17%
€ 10.494,50
100%
Streefbedrag € 60.000,00

Strooigoed 2021

Sinterklaas is de grootste kindervriend en allergrootste wensvervuller. Van snoepgoed tot voetbal en van een gitaar tot een Barbiepop, voor Sinterklaas is niks te gek. Maar bij het vervullen van wensen voor kinderen met een ernstige, of zelfs levensbedreigende ziekte komt meer bij kijken. Een vervulling van een allerliefste wens geeft deze kinderen kracht en hoop voor de toekomst.

 

Wibra steunt Make-A-Wish en schenkt ieder jaar strooigoed. Doe jij mee aan deze actie? Bestel dan ook Strooigoeddozen en steun Make-A-Wish!

 

Bestellen kruidnoten
De kruidnoten zijn per 250 gram verpakt in een speciaal Make-A-Wish zakje. De zakjes kunnen per doos (24 zakjes) worden besteld. De dozen kunnen tot en met 9 oktober worden besteld (op=op).

Vanaf 52 dozen zal de volledige bestelling bij jou worden afgeleverd. Bij minder dozen kan je je bestelling op zaterdag 31 oktober ophalen bij een nabijgelegen Wibra filiaal.

Klik onderaan op de actiepagina op ‘ik wil meedoen’ en vul het bestelformulier op de volgende manier in:
- Naam actie = actie strooigoed + naam besteller
- Streefbedrag = aantal dozen X €36,00,-

Er is een optie voor een eigen actiepagina zet deze optie op ‘nee’. Na een bestelling krijg je een ‘no reply’ mail, om verwarring te voorkomen mag je deze mail als ‘niet verzonden beschouwen’.

 

Bestellen fictieve kruidnotendoos
Zijn er al kruidnoten besteld of zijn jouw collega’s meer fan van marsepein? Je kan Make-A-Wish dan alsnog steunen! Door een fictieve kruidnoten doos te bestellen voor €36,-, kan je alsnog bijdragen aan het vervullen van de allerliefste wensen van kinderen die deze kracht goed kunnen gebruiken. Klik dan op ‘ik wil doneren’.

Meer informatie?
Heb je vragen, mail die dan naar het volgende e-mailadres: strooigoed@makeawishnederland.org of bel naar 035-2035333.
 

Dankjewel voor het steunen van de actie en veel smulplezier!

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

Sponsoren

10 september 2020

Erik Groothedde

€ 50.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor