0%
€ 0,00
100%

Santa Run Wijchen

Op zaterdag 14 december 2019 vindt de 2e editie van de Santa Run door het centrum van Wijchen plaats. Op deze dag zal het centrum van Wijchen twee maal rood kleuren door de als kerstman en kerstvrouw verklede deelnemers aan de Santa Run. Met deze Santa Run wordt er door Tafelronde 199 Wijchen in samenwerking met de Atletiek Vereniging Wijchen en Grand café Sterrebosch geld ingezameld voor het goede doel “Make-A-Wish Nederland”.

 

Hoe werkt het?

De Santa Kids Run en de Santa Run is een Fun Run van 2 kilometer (voor de Kids) of 5 kilometer, dus hardlopen is niet per sé noodzakelijk. Rollen, huppelen en dansen is ook goed. Het is de bedoeling dat alle lopers in het kerstthema verkleed gaan, dus als Santa, kerst-elfje, rendier, verzin een passende outfit en doe mee!

 

“Ja, maar hoe kom ik aan een kerstmannenpak”? Nou, dat is makkelijk: deze is bij je inschrijving al inbegrepen.

Geen excuses dus, om niet fantastisch uitgedost aan de start te verschijnen. En je mag het kerstmannenpak na deelname ook nog eens houden.

Natuurlijk wordt extra inzet beloond. De bijzonderste en snelste Santa verdienen een geweldige prijs.

 

Santa Kids Run

De Santa Kids Run, is overdag. Bij deze Fun Run gaat alle aandacht uit naar onze kleine Santa’s tot en met 12 jaar. De ronde hiervoor is beperkt tot 500meter, en mag (maar hoeft niet) 2 keer gelopen worden. Na de Santa Kids Run is er een medaille voor alle deelnemers en wordt er een gezellige middag georganiseerd in Sterrebosch. De Santa Kids Run is gratis voor kinderen t/m de 12 jaar. Wel wordt aan hun ouders gevraagd een vrijwillig donatie aan Make-A-Wish te doen. Alle kinderen krijgen een medaille en mogen na afloop hun kerstmannenpakje houden.

 

Santa Run

De Santa Run, is in de avond. De route zal in kerstsferen aangekleed en verlicht zijn. Een ronde van de Santa Run is 2,5 km lang en mag (maar hoeft niet) 2 keer gelopen worden. Na de Santa Run is er een medaille voor alle deelnemers en een knallende SantaAfterParty in Sterrebosch. Ben je niet in staat om mee te lopen, dan ben je van harte welkom om je vrienden en familie langs te kant aan te moedigen. Ook op de SantaAfterParty is iedereen welkom!

 

Ben je overtuigd om aan dit fantastische evenement deel te nemen. Schrijf je dan snel in via deze link. Door deel te nemen steun je dus ook een goed doel, draag de kerstgedachte uit en doe mee!

 

Wens je niet deel te nemen aan dit fantastische evenement maar draag je Make-A-Wish Nederland een warm hart toe, doneer dan aan Tafelronde 199 – Wijchen via deze link of op rekening NL03 TRIO 0198 3158 05 o.v.v. SantaRun Wijchen.

 

Graag ontmoeten wij je op 14 december 2019 in het centrum van Wijchen!

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor