0%
€ 0,00
100%

Anthem Of The Ancient Kingdom

Op 6 december 2019 hebben FAWZY en Han Beukers de track Anthem Of the Ancient Kingdom gelanceerd. Dit nummer is uitgekomen op het label Trancespired Recordings en is verkrijgbaar via deze streaming kanalen:

 

Artiesten en label hebben gezamenlijk besloten dat de opbrengst van deze track naar de Make A Wish Foundation zal worden overgemaakt.

 

Het nummer

Maak een reis terug in de tijd naar de glorieuze dagen van het oude koninkrijk met deze weergave van hoe een Uplifting trance track zou moeten klinken.

 

Prachtige violen en betoverende klanken presenteren zich naadloos in 'Anthem of the Ancient Kingdom'. Een nummer met melodische elementen en verbluffende energie dat je meeneemt naar de oude tijden van de Griekse Myceense beschaving met samensmeltende kleurrijke ritmes die het uplifting gevoel geven waar we allemaal van houden.

 

De Egyptische producer FAWZY en de Nederlandse producer Han Beukers hebben de handen ineengeslagen om het officiële anthem te maken voor de 200e aflevering van Time4Trance en het is een nummer dat voorbestemd is om veel dansvloeren in in beweging te krijgen. Laat je gedachten de vrije loop, trotseer de barrières van de tijd en herbeleef de pracht en praal van wat ooit het grootste aeon in de geschiedenis van de mensheid was.

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor