100%
€ 1.001,00
100%
Streefbedrag € 1.000,00
Ik wil doneren

Happy Stones voor Make-A-Wish --

Wij zijn moeder & dochter, Sabina (36) & Kaya (12) en wij wilde iets leuks doen voor een goed doel. Dit is Make-A-Wish Nederland geworden. Wij zijn Happy Stones aan het maken.

Dit zijn met de hand beschilderde stenen die je maakt en vervolgens ergens in de omgeving buiten achterlaat zodat een ander deze kan vinden en hier een blij momentje van krijgt.

Vervolgens is het aan die ander om de steen te houden of weer op een andere plek achterlaat voor een nieuwe vinder. De vinder kan d.m.v. Facebook een foto plaatsen online met daarbij de info waar hij is gevonden.Onze Facebook pagina heet: Make A Wish stone

https://www.facebook.com/Make-a-wish-stone-104962358318153

 

Nu hebben Kaya en ik al vele stenen gemaakt met verf en speciale stiften. Je kan deze terug vinden op Facebook: Make A Wish stone (pagina). Bovenaan onze Facebook pagina vind je een tikkie link waarbij je vrij elk bedrag kan doneren wat je wilt. Wij zijn blij met elke € en vanaf €5,- (mag natuurlijk meer🤪) per donatie droppen wij een steen.

 

Op deze manier maakt de donateur meerdere mensen blij. De vinders van de stenen en natuurlijk de zieke kinderen die een wens willen doen.En we hopen natuurlijk dat als de vinder de foto post hij of zij ook een bedrag doneert via de link op Facebook.

 

Wil je zelf graag een steen hebben of heb je verzoekjes dat kan natuurlijk ook stuur ons dan een prive bericht via onze Facebook pagina.Wij gaan dit een half jaar doen en hopen zo via verschillende extra acties (die we nog aan het bedenken zijn)  €5000,- op te halen!

 

Help je ons maar vooral de kinderen mee?

Klik dan op onderstaande link en je komt meteen op onze Facebook pagina waar je de donatielink kan vinden via tikkie.

 

Want als het weer kan, verdienen deze kids ook weer iets leuks om naar uit te kijken.

Alvast bedankt namens alle lieve kindjes die en wens hebben en vooral namens ons 💛

Volg ons op Instagram  : https://www.instagram.com/make_a_wish_stone/

deelnemers

Sponsoren

18 september 2021

Sabina en Kaya van der Linden

Vandaag nog heel veel steentjes verkocht op mama’s werk om te eindigen met een met een heel mooi bedrag! Superblij mee!!!
€ 410.00
13 juni 2021

Sabina en Kaya van der Linden

Gisteren op de rommelmarkt gestaan en daar een mooi bedrag van €111,50 opgehaald.
€ 111.50
15 mei 2021

Sodaba Abibzay

€ 5.00
10 mei 2021

Linda Timmers

Hi Sabina en Kaya, Wat fijn dat jullie dit doen voor zieke kinderen, zulke mooie stenen maken, die neerleggen in de natuur, mensen die ze vinden blij verrast maken en ook nog geld ophalen. Heel lief van jullie en ik hoop dat jullie vooral nog even doorgaan!! Dag Linda
€ 10.00
2 mei 2021

Sabina en Kaya van der Linden

1 maand voorbij en we hebben dit geweldige bedrag al opgehaald!
€ 449.50
13 april 2021

Lotte Beckers

Prachtige actie!
€ 5.00
7 april 2021

Smahane Azzouzi

Veel succes Sabine! Een prachtige iniatief.
€ 10.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor