64%
€ 9.537,05
100%
Streefbedrag € 15.000,00
Ik wil meedoenIk wil doneren

WishWalk 2021

 

Het virtuele alternatief voor de Nijmeegse Wandelvierdaagse!

 

De WishWalk is van oorsprong gekoppeld aan de Nijmeegse Vierdaagse. Wandelaars met een startbewijs konden zich aanmelden om gesponsord te lopen voor Make-A-Wish Nederland. Helaas gaat ook dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse niet door, maar dat biedt ook nieuwe mogelijkheden!

 

Iedere liefhebber van lange afstandswandelingen kan nu deelnemen aan de WishWalk 2021. En zich door het maken van vele wandelkilometers inzetten voor het vervullen van de liefste wens van een ernstig ziek kind. Op deze wijze kun je goed getraind blijven met het oog op de Vierdaagse van volgend jaar…. en voor de wenskinderen en hun naaste omgeving bijdragen aan een herinnering met blijvende impact.

 

Wat kun je van ons verwachten?

In ruil voor je sportieve inzet en een sponsorbijdrage bieden wij jou:

Een uniek WishWalk wandel t-shirt en leuke extra’s

Een persoonlijke actiepagina voor WishWalk 2021 met donatieknop

Mooie routesuggesties voor je 4 wandeldagen in juli voor je training vooraf

Een tegoed van 25 credits zodat je gratis via RoutAbel enkele routes naar keuze kunt benutten

Support informatie voor goede training en tips voor het werven van sponsoren

Gezamenlijke online start van de WishWalk actieperiode op donderdag 1 juli om 19:30.

Feestelijke online afsluiting op vrijdag 23 juli van de WishWalk 2021

 

De WishWalk actieperiode 2021 loopt van 2 tot en met 23 juli. Dit zal alweer de 19e editie van dit mooie event zijn.

Mogen we op jou rekenen?

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland vervult al meer dan 30 jaar de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige ziekte, om hen kracht te geven voor de toekomst. 

Wat vragen we van jou?

Ben je enthousiast en ga jij ervoor om als WishWalker € 150,00 of meer op te halen voor de wenskinderen van Make-A-Wish en in vier dagen minimaal 80 wandelkilometers af te leggen? Dan zien we je graag in het WishWalk-team.

Hoe aan te melden?

Aanmelden is heel eenvoudig. Klik op de ´ik wil meedoen´-knop en maak direct je persoonlijke actiepagina aan. Houd je mailbox in de gaten, want al snel verwelkomen wij je met een persoonlijke mail.

Hoor ook tot het team WishWalkers 2021 en maak samen de voorbereiding tot een mooie uitdaging en de 4 wandeldagen tot een onvergetelijke gebeurtenis!

Heb je vragen, mail gerust naar wishwalk@makeawishnederland.org

deelnemers

€ 285,00

WishWalk 2021- Roy Gouw

€ 380,00

WishWalk 2021 - Jacob Kleef

Jaarlijks verheug ik mij op de derde week van juli, als we weer dé 4Daagse mogen lopen. Dit wereldberoemde evenement is mijn mooiste week van het jaar, mede dankzij de WishWalk van & voor Make-A-Wish Nederland ! Sinds vorig jaar loopt het overigens wel ánders maar met enige creativiteit en mijn voortdurende ‘wandelwens’ probeer ook ik in 2021 het beste van mijn ‘eigen vierdaagse WishWalk’ te maken, waarbij de weg langs de Drentse Hoofdvaart op vrijdag als alternatieve Via Gladiola fungeert. Was mijn uitdaging in 2020 vooral om dezelfde 4Daagse-afstand in Assen e.o. evenzogoed te kunnen wandelen als in Nijmegen, dit jaar wil ik mijn sponsors uitnodigen om (een deel van) een 4Daagse-dag(deel) met mij mee te lopen, op anderhalve meter afstand, vanzelfsprekend ;-). Hopelijk kunnen we volgend jaar weer eens in de mooie vertrouwde omgeving van het Rijk van Nijmegen ons beste been voorzetten. Graag tot ziens ! Hartelijke wandelgroet, WishWalker Jacob
€ 200,00

WishWalk 2021- Johan Stuivenberg

Lieve vriendinnen en vrienden, willen jullie mij helpen €1000,00 in te zamelen om de wens van een ernstig ziek kind te vervullen? Als je me volgt op dit en andere platformen, weet je dat ik toegewijd ben aan het bieden van zoveel mogelijk gratis ondersteuning en adviezen aan mensen in de problemen daar waar mogelijk binnen mijn kennis en kunnen. Ik hou ervan om anderen te helpen, en in de afgelopen 10 jaar is dat uitgebreid naar het goede doel Make-A-Wish Nederland. Ik heb de kans gehad om een wensloper – WishWalker JohanS te zijn en de kracht van deze wensen uit de eerste hand te zien van een wenskind. Vanaf vandaag probeer ik 1000 euro in te zamelen om een wens in vervulling te laten gaan. Ik vraag iedereen die me volgt en als mijn advies hen ooit op een of andere manier heeft geholpen dat ze zouden kunnen overwegen om een microbetaling te doneren om me te helpen dit doel te bereiken. Deze kinderen vechten elke dag tegen levensbedreigende ziekten en deze wensen bieden hen zoveel kracht, vreugde en hoop. En niet alleen voor hen, maar ook voor hun families. WishWalker JohanS 21-1497 loopt zijn 10de wishwalk editie 2021 om een kinderwens uit te laten komen Dit jaar ook te volgen via ICQ @Wishwalker_JohanS Heel erg bedankt voor het overwegen om te doneren aan dit zeer belangrijke en waardige doel. https://makeawishnederland.org/deelnemer/2719/wishwalk-2021-johan-stuivenberg. Nog een fijne dag. #charitysupport #makeawishnl #donationsneeded #Wishwalker #Wenskinderen #WishwalkerJohanS #sponsorloper
€ 669,00

WishWalk 2021- Phemia de Boer

IK GA ERVOOR , U OOK ?? Men zal mij vast wel herkennen, al zie je mij op de rug. Ik ben Phemia de Boer en zet al jaren mijn beste beentjes bij Make a Wish, maar ook bij andere maatschappelijke projecten. Ik wil mij in 2021 weer inzetten voor Make a Wish. Ik hoop op veel donaties. Via bijgaande link op de actie pagina van Make a Wish. Klik op de link van de actiepagina en zoek mij op, daar doneren. WEL doe ik WISH WALK met enthousiasme en positieve inzet in EIGEN OMGEVING. De kinderen met levensbedreigende ziekte verdienen zoveel. Helemaal in deze pandemie periode. Een dagje, waarbij de allerliefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar centraal staat. Ik heb het zelf kunnen ervaren bij mooie wensdagen. Dit geeft mij enorme boost. Afgelopen jaar heb ik wandelend veel kilometers afgelegd. Toen op diverse mooie en landelijke Nederlandse plekjes. Dichtbij huis in verband met de corona maatregelingen. Juist op deze manier wandelen, heeft mij super leuke en stoere ondersteuners gegeven. Een tiener heeft stukje mee gewandeld. Zij heeft eerder zelf haar allerliefste wens in vervulling zien gaan als Wish meisje. Ook Joyce, met syndroom van Down. Zij was jarenlang leerlinge bij mij. Een bestuurslid van een Stichting Help Anders uit Alphen aan den Rijn deed een duit in het zakje. Allen hielpen mij een record bedrag bijeen te brengen !!!!
€ 1.232,55

WishWalk 2021- Angela Nieuwenhuis

Niets is er mooier om wandelend iets te betekenen voor andere mensen en in dit geval voor kinderen! Graag loop ik mee voor dit super mooie en goede doel!
€ 1.750,00

Wishwalk 2021 - Gwendolyn en Joep Staps-Woldringh

“Stap(s)jes voor Make-A-Wish: wederom lopen we dit jaar de alternatieve vierdaagse: 4 x 20 km. Uiteraard jammer dat de vierdaagse weer niet doorgaat, maar helaas zijn er nog steeds kinderen die ernstig ziek zijn of worden, wat veel erger is. Juist nu willen wij, hopelijk samen met vele anderen, een steentje bijdragen om voor deze kinderen hun liefste wens in vervulling te laten gaan.
€ 485,00

WishWalk 2021- Heleen Pieck

Ik leef in de luxe dat ik gezond ben en mijn wensen, middels inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen kán realiseren. Maar wat nou als je kind bent én ziek? Make-A-Wish zet zich al jaren in om die allerliefste wensen in vervulling te laten gaan. Hoe mooi dat ik, middels 4 gesponsorde wandeldagen, een klein beetje mag en kan bijdragen om dat te realiseren?! Help JIJ mee
€ 505,50

WishWalk 2021- Lin & Lies

Deze twee sportieve vriendinnen hebben het wandelen helemaal ontdekt in de coronatijd en willen hun nieuwe passie graag inzetten voor het goede doel. We hopen met deze actie een mooi bedrag op te halen voor de zieke kinderen in Nederland. Deze kinderen verdienen een onvergetelijke ervaring. Wil jij ons helpen met deze actie voor Make a Wish? ♥
€ 520,00

WishWalk 2021- Brigitte en Susan

Graag zetten wij een stapje extra voor de liefste wensen van kinderen! We weten uit ervaring hoe fijn het is als je even met iets anders bezig kan zijn dan met ziekte van kinderen. En zeker als dan ook nog eens de wensen van kinderen vervuld kunnen worden! Dan is het helemaal mooi. Door het zetten van een stapje extra dragen wij daar graag aan bij. Jij ook? Dat kan door ons te sponsoren maar ook door zelf mee te lopen! Brigitte en Susan
€ 680,00

WishWalk 2021 - Wim en Miranda Rensen

We waren dit jaar weer van plan om weer in Nijmegen de 4-daagse te lopen. Helaas moeten we net als vorig jaar, zie foto, de alternatieve tocht lopen. Vorig jaar hebben we ons met het hele gezin ingeschreven voor de Wishwalk. Helaas zal dit de komende jaren niet meer mogelijk zijn door studieverplichtingen. Maar we zitten niet bij de pakken neer. Met een positieve flow gaan we, met z’n tweetjes, net als de andere jaren door middel van een “alternatieve Wishwalk” ons best doen om een leuke bijdrage te leveren aan het goede doel : Make a Wish Nederland. Het startbedrag is voor een groot deel bijeen gebracht door onze dochter door de verkoop van zelfgemaakte mondkapjes. Ook onze kippen dragen net als andere jaren een steentje bij met hun “gouden” eieren. Misschien wilt u bij het lezen van dit stukje ook nog een steentje bijdragen?
€ 175,00

WishWalk 2021- Sietske Weijs

Met een hechte groep Vierdaagse fans maken we ieder jaar weer een sportief feest van de Vierdaagse. En elk jaar ervaren we weer hoe leuk het is om vier dagen samen te wandelen, elkaar aandacht te geven, voor elkaar te zorgen en dingen voor elkaar over te hebben. En hoe leuk het is om hiernaar uit te kunnen kijken. In dit jaar waarin de Vierdaagse zelf niet mogelijk is, gaan wij samen wandelen om de kinderen van Make-a-Wish iets te geven om naar uit te kunnen kijken.
€ 825,00

WishWalk 2021 - Eva & Parigyan Holdermans

Die stralende glimlach, sprankelende ogen en de energie die kinderen krijgen wanneer hun liefste wens in vervulling gaat. Dat moment is goud waard! Als vrijwilliger wensvervuller, heb ik (Eva) de eer om dit van dichtbij mee te maken en weet ik wat er allemaal bij komt kijken. Het is zo belangrijk dat we de liefste wensen van kinderen blijven vervullen, en daarom wil ik me ook op een andere manier inzetten voor Make-A-Wish. Samen met mijn vader lopen wij in de periode van 1 juli t/m 23 juli 2021, 4x20 km voor Make-A-Wish, voor beide een wens die uitkomt! (Lopen we toch een beetje de “echte” vierdaagse) Zo vader, zo dochter delen wij het enthousiasme om te wandelen en het inzetten voor een goed doel. Wil jij ons ‘een stapje’ helpen met deze actie? ♥ Lieve groetjes, Parigyan & Eva
€ 1.310,00

WishWalk 2021 - Yvonne en Elze

Helaas nog geen "echte" Vierdaagse in 2021. Daarom ga ik samen met mijn dochter Elze dit jaar de alternatieve Vierdaagse lopen. Als vrijwillig wenshaler zie ik (Yvonne) van dichtbij hoe blij en gelukkig kinderen worden van hun Wishjourney en Wensdag! Deze wensen bieden de kinderen zoveel kracht, vreugde en hoop . Even alle zorgen aan de kant; vaak voor het hele gezin. Wie helpt ons met deze actie voor Make-A-Wish?

Sponsoren

23 juli 2021

Gina Scholten

€ 10.00
23 juli 2021

Ellis Harkink

Heel veel succes allemaal.
€ 5.00
19 juli 2021

Arnold Swemmer

Doe je best deelnemer 2721 Phemia de Boer
€ 500.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor