0%
€ 0,00
100%

NewCold en Davanti Warehousing zetten zich in voor Make-A-Wish Nederland

NewCold en Davanti Warehousing zetten zich al een aantal jaren in voor Make-A-Wish Nederland. Deze stichting heeft als doelstelling levensveranderende wensen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte te vervullen. Daar dragen wij graag aan bij. We gaan ons uiterste best doen om zoveel mogelijk op te halen om de allerliefste wensen van deze jonge patiënten te laten uitkomen..

"Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt".

 

Bij onze bedrijven bevorderen we graag fitheid en welzijn, daarom hebben we dit jaar weer gekozen voor wat actie. Fietsen! Elke collega met een basisconditie kan meedoen; dat maakt het lekker laagdrempelig. Daarom hopen we op een hoge opkomst. Wil je ons team steunen? Dan steun je Make-A-Wish Nederland. Doneer wat je kunt missen; alles is goed.

 

Wat? De abdijentocht La Trappe

Wanneer? Zondag 17 mei 2020

Waar? Abdij Koningshoeve, Berkel-Enshot

Afstanden? 35, 65 en 125 KM

 

Wij maken er een mooie dag van. Volg ons op onze websites!

www.newcold.com

www.coraxsaaswms.com

 

Bedankt voor je bijdrage!

 

Vragen? Neem contact op met communications.hq@newcold.com

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor