100%
€ 2.637,51
100%

Ik wed dat ik het kan - PCC Bergen

(Om specifiek een klas te steunen, ga naar gewenste klas (en klik op ‘LEES MEER’), en gebruik de ‘IK WIL DONEREN’ knop halverwege op die pagina)

 

Al vele tientallen jaren is het een mooie traditie op de vijf scholen van het Petrus Canisius College: in het voorjaar, rondom Goede Vrijdag en Pasen, vindt de PCC-Actiedag plaats! 

Dan laten de leerlingen zich sponsoren voor allerlei verschillende activiteiten. 

Het geld dat ze daarmee ophalen, is bedoeld om kinderen te helpen die het beduidend minder goed hebben getroffen dan zij zelf. 

 

De leerlingenraad van het PCC bepaalt welk doel wordt gesteund en in 2019 koos deze leerlingengroep al voor Make-A-Wish.

Make-A-Wish vervult de allerliefste wensen van ernstig - soms zelfs levensbedreigend - zieke kinderen.

Het laten uitkomen van zo'n wens geeft namelijk hoop en vertrouwen en heeft een grote positieve impact op het kind én op de omgeving zoals familie en vrienden.

 

De leerlingen van het PCC gunnen elk ziek kind zo'n mooi moment van de wensvervulling, want PCC'ers snappen dat de wereld veel groter is dan alleen die van henzelf!

Ik wil doneren

deelnemers

€ 267,00

PCC Bergen - Klas B1A

€ 751,50

PCC Bergen - Klas B1B

€ 485,01

PCC Bergen - Klas B1C

€ 278,00

PCC Bergen - Klas B2A

€ 475,00

PCC Bergen - Klas B2B

€ 346,00

PCC Bergen - Klas B2C

Sponsoren

19 april 2021

Gon Tiessen Admiraal

Toppers zet 'm op!
€ 10.00
5 april 2021

Jordin Oost

Voor Jordin Oost van het PCC Bergen.
€ 25.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor