0%
€ 0,00
100%
Streefbedrag € 5.000,00

Singelloop 2020

Vanwege de situatie rondom COVID-19 staat 4 oktober 2020 in het teken van de Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken! Brabanders komen traditioneel achterom binnen. Daarom liggen start en finish dit jaar volgens dit goed Brabants gebruik bij je eigen achterdeur. Wij hopen dat je je juist nu in wilt zetten voor Make-A-Wish Nederland.

 

Wow, wat tof dat je mee wilt doen!
Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig ziek worden, vervult Make-A-Wish ruim 600 wensen. Met jou, als waardevolle deelnemer en sponsor, kunnen dit er nóg meer zijn. Ieder ernstig ziek kind verdient immers zo’n onvergetelijke hoop- en kracht gevende wensvervulling. Nieuwsgierig geworden naar de impact van zo’n wens? Klik dan hier voor de wens van Ize.
 

Afstanden
Hardlopen door de sfeervolle binnenstad van Breda is een feest op zich, in de dorpen om Breda heen zijn ook veel fantastische plekken om te lopen. En wat denk je van hardlopen in Leeuwarden, Bordeaux of New York. Dit jaar bepaal jij waar jij jouw Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken zult lopen!

En hoe lang dat feest voor jou mag duren, dat bepaal je natuurlijk zelf! Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende afstanden:

 

5 km hardlopen,
5 km Walking & Wheeling,
10 km hardlopen,
halve marathon hardlopen

 

Het wordt een (hard)loopevenement waarbij jij op 4 oktober 2020 een zelfgekozen route loopt op een tijdstip naar keuze. De GPS-gestuurde app registreert de gelopen afstand en tussentijden. Voordeel is dat er geen (grote) groepen mensen op één locatie bij elkaar gebracht worden.
 

Waar mag jij op rekenen?

  • het officiële Singelloop startnummer met jouw eigen naam
  • Je eigen actiepagina op de Make-A-Wish website waarmee je gemakkelijk online geld in kunt zamelen.
  • De Singelloop Experience app, een warming-up met Het Feestteam, een digitale goody bag
  • De unieke Singelloop Special Edition 2020 medaille in je brievenbus.


Wat vragen wij jou?
Deelname kost €15,- ongeacht de afstand. Wij vragen jou zoveel mogelijk, in ieder geval €50,-, sponsorgeld op te halen. Laat jouw omgeving weten dat jij Singelloopt en vraag steun middels een sponsorbijdrage! Uiteraard mag je ook jezelf sponsoren.

Inschrijven
Klik op de “ik wil meedoen” button en vul je gegevens in op het online inschrijfformulier (invul handleiding). Houd je mailbox in de gaten, we sturen je snel een bevestigingsmail met verdere info en een Tikkie betaalverzoek. Heb je nog vragen, mail gerust naar singelloop@makeawishnederland.org

Doneren
Zie je toch af van het lopen, maar wil je het Make-A-Wish team of een van de lopers wel steunen met een donatie? Gebruik de “ik wil doneren” button. Alvast dank voor je steun.

 

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor