-Afrika. En die wens heeft Make-A-Wish in vervulling laten gaan. In maart 2019 zijn wij met het hele gezin acht dagen naar Zuid-Afrika geweest. Het was een prachtige en onvergetelijke reis. Wij zijn niet alleen op safari geweest om de Big Five te zien, maar Make-A-Wish had ook allerlei andere activiteiten georganiseerd die bij de interesses en hobby’s van onze zoon pasten. Door de reis konden wij de periode van de ziekte en behandeling van onze zoon afsluiten en als gezin zorgeloos samen genieten met en van elkaar. Ik gun het alle zieke kinderen dat Make-A-Wish voor hen een wens laat uitkomen, groot of klein, dichtbij of ver weg. Het werk van Make-A-Wish is onbetaalbaar en o zo waardevol. Ik wil daar heel graag mijn steentje aan bijdragen en daarom laat ik mij sponsoren voor deelname aan de Dam tot Damloop. Ik wil heel graag minimaal € 1.000,-- ophalen voor de 16 km die ik ga hardlopen. Ik ben inmiddels in training! Je kunt mij volgen via Strava.
€ 85,00

Eva Nolet

20 september aanstaande loop ik de Dam tot Damloop voor Make-A-Wish. Een blijvende impact realiseren door de allerliefste wens van jonge patiënten uit te laten komen, wat de omgeving hoop en vertrouwen geeft. Ieder kind verdient het om in het zonnetje gezet te worden!. Vooral nu in deze moeilijke periode (Corona) waarin het voor de kinderen extra zwaar is. Hierbij is jouw sponsorbijdrage van onmisbare waarde. Help jij mij de droom van een kind waar te maken?

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor