101%
€ 5.048,27
100%
Streefbedrag € 5.000,00
Ik wil doneren

Holland Recycling

 

Holland Recycling is de volledig gecertificeerde partner van bedrijven en instelling op het gebied van uitgefaseerde of afgeschreven IT-hardware, overige elektronica én metalen. Doordat we ons volledig hebben gespecialiseerd op het gebied van zowel recycling, re-use als datavernietiging kunnen wij altijd een passende oplossing te bieden. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke pijlers binnen onze bedrijfsvoering. Holland Recycling zet bijvoorbeeld waar mogelijk medewerkers in die zogezegd wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om sociaalmaatschappelijke betrokkenheid te tonen. Wij hebben daarom een IT-donatie programma opgezet. Dit houdt in dat wij onze klanten stimuleren om hun oude elektronica door ons te laten verwerken en om de restwaarde te doneren aan Make-A-Wish.

Omdat ieder kind het verdiend om gelukkig te zijn en omdat Make-A-Wish hier een hele concrete bijdrage aan levert hebben wij ervoor gekozen om met ons IT-donatie programma te proberen zo veel mogelijk allerliefste wensen in vervulling te laten gaan. Ieder kind verdient het om te lachen en om te dromen. Wie zou hier geen bijdrage aan willen leveren? Hoe groot of klein dan ook.

 

Natuurlijk nemen wij als organisatie het voortouw door zelf te beginnen met een donatie. Daarnaast doneert Holland Recycling € 0,25 per harde schijf die wij gecertificeerd voor ons klanten shredderen . Wilt u harde schijven of andere elektronische datadragers conform de strengste richtlijnen laten vernietigen? En tegelijkertijd bijdragen aan het vervullen van een allerliefste wens? Neem dan contact op. 

deelnemers

Sponsoren

15 juli 2021

Milko Steer

Data vernietiging juni. Met dank aan onze klanten voor het gestelde vertrouwen.
€ 389.50
2 juli 2021

Luuk Bongers

Ingeleverde hardware als bijdrage voor een liefste wens
€ 731.50
18 juni 2021

Holland Recycling

Datavernietiging mei.
€ 414.75
10 juni 2021

Provincie Noord Brabant

Donatie opbrengsten ingeleverde hardware.
€ 570.02
21 mei 2021

Holland Recycling

Hartelijk dank aan alle onze klanten die in april voor onze datavernietiging hebben gekozen en op deze wijze deze unieke actie hebben gesteund.
€ 236.25
29 april 2021

Jeroen Zindel namens R4ICT

€ 206.25
26 april 2021

Holland Recycling

Eerste donatie voor een allerliefste wens!
€ 2500.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor