100%
€ 0,00
100%

Kerstpakketten

Actie Kerstpakketten

De beste wensen voor het verwezenlijken van nog meer allerliefste wensen

Graag attenderen we je op deze ludieke actie. Een bijzonder geschenk om te geven aan je relaties of medewerkers aan het einde van dit bijzondere jaar. Maar je geeft nog veel meer! Wat het nog specialer maakt is dat je met dit kerstpakket ook ons goede doel steunt. Van ieder verkocht pakket gaat namelijk 25% naar onze Make-A-Wish kinderen voor het vervullen van hun allerliefste wensen. U betaalt dus 40 euro, verrast iemand met een ludiek kerstpakket waarvan 25% naar Make-A-Wish gaat voor het vervullen van nog meer wensen. Zo zijn we allemaal verzekerd van het ultieme kerstgevoel!   

 

Meer informatie en hoe te bestellen?

Kijk voor meer informatie over de inhoud van het kerstpakket in de flyer of benader onze contactpersoon:

Henriette Veldman (hveldman@makeawishnederland.org). Ook voor bestellingen.

Hele fijne feestdagen, ook namens onze sponsors: SchutLuneau, Résidence-wijnen, Kaartje2go en Vondels die deze geweldige actie mede mogelijk maken

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor