30%
€ 4.770,13
100%
Streefbedrag € 16.000,00

Dam tot Damloop individueel 2020

Wat super leuk dat je interesse hebt in onze sponsorloop voor Make-A-Wish op 20 september rondom de Sloterplas en langs onze wensgezinnen! Het betreft een loop die wel heel dichtbij Make-A-Wish staat en het belang van jouw deelname nog tastbaarder maakt.

Onze loop, met een looproute van 10,5 km of 16,5 km, gaat namelijk langs 3 wenskinderen in Amsterdam: Leonie (14 jr), Musab (6 jr) en Derejnio (13 jr). Om hen een hart onder de

riem te steken en positiviteit te brengen, maar ook breder stil te staan bij al die ernstig zieke kinderen in Nederland.

 

  • Leonie wenst samen met haar opa, oma en neefje naar Los Angeles te gaan voor een magische wandeling over The Walk of Fame. 
  • Musab is gek van Lego en ninja's. Hij wil graag naar Legoland om daar onder andere de groene draak te zien.
  • Derejnio wenst een opgeknapte tuin waarin hij kan voetballen en ontspanning vindt. 

 

Deelname betekent dat je:

- Start in groepjes van 10 personen, verdeeld over de dag, om onderling contact zoveel mogelijk te vermijden.
- Geen inschrijfkosten betaalt, maar elke sponsorbijdrage aan Make-A-Wish grote waarde kent. Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig ziek worden, lukt het Make-A-Wish ruim 600 wensen te vervullen. Dat zijn er al een hoop, maar zouden er nog meer moeten zijn!   
- Bij een sponsorbedrag van tenminste €100 je een Make-A-Wish shirt ontvangt. 
- Door Make-A-Wish vrijwilligers, wenskinderen en hun families wordt toegejuicht en wordt bedankt voor jouw prestatie! Dit kan niet anders dan een warm gevoel geven en maakt deze loop uniek.
- Leonie, Musab en Derejnio in het zonnetje zet en bijdraagt aan een onvergetelijke dag die hen hoop en kracht geeft voor de toekomst.
- Na afloop een unieke Make-A-Wish medaille ontvangt.
- Zal hardlopen ‘tussen’ wandelaars en fietsers en een enkele keer moet ‘oversteken’.
- Geniet van prachtige natuur tijdens de loop.

 

Aanmelden?

Klik op "IK WIL MEEDOEN" en de rest spreekt voor zich. Het kopje "website" kan je overslaan. Deze pagina is vervolgens te delen en vergemakkelijkt de zoektocht naar enthousiaste donateurs.

Wij als projectteam, maar ook zeker Leonie, Musab en Derejnio, kijken uit naar 20 september! Hopelijk ben ook jij daarbij!

 

En, vergeet vooral niet anderen uit te nodigen met je mee te lopen. 

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 100,00

Bart van Tongeren

Dit jaar loop ik weer mee for Make-A-Wish Nederland!
€ 185,00

Pepijn van den Hoek

Dit jaar wil ik voor het eerst de Dam tot Dam loop volbrengen, help je mij mee om er iets moois van te maken? "Als we allemaal een klein beetje helpen wordt de wereld vanzelf een klein beetje mooier"
€ 255,00

Marcel Freriks

Help me mee om er een mooi bedrag van te maken
€ 258,00

Bas van Veen

Mijn kinderen betekenen alles voor mij en voor hen doe ik vanzelfsprekend dan ook echt alles. Heel graag kom ik in actie om voor zieke kinderen iets te kunnen betekenen. Als fanatiek hardloper past de actie van het 'Make-A-Wish team' mij als een warme jas. Mijn eigen wens is om samen zo veel mogelijk donaties op te halen, zodat veel kinderwensen vervuld kunnen gaan worden. Ik ga alles geven tijdens de Dam tot Damloop 2020 en hoop op uw steuntje in mijn rug op weg naar de finish! Met sportieve groet, Bas
€ 185,00

Erik Vosman

Met zelf 2 kinderen die alles voor mij betekenen en als vrijwilliger bij Make A Wish weet ik hoeveel wij als stichting voor kinderen en hun familie kunnen betekenen. Hiervoor loop ik dit jaar mee. Steun je mij om hier een succes van te maken?
€ 170,00

Jeroen de Nijs

Een goed doel en hardlopen, dat is voor mij de perfecte combinatie! Tijdens de Dam tot Damloop van 2020, zal ik deel uitmaken van het "Make-A-Wish Dam tot Damloop team". Make-A-Wish gelooft dat wensen levens kunnen veranderen, en laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. Om deze wensen uit te laten komen zijn natuurlijk donaties nodig. Steun je mij, en Make-A-Wish?
€ 0,00

Miguel Pruijssers

Dit jaar doe ik mee met de Dam tot Damloop en ga ik mij inzetten voor Make-A-Wish. En daar heb ik jouw hulp hard bij nodig, draag een steentje bij door te doneren!
€ 165,00

Jacqueline Van den Heuvel

Wat blijft het bijzonder bij te mogen dragen aan het werk van Make-A-Wish dat met veel zorgvuldigheid hoop- en krachtgevende wensvervullingen organiseert! Een wensvervulling die positief verschil maakt, voor kind én gezin, niet alleen tijdens maar ook na het ziekteproces. Juist NU mogen we ernstig zieke kinderen niet vergeten. Daarom ren ik op 20 september de Run for Stars (16,5 km). Een sponsorloop rondom de Sloterplas en langs wensgezinnen in Amsterdam. Ik zal naar de ernstig zieke Leonie (14), Musab (6) en Derenjio (13) zwaaien en hen een hart onder de riem steken. Dat kan niet anders dan hartverwarmend zijn! Steun jij mij in mijn ambitie met een sponsorbijdrage? Leonie, Musab, Derenjio en al die andere ernstig zieke kinderen zullen je dankbaar zijn. En ik, jou ook!
€ 515,00

Herman Gerbrandy

Ik ben Herman Gerbrandy, 44 jaar en woon in Heerenveen. Ik ben getrouwd met Ivenka en samen hebben wij vier zoons. Ik doe voor Make-A-Wish mee aan de Dam tot Damloop en laat mij sponsoren om voor Make-A-Wish een mooie bedrag bij elkaar te lopen. Uit eigen ervaring weet ik welk geweldig werk Make-A-Wish doet. Bij onze oudste zoon is in juli 2017 een hersentumor gevonden. Na de operatie volgden bestraling en chemotherapie. Dit was voor ons als gezin een moeilijke en spannende tijd. De zorgen over en voor onze oudste zoon vroegen veel van onze tijd en aandacht, terwijl het leven van de andere jongens (en dat van ons) ook doorging. Familie, vrienden en buren hebben ons door deze periode geholpen. Tijdens zijn ziekteperiode werd onze oudste zoon benaderd door Make-A-Wish, kort gezegd met de vraag wat hij het liefst zou willen. Na lang nadenken maakte hij een top-3 en bovenaan stond: de Big Five spotten in Zuid-Afrika. En die wens heeft Make-A-Wish in vervulling laten gaan. In maart 2019 zijn wij met het hele gezin acht dagen naar Zuid-Afrika geweest. Het was een prachtige en onvergetelijke reis. Wij zijn niet alleen op safari geweest om de Big Five te zien, maar Make-A-Wish had ook allerlei andere activiteiten georganiseerd die bij de interesses en hobby’s van onze zoon pasten. Door de reis konden wij de periode van de ziekte en behandeling van onze zoon afsluiten en als gezin zorgeloos samen genieten met en van elkaar. Ik gun het alle zieke kinderen dat Make-A-Wish voor hen een wens laat uitkomen, groot of klein, dichtbij of ver weg. Het werk van Make-A-Wish is onbetaalbaar en o zo waardevol. Ik wil daar heel graag mijn steentje aan bijdragen en daarom laat ik mij sponsoren voor deelname aan de Dam tot Damloop. Ik wil heel graag minimaal € 1.000,-- ophalen voor de 16 km die ik ga hardlopen. Ik ben inmiddels in training! Je kunt mij volgen via Strava.
€ 155,00

Eva Nolet

20 september aanstaande loop ik de Dam tot Damloop voor Make-A-Wish. Een blijvende impact realiseren door de allerliefste wens van jonge patiënten uit te laten komen, wat de omgeving hoop en vertrouwen geeft. Ieder kind verdient het om in het zonnetje gezet te worden!. Vooral nu in deze moeilijke periode (Corona) waarin het voor de kinderen extra zwaar is. Hierbij is jouw sponsorbijdrage van onmisbare waarde. Help jij mij de droom van een kind waar te maken?
€ 930,00

Ellemijn en Liselot Wagenaar

Wij, Ellemijn en Liselot Wagenaar, zullen de Dam tot Damloop 2020 lopen voor Make-A-Wish. Voor een goed doel lopen geeft het hardlopen een extra betekenis. Wij zullen met deze sportieve prestatie zoveel mogelijk sponsorgeld proberen te verzamelen. Je kunt deze mooie organisatie, en ons, ondersteunen door te sponsoren. Blijf altijd dromen zonder grenzen, het leven is leuker met iets te wensen.
€ 75,00

Joyce en Liony 4 Make A Wish

Help jij ons nog meer wensen uit te laten komen? Op aanstaande zondag 20 september 2020 gaan wij, Liony Jansen en Joyce Kawaters de Dam tot Damloop 2020 lopen voor het goede doel Make-A-Wish. Samen hardlopen we graag en gaan graag nieuwe uitdagingen aan, waaronder deze. We voelen ons bevoorrecht om te mogen lopen voor dit geweldige doel en iedereen kan ons hierbij helpen met een eigen bijdrage. Zo kunnen we samen ons steentje bijdragen aan het uitlaten komen van deze prachtige wensen.
€ 20,00

Babette, Alwine & Valérie

Wij, Babette, Alwine & Valérie lopen de Dam tot Damloop omdat wij het super belangrijk vinden dat kinderen die aan een levensbedreigende ziekte lijden ook de mogelijkheid krijgen om hun wensen te laten uitkomen. Een supermooi initiatief vanuit Make-A-Wish om deze wensen te vervullen. Met dit geldbedrag willen wij ervoor zorgen dat Make a Wish nog meer wensen van kinderen in vervulling kunnen laten komen. Hiervoor hebben wij wel jullie hulp nodig! Wij gaan ons volop inzetten om de Dam tot Damloop uit te lopen in een mooie tijd. We hopen dat jullie ons kunnen motiveren in de vorm van een bijdrage voor Make-A-Wish. Als student pedagogiek en als student Verpleegkunde weten wij hoe ingrijpend het is voor kinderen om opgenomen te worden in het ziekenhuis. Wij willen graag een mooi bedrag ophalen voor Make-A-Wish om ervoor te zorgen dat dit mooie initiatief kan blijven bestaan. Wij hopen dat jullie ons hierin willen steunen. Elke bijdrage is van harte welkom. Help ons om een mooi bedrag op te halen voor deze kinderen.
€ 0,00

Michaela Peters

Op 20 september loop ik de Dam tot Damloop voor Make-A-Wish! Hiermee hoop ik zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen om nog meer wensen in vervulling te brengen. Help jij mij?
€ 0,00

Valérie den Hertog

Mijn lieve vriendin Jacqueline van den Heuvel zet zich al voor de derde keer op rij in als projectleider voor Make-A-Wish. Ik kan niet achterblijven en vind dat ook ik een steentje bij moet dragen aan dit fantastische doel: het vervullen van droomwensen van ernstig zieke kinderen. 20 september 2020 ga ik 16 km rennen met een team van 100 man waarvoor ik graag minimaal 300 euro wil ophalen om deze wensen in vervulling te laten gaan. Help jij mee?
€ 0,00

Liselot Claeys

Individuele deelnemer voor Make-A-Wish
€ 1.007,12

Alvaro Kleinveld

Make-A-Wish zet zich elkaar jaar in om 1200 zieke kinderen te helpen, hun wens te vervullen. In tijden van Covid-19 is het extra moeilijk om de wensen te vervullen en juist nu hebben deze lieve kinderen extra aandacht nodig. Together make a wish is van essentieel belang. Om dit te bewerkstelligen zijn er donaties nodig. Ik ga de Dam tot Damloop lopen in een nieuwe variant en heb jullie hulp daarbij nodig. De nieuwe variant is dezelfde afstand en zullen alle deelnemers langs huizen lopen van wenskinderen. Elke donatie is van harte welkom. Ik hoop zo een mooi bedrag binnen te halen, en deze kinderen een dag van hun leven te geven!! Geef deze zieke kinderen een kans om hun wens in vervulling te laten brengen en draag jouw steentje bij.
€ 0,00

Michelle ten Bruggen Cate

Individuele loper voor Make-A-Wish
€ 290,00

Pascal Amersfoort

Geen Damloop, maar toch een steentje bijdragen aan een goed doel.
€ 225,00

Joyce Verhoef

Hoe mooi is het om zieke kinderen hun dromen uit te laten komen en de dag van hun leven te bezorgen! Daar wil ik graag voor rennen
€ 110,01

Lisa Melk

Alles voor het goede doel!
€ 125,00

Wendy Schippers

DAM TOT DAMLOOP INDIVIDUEEL 2020
€ 0,00

Henriëtte Odding

In plaats van te rennen voor Team Vivian tijdens de Damloop ren ik nu voor nog meer kinderen die hulp en ❤️kunnen gebruiken.

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor