0%
€ 0,00
100%
Streefbedrag € 2.000,00

Liemeer open

Op zondag 13 september heeft op Golf & Countryclub Liemeer voor de 10e maal het Lipton Ice Tea Liemeer Open plaatsgevonden.  Het Liemeer Open is uitgegroeid tot een zeer sterk bezet golfevent voor top-amateurs vanaf 22 jaar en ouder. Op 14 september heeft het Business Liemeer Open plaatsgevonden waar de leden van de business club van Liemeer met hun gasten gestreden hebben om mooie prijzen.  Een golfevenement kan niet zonder sponsoren. 

 

VZB Vastgoed en Orona Liften hebben de handen ineengeslagen en besloten de vlaggen van de 18 holes te sponsoren. Deze zullen de komende tijd te zien blijven op Liemeer. In plaats van prominent de logo's van beide bedrijven tentoon te stellen vonden zij het een mooi idee om het logo van Make a Wish hierbij voorop te plaatsen teneinde dit goede doel onder de aandacht te brengen.

 

 Inmiddels is er mede dankzij de business leden al meer dan € 1.000,00 opgehaald aan donaties en uiteraard hopen wij door deze actie onder de aandacht te brengen van alle leden van Liemeer nog meer geld op te halen.

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor