52%
€ 13.069,00
100%
Streefbedrag € 25.000,00
Ik wil meedoenIk wil doneren

Run for Stars 2021

Ben jij sportief én lever jij graag een bijdrage aan de vervulling van een liefste wens? Dan is Run for Stars helemaal iets voor jou! Samen met de andere lopers ga jij de uitdaging aan om op 5 september 5 km, 10 km of 15 km hard te lopen tijdens Run for Stars 2021 in Amsterdam. 

Het betreft een loop die wel heel dichtbij Make-A-Wish staat en het belang van jouw deelname nog tastbaarder maakt. Run for Stars gaat namelijk langs een aantal wenskinderen in Amsterdam. Om hen een hart onder de riem te steken en positiviteit te brengen, maar ook breder stil te staan bij al die ernstig zieke kinderen in Nederland. De vorige editie is het onze lopers gelukt om ruim €22.700 op te halen! Help jij ons deze prestatie te verbeteren en kracht te geven aan de wenskinderen langs de route?

Van de 1200 kinderen die jaarlijks ernstig, soms levensbedreigend, ziek worden, lukt het Make-A-Wish Nederland 600 wensen te vervullen. Jij kunt als loper van Run for Stars bijdragen aan het vervullen van nog meer wensen. Laat jij jouw kilometers sponsoren voor een liefste wens? Wij hebben een startbewijs voor je klaarliggen. 

 

Lees hieronder één van de reacties van de lopers van 2020

"De Run for Stars. Wat was het een geweldig mooie, energieke en liefdevolle dag. Samen met drie vriendinnen hebben wij €800 opgehaald om nog meer wensen van ernstig zieke kinderen te kunnen vervullen. Tijdens de loop kwamen we wenskinderen tegen die je stonden aan te moedigen. Het enthousiaste en dankbare geklap van de familie van de wenskinderen was zo ontzettend mooi en ontroerend, en gaf mij energie om door te rennen." -Rosalie

Deelname aan Run for Stars betekent dat je:

  • Bij het binnenhalen van €100 of meer ontvang je een uniek Make-A-Wish loopshirt. Je betaalt geen inschrijfkosten
  • Je in de aanloop naar de loop toe aangemoedigd wordt door andere lopers en het projectteam.
  • Wij ondersteunen jou bij het binnenhalen van een zo hoog mogelijk sponsorbedrag voor jouw kilometers.
  • Langs de route wordt aangemoedigd door Make-A-Wish vrijwilligers, wenskinderen en hun  families

 

 

  • Na afloop een unieke Make-A-Wish medaille ontvangt.
  • Wenskinderen langs de route in het zonnetje zet en bijdraagt aan een onvergetelijke dag die hen hoop en kracht geeft voor de toekomst
  • Je zelf van een onvergetelijke dag geniet, vooral door het besef dat je bijdraagt aan het vervullen van een liefste wens en langs de wensgezinnen loopt!

Aanmelden

Via de button ‘Ik doe mee’ kun jij je aanmelden als loper van Run for Stars 2021. Bij de vraag of je een eigen actiepagina op de website wilt, klik je ja. Deze actiepagina is vervolgens te delen en vergemakkelijkt het voor de mensen om jou heen om jouw kilometers te sponsoren. Het streefbedrag mag je zelf bepalen en het vakje voor website mag je leeglaten.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je behoefte aan meer informatie? Mail naar runforstars@makeawishnederland.org  voor meer informatie. Doe dit wel op tijd, want er zijn een beperkt aantal startplekken.

Bij deelname ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Wij kijken uit naar jouw deelname en de tweede editie van Run for Stars!

 

 

deelnemers

€ 930,00

Run for Stars 2021 - Chris van der Vlugt

Omdat ik het doel zo mooi vindt....
€ 1.100,00

Run for Stars 2021- Albelli team

The albelli run club participates in the Run For Stars. albelli donates a 100 euros for each participating runner. Reaching out to colleagues, family and friends - we hope to raise a considerable amount of funds which can help make the wishes of many children come true. Our team of runners for Run for Stars 2021: Robert van der Steldt, Alan Lund, Kateryna Vorotina and Alexander Hof.
€ 190,00

Run for Stars 2021 - Jeroen de Nijs

Een goed doel en hardlopen, dat is voor mij de perfecte combinatie! In 2021, zal ik deelnemen aan "Run For The Stars 2021". Make-A-Wish gelooft dat wensen levens kunnen veranderen, en laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. Om deze wensen uit te laten komen zijn natuurlijk donaties nodig. Steun je mij, en Make-A-Wish?
€ 140,00

Run for Stars 2021 - Arno Arts

Vorig jaar is mijn dochter vrijwilliger geweest bij de deze mooie actie (Run for Stars), zij heeft mij verteld wat een leuke ervaring dit was, daarom loop ik dit jaar met plezier de 15km mee om geld op te halen voor de MakeaWish kinderen. Omdat ik zelf regelmatig hardloop en ik dit ook met plezier doe, is dit voor mij een kleine moeite en voor de kinderen hopelijk een geweldige ervaring zowel op de dag zelf als de dag waarop hun wens in vervulling gaat. Daar ga ik in ieder geval voor! Helpen jullie mee?
€ 85,00

Run for Stars 2021 - Erik Vosman

Als vrijwilliger bij Make-A-Wish heb ik mogen ervaren wat voor dankbaar werk we hier mogen doen voor deze kinderen en hoeveel kracht en energie zij uit de Wish Journey kunnen halen. Daarom loop ik ook dit jaar weer mee met deze leuke en persoonlijke run.
€ 383,00

Run for Stars 2021 - Lotte van der Weijde

€ 325,00

Run for Stars 2021- Elisabeth Lichtenberg

Een goed doel en hardlopen, dat is voor mij de perfecte Motivatie. In 2021, zal ik deelnemen aan "Run For The Stars 2021". Make-A-Wish gelooft dat wensen levens kunnen veranderen, en laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen. Help jij mij over de finish? Liefs Elisabeth
€ 820,00

Run for Stars 2021- Sabine en Claire

Wij Sabine en Claire rennen mee met Run for Stars omdat dit mooie initiatief zorgt voor onvergetelijke momenten voor zieke kindjes die een positieve boost kunnen gebruiken. Wij rennen in het bijzonder voor lieve knappe Mia die vorig jaar Lymfklierkanker overwon. Door Make-A-Wish kreeg zij de dag van haar leven waar ze als hoogtepunt met rapper Snelle op het podium stond! Met deze run willen wij ervoor zorgen dat er voor nog veel meer kindjes hun wens in vervulling kan gaan!
€ 190,00

Run For Stars 2021- Tim Bouwman

Door mee te doen aan Run for Stars wil ik een steentje bij dragen om een wens van een kind in vervulling te laten gaan
€ 0,00

Run For Stars 2021 - Robin Bouwman

€ 215,00

Run for Stars 2021- Lisa Melk

"𝐀𝐥𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐤𝐢𝐧𝐝 𝐤𝐚𝐧 𝐠𝐞𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐭 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐞𝐧𝐬 𝐮𝐢𝐭𝐤𝐨𝐦𝐭, 𝐝𝐚𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐡𝐢𝐣 𝐨𝐨𝐤 𝐠𝐞𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐭 𝐡𝐢𝐣 𝐛𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭". 💙
€ 0,00

Run for Stars 2021- Stefano Bell

Leer mij kennen als een enthousiaste jonge man die met mijn zijn hart werkt om zijn ambities te bereiken. Er is voor mij weinig zo belangrijk als een ander, die het verdient, gelukkig te maken. Vooral voor die gene die dit het hardst nodig hebben. Samen met mijn groep vrienden, waarmee ik wekelijks sport, helpen wij graag de kinderen van Make-A-Wish een handje. Wij gaan 5 september vol trots de 15 km hardlopen en proberen daar zoveel mogelijk geld voor de kinderen op te halen. Laten we ieder moment van geluk bewust leven en het leren nooit te druk te hebben om liefde te geven. Doneer vol warmte aan de kinderen van Make-A-Wish. Hierdoor komen wij dichterbij het vervullen van een kinderwens. Ontzettend bedankt!
€ 100,00

Run for Stars 2021 - Esther van der Sijde

Hardlopen voor Make-a-Wish, omdat er altijd voor een kind een wens te vervullen is!
€ 5.195,00

Run for Stars 2021 - Team Britt

Namens Britt willen wij geld inzamelen voor Make a Wish. Britt heeft een hele mooie wensdag gehad via make a wish en zij vond dat iedereen met een beperking dit verdiend. Daarom wilde ze met haar rolstoel meedoen aan deze run zodat ze geld in kon zamelen zodat zoveel mogelijk kinderen hun wens vervuld kregen. Afgelopen juni was Britt haar lichaam op en daarom moeten we helaas verder zonder haar. Britt was ongelooflijk lief, attent, behulpzaam, stoer en dapper, een voorbeeld allen. Ze was mooi van buiten en binnen en dat verklaard ook wel waarom ze deze wens had. Wij willen namens Britt geld zamelen voor deze run waaraan wij zullen deelnemen, zodat haar laatste wens in vervulling gaat.
€ 310,00

Run For Stars 2021 - Hendrik Pothof

€ 1.000,00

Run For Stars 2021 - Robert van der Meer

Sportief bezig zijn combineren met een mooie loop door Amsterdam met als doel geld ophalen voor zieke kinderen, juist omdat wij (nu) gezond zijn een mooi gelegenheid om geld in te zamelen voor wie dat (nu) niet is. Help mij om samen iets te betekenen om een wens van een kind te realiseren. Zelf doneer ik € 10 per gelopen kilometer, ik ga de 15 km lopen, wie helpt mee?!?
€ 940,00

Run for Stars 2021 - Wendy van Schaik

€ 670,00

Run for Stars 2021 - Elaine Osther

Make a Wish vind ik zo'n bijzondere organisatie. Wat zij betekenen voor kinderen die ziek zijn is echt iets unieks. Op een paar momenten in mijn leven heb ik dit van dichtbij meegemaakt en elke keer zijn het prachtige verhalen van kinderen die de dag van hun leven hebben gehad in zo'n ontzettend moeilijke tijd. Hoe mooi is het dan dat door deze actie geld opgehaald kan worden om nog veel meer kinderen de dag van hun leven te kunnen geven.
€ 411,00

Run for Stars 2021 - Team Hermke & Sophie

Zondag 5 september rennen wij 15 km rond Westerpark in Amsterdam om geld op te halen voor Make-A-Wish! Make-A-Wish zet zich in om wensen van ernstig zieke kinderen uit te laten komen. Het haalt de kinderen even weg uit het leven in en uit het ziekenhuis, door een zorgvuldig geplande wens die blijvend impact heeft! Helpen jullie een beetje mee?

Sponsoren

5 september 2021

Jorrit Slippens

Veel succes!
€ 5.00
1 september 2021

Meriam van Ravesteyn

Succes Topper 😘
€ 10.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor