0%
€ 329,00
100%

Doneren met kerst Onderwijsgroep Buitengewoon

Onderwijsgroep Buitengewoon draagt Make-A-Wish Nederland een warm hart toe. Daarom doneert zij met Kerst € 1,- per medewerker aan dit goede doel, zodat er in het nieuwe jaar nóg meer wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling kunnen gaan. Wil jij het nieuwe jaar ook goed beginnen? Doneer dan een vrijwillige bijdrage en klik hieronder op de button ‘Ik wil doneren’.
 

Wenskinderen zijn dichterbij dan je denkt
Het lijkt soms een ‘ver van mijn bed’-show maar ook in jouw buurt zijn er ernstig zieke kinderen die je hulp goed kunnen gebruiken. Wil je weten welke wensvervullingen er op dit moment in jouw regio zijn opgestart, bekijk dan de wishmap.

Namens alle wenskinderen en Onderwijsgroep Buitengewoon, bedankt!

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

26 november 2019

Peter Schutte

€ 304.00
2 december 2019

Bibi Cammaert

Als vrijwilliger bij Make-A-Wish doneer ik met alle liefde een mooi bedrag aan dit prachtige goede doel. Mijn wens voor 2020 is dat heel veel collega's mijn voorbeeld zullen volgen.....;-)
€ 25.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor