0%
€ 0,00
100%
Streefbedrag € 1.000,00

Friendly Test

Hey,

Wij zijn Laura & Jurriën oprichters van Friendly Test, de vriendelijkste zwangerschapstest / ovulatietesten van Nederland. Wij vinden dat ondernemen niet alleen om winst maken gaat, ondernemen is voor ons iets terug doen voor de maatschappij! Wij doneren 10% van de Friendly Test omzet aan Stichting Make-A-Wish Nederland. Met het testen voor jullie zorg je ervoor dat ernstig zieke kinderen even geen patiënt hoeven te zijn.

 

 

Actie uitgelegd 

Friendly Test is gestart op 1 april 2020, nee dit is geen grapje. 😉 Zoals zo even al vermeld doneren wij 10 procent van onze omzet (niet de winst) aan Stichting Make-A-Wish Nederland. Onze Niet Vanzelf Zwanger community heeft unaniem gekozen voor stichting make a wish als goed doel voor 2020. In december 2020 laten wij onze community stemmen op het juiste goede doel voor 2021!

 

 

Onstaan Friendly Test

Friendly Test is ontstaan uit het feit dat wij onverklaarbaar verminderd vruchtbaar zijn. We horen je denken, huh! hoe ontstaat dan ineens een zwangerschapstest/ovulatietest?

Dat zit zo… ondertussen zijn we ruim 6 jaar bezig om onze grootste wens in vervulling te krijgen. Verschillende onderzoeken, operaties en behandelingen verder zijn we nu bezig met het ICSI traject. Dit doet ontzettend veel met ons emoties, Laura kan haar ei kwijt in het opschrijven van onze vruchtbaarheidsproblemen. Zo zijn we begin november 2019 op het idee gekomen om een blog te schrijven over onze fertiliteitsproblemen met daaraan gekoppeld een community voor stellen die in het zelfde schuitje zitten!

Nu een x aantal maanden verder een top idee, Laura zit gelukkig weer goed in haar vel! We hebben al honderden lotgenoten op onze community en vele volgers op de social media.

Jurriën de ondernemer van het stel dacht, hoe kunnen we met het Niet Vanzelf Zwanger platform iets terugdoen voor de maatschappij. Wij weten uit ervaring dat je in een vruchtbaarheidstraject ontzettend veel ovulatie- zwangerschapstesten verbruikt. Hoe tof zou het zijn als we onze eigen zwangerschapstest op de markt kunnen brengen die dezelfde kwaliteiten heeft als de gemiddelde test die je in de drogist koopt! Super tof natuurlijk, en hier zijn we dan, een half jaar na het idee brengen we onze eigen testen op de markt onder de naam Friendly Test.

 

Waarom friendly Test?

Ben je nog niet overtuigd waarom je voor Friendly Test zou moeten kiezen? De belangrijkste reden is dat je met jullie eventueel geluk ernstig zieke kinderen de dag van hun leven kunt bezorgen. Wat is er nou fijner dan iets liefs terug te doen voor de maatschappij! Daarnaast sommen we graag onderstaande voor je op:

- Gratis verzending binnen Nederland
- Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden
- Binnen 2 werkdagen in huis
- Zeer betrouwbaar
- Gemakkelijk in gebruik

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor