100%
€ 10,00
100%

Make-A-Wish ride

Wij van Stal Schaerweijde vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan Make-A-Wish Nederland. Daarom organiseren wij een prachtige buitenrit door de Zeisterbossen en omgeving, waarvan er 15,00 eur van elke inschrijving naar Make-A-Wish gaat. 


Uiteraard kun je zelf nog veel meer doen!

Meld je aan als groep, kleed je leuk aan om aandacht voor dit goede doel te vragen of bedenk zelf iets anders lucratiefs. Laat je bijvoorbeeld ook sponsoren voor deze mooie rit. 

De rit wordt vooraf uitgezet en er zal een rit van 20 én van 30 km te rijden zijn (afstanden kunnen nog iets afwijken). 

 

15,00 euro van dit bedrag gaat gegarandeerd naar Make-A-Wish. 

Inschrijven gaat via wedstrijdenstalschaerweijde@gmail.com
Graag vermelden of je 20 of 30 km wilt rijden. 

Je kunt je aanmelden tot en met 1 oktober.

Afmelden kan kosteloos tot en met 8 oktober. Daarna zal het inschrijfgeld volledig in rekening worden gebracht. Betaling gebeurt contant, op locatie. Let op, wij hebben geen PIN. 

Bij deze buitenrit zal Make-A-Wish ambassadeur Nelleke van der Snoek actief betrokken en ook aanwezig zijn. Zij zet zich al jaren met heel haar hart actief in als vrijwilliger voor Make-A-Wish. Als u specifieke vragen voor Nelleke heeft, beantwoordt ze deze graag. 

Overige details en mogelijke aanvullingen volgen later. Wij gaan druk aan de slag met alle voorbereidingen en het bepalen van een mooie afwisselende route en hopen op een keigrote opkomst! 

Samen zorgen we ervoor dat wij een Wish Journey van een kind (of hopelijk van meer kinderen) kunnen realiseren!

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

Sponsoren

10 september 2020

Nelleke van der Snoek

€ 10.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor