2%
€ 470,00
100%
Streefbedrag € 25.000,00

Run for Stars 2021

Ben jij sportief én lever jij graag een bijdrage aan de vervulling van een liefste wens? Dan is Run for Stars helemaal iets voor jou! Samen met de andere lopers ga jij de uitdaging aan om op 5 september 5 km, 10 km of 15 km hard te lopen tijdens Run for Stars 2021 in Amsterdam. 

Het betreft een loop die wel heel dichtbij Make-A-Wish staat en het belang van jouw deelname nog tastbaarder maakt. Run for Stars gaat namelijk langs een aantal wenskinderen in Amsterdam. Om hen een hart onder de riem te steken en positiviteit te brengen, maar ook breder stil te staan bij al die ernstig zieke kinderen in Nederland. De vorige editie is het onze lopers gelukt om ruim €22.700 op te halen! Help jij ons deze prestatie te verbeteren en kracht te geven aan de wenskinderen langs de route?

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig, soms levensbedreigend, ziek worden, lukt het Make-A-Wish Nederland 600 wensen te vervullen. Jij kunt als loper van Run for Stars bijdragen aan het vervullen van nog meer wensen. Laat jij jouw kilometers sponsoren voor een liefste wens? Wij hebben een startbewijs voor je klaarliggen. 

 

Lees hieronder één van de reacties van de lopers van 2020

"De Run for Stars. Wat was het een geweldig mooie, energieke en liefdevolle dag. Samen met drie vriendinnen hebben wij €800 opgehaald om nog meer wensen van ernstig zieke kinderen te kunnen vervullen. Tijdens de loop kwamen we wenskinderen tegen die je stonden aan te moedigen. Het enthousiaste en dankbare geklap van de familie van de wenskinderen was zo ontzettend mooi en ontroerend, en gaf mij energie om door te rennen." -Rosalie

Deelname aan Run for Stars betekent dat je:

  • Bij het binnenhalen van €100 of meer ontvang je een uniek Make-A-Wish loopshirt. Je betaalt geen inschrijfkosten
  • Je in de aanloop naar de loop toe aangemoedigd wordt door andere lopers en het projectteam.
  • Wij ondersteunen jou bij het binnenhalen van een zo hoog mogelijk sponsorbedrag voor jouw kilometers.
  • Langs de route wordt aangemoedigd door Make-A-Wish vrijwilligers, wenskinderen en hun  families

 

 

  • Na afloop een unieke Make-A-Wish medaille ontvangt.
  • Wenskinderen langs de route in het zonnetje zet en bijdraagt aan een onvergetelijke dag die hen hoop en kracht geeft voor de toekomst
  • Je zelf van een onvergetelijke dag geniet, vooral door het besef dat je bijdraagt aan het vervullen van een liefste wens en langs de wensgezinnen loopt!

Aanmelden

Via de button ‘Ik doe mee’ kun jij je aanmelden als loper van Run for Stars 2021. Bij de vraag of je een eigen actiepagina op de website wilt, klik je ja. Deze actiepagina is vervolgens te delen en vergemakkelijkt het voor de mensen om jou heen om jouw kilometers te sponsoren. Het streefbedrag mag je zelf bepalen en het vakje voor website mag je leeglaten.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je behoefte aan meer informatie? Mail naar runforstars@makeawishnederland.org  voor meer informatie. Doe dit wel op tijd, want er zijn een beperkt aantal startplekken.

Bij deelname ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Wij kijken uit naar jouw deelname en de tweede editie van Run for Stars!

 

 

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 15,00

Run for Stars 2021 - Chris van der Vlugt

Omdat ik het doel zo mooi vindt....
€ 0,00

Run for Stars 2021- Alexander Hof

€ 140,00

Run for Stars 2021 - Jeroen de Nijs

Een goed doel en hardlopen, dat is voor mij de perfecte combinatie! In 2021, zal ik deelnemen aan "Run For The Stars 2021". Make-A-Wish gelooft dat wensen levens kunnen veranderen, en laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. Om deze wensen uit te laten komen zijn natuurlijk donaties nodig. Steun je mij, en Make-A-Wish?
€ 30,00

Run for Stars 2021 - Arno Arts

Vorig jaar is mijn dochter vrijwilliger geweest bij de deze mooie actie (Run for Stars), zij heeft mij verteld wat een leuke ervaring dit was, daarom loop ik dit jaar met plezier de 15km mee om geld op te halen voor de MakeaWish kinderen. Omdat ik zelf regelmatig hardloop en ik dit ook met plezier doe, is dit voor mij een kleine moeite en voor de kinderen hopelijk een geweldige ervaring zowel op de dag zelf als de dag waarop hun wens in vervulling gaat. Daar ga ik in ieder geval voor! Helpen jullie mee?
€ 0,00

Run for Stars 2021 - Erik Vosman

Als vrijwilliger bij Make-A-Wish heb ik mogen ervaren wat voor dankbaar werk we hier mogen doen voor deze kinderen en hoeveel kracht en energie zij uit de Wish Journey kunnen halen. Daarom loop ik ook dit jaar weer mee met deze leuke en persoonlijke run.
€ 95,00

Run for Stars 2021 - Lotte van der Weijde

€ 80,00

Run for Stars 2021- Elisabeth Lichtenberg

Een goed doel en hardlopen, dat is voor mij de perfecte Motivatie. In 2021, zal ik deelnemen aan "Run For The Stars 2021". Make-A-Wish gelooft dat wensen levens kunnen veranderen, en laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. Help jij mij over de finish? Liefs Elisabeth
€ 0,00

Run for Stars 2021- Sabine Bakker-Hogenhout

€ 0,00

Run for Stars 2021- Claire Bergisch

€ 110,00

Run For Stars 2021- Tim Bouwman

Door mee te doen aan Run for Stars wil ik een steentje bij dragen om een wens van een kind in vervulling te laten gaan
€ 0,00

Run For Stars 2021 - Robin Bouwman

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor