0%
€ 0,00
100%
Streefbedrag € 15.000,00

Dam tot Damloop bedrijven 2020

Wij begrijpen goed dat inschrijven voor een non-profit event in deze turbulente tijd extra spannend is. Tegelijkertijd wordt blijven bewegen gestimuleerd, waarbij hardlopen nog steeds gemakkelijk uitvoerbaar en een goede ontspanning is! Hoewel Make-A-Wish op dit moment geen wensen vervult, blijft jouw sponsorbijdrage van enorm groot belang. Juist na zo’n onzekere periode kan Make-A-Wish positief verschil maken.

 

Wil jij jouw vrije tijd nuttig en maatschappelijk betrokken invullen? Train voor de Dam tot Damloop en sta fit aan de finish!

 

*Sponsorgelden worden bij annulering van het event op verzoek teruggestort.

 

Samen impact maken?

Ben jij met jouw sportieve collega’s op zoek naar een fysieke uitdaging waarmee je tegelijkertijd wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziekte mogelijk maakt? Doe dan mee als bedrijf aan de Dam tot Damloop 2020 voor Make-A-Wish Nederland op 19 (5 EM) of 20 (10 EM) september. 

 

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig ziek worden, vervult Make-A-Wish ruim 600 wensen. Dat betekent dat ongeveer de helft van alle ernstig zieke kinderen in Nederland een wensvervulling krijgt. Met deelname van jouw bedrijf aan de Dam tot Damloop, kunnen dat er nóg meer zijn. Onze wens is dat alle kinderen die in aanmerking komen voor een wens, deze in vervulling zien gaan. Ieder ernstig ziek kind verdient immers zo’n onvergetelijke, hoop- en krachtgevende wensvervulling. Nieuwsgierig geworden naar de impact van zo’n wens? Klik dan hier voor de wens van Ize.
 

Wat krijg je van ons?

  • Gebruik van naam en Make-A-Wish Nederland logo op jullie bedrijfsshirts en voor andere communicatie-uitingen.
  • Een actiepagina op de Make-A-Wish website waarmee jullie gemakkelijk online geld in kunnen zamelen.
  • Praktische ondersteuning in de voorbereiding van en tijdens de loop.
  • Toegang tot de foto’s die onze fotografen maken bij de start, langs de route en finish.
  • Aanmoedigingen door Make-A-Wish vrijwilligers.
  • Een hartelijke ontvangst na de 10EM in onze Make-A-Wish tent in de Charity zone.
  • Een onvergetelijke dag, vooral door het besef dat je bijdraagt aan het vervullen van een liefste wens!

 

De impact van een wens ervaren?
Dit jaar mag het bedrijf met het hoogste sponsorbedrag (gemiddeld per deelnemer) een middag aan de slag als wensvervuller. Onder begeleiding van Make-A-Wish bereid je samen een wensvervulling van een van onze wenskinderen voor. Een heel dankbare afronding van jullie betekenisvolle Dam tot Damloop prestatie.

 

Interesse?
Wij nemen graag contact op om er samen een zo groot mogelijk succes van te maken. Zo komen we met plezier langs om een presentatie te geven over Make-A-Wish, ondersteunen wij bij inschrijving en denken we mee hoe jullie bedrijf zoveel mogelijk sponsorgeld kan inzamelen. Daarbij zullen wij in gesprek gaan over hoe onze samenwerking ook voor jouw bedrijf meerwaarde heeft. Stuur een bericht naar: mail@damloopmakeawishnederland.nl of bel 035-2035300 bij interesse. 

 

Inschrijven
Klik hieronder op de “ik wil meedoen” button en maak jouw eigen actiepagina aan. Mocht je als bedrijf competitie willen creëren tussen jullie teams onderling, maak dan meerdere actiepagina’s aan. Deze competitie zal hoogstwaarschijnlijk leiden tot meer sponsorgeld en dus de kans vergroten op het vervullen van een echte wens.

 

Wil je niet als bedrijventeam, maar individueel (of met anderen) meedoen aan de Dam tot Damloop voor Make-A-Wish? Klik dan hier

 

Belangrijk
Met inschrijving via onze website leg je vast dat jullie sponsorgeld gaan ophalen voor Make-A-Wish, krijg je toestemming om naam en logo van Make-A-Wish Nederland te gebruiken in jullie communicatie-uitingen en reserveer je een actiepagina. De officiële inschrijving van de Dam tot Damloop dien je echter zelf te doen op de site van Le Champion. Uiteraard kunnen wij hierbij helpen.

 

Doneren
Wil je ons op een andere manier steunen, bijvoorbeeld met een donatie aan een van de deelnemende bedrijven? Gebruik dan de “ik wil doneren” button.

 

Alvast dank voor je steun!

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor