0%
€ 0,00
100%
Streefbedrag € 5.000,00

FiveLeggedSheep in actie voor Make-A-Wish Nederland

Ondernemer Gijsbert van der Meulen zal dit hele jaar bedrijfsadviezen geven aan ondernemingen om deze te helpen verder te groeien. Voor deze bedrijven wordt een online platform opgezet (https://www.fiveleggedsheep.nl/). Deze adviezen zijn gratis. De afspraak is dat bedrijven in ruil voor advies een bedrag aan Make-A-Wish Nederland overmaken. Met deze actie hoopt Gijsbert minimaal € 5.000 op te halen.

De thuiswerksituatie heeft Gijsbert gestimuleerd na te denken over de impact van de crisis bij bedrijven. Daarnaast ging hij nadenken over de situatie van mensen die het desondanks veel zwaarder hebben. Je zult maar ziek zijn. Toen hij besloot iets te willen voor de maatschappij zag hij de recente reclameboodschap van Make-A-Wish Nederland en besloot hij zijn plannen te combineren met ons mooie doel.

Ik wil doneren

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor