100%
€ 310,75
100%
Ik wil doneren

Holland Recycling

 

Opgehaald in jaar 1: € 5.288,02

Holland Recycling is de volledig gecertificeerde partner van bedrijven en instelling op het gebied van uitgefaseerde of afgeschreven IT-hardware, overige elektronica én metalen. Doordat we ons volledig hebben gespecialiseerd op het gebied van zowel recycling, re-use als datavernietiging kunnen wij altijd een passende oplossing te bieden. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke pijlers binnen onze bedrijfsvoering. Holland Recycling zet bijvoorbeeld waar mogelijk medewerkers in die zogezegd wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om sociaalmaatschappelijke betrokkenheid te tonen. Wij hebben daarom een IT-donatie programma opgezet. Dit houdt in dat wij onze klanten stimuleren om hun oude elektronica door ons te laten verwerken en om de restwaarde te doneren aan Make-A-Wish.

Omdat ieder kind het verdiend om gelukkig te zijn en omdat Make-A-Wish hier een hele concrete bijdrage aan levert hebben wij ervoor gekozen om met ons IT-donatie programma te proberen zo veel mogelijk allerliefste wensen in vervulling te laten gaan. Ieder kind verdient het om te lachen en om te dromen. Wie zou hier geen bijdrage aan willen leveren? Hoe groot of klein dan ook.

 

Natuurlijk nemen wij als organisatie het voortouw door zelf te beginnen met een donatie. Daarnaast doneert Holland Recycling € 0,25 per harde schijf die wij gecertificeerd voor ons klanten shredderen . Wilt u harde schijven of andere elektronische datadragers conform de strengste richtlijnen laten vernietigen? En tegelijkertijd bijdragen aan het vervullen van een allerliefste wens? Neem dan contact op. 

deelnemers

Sponsoren

8 november 2021

Holland Recycling

Donatie nav vernietiging data/ harde schijven P10
€ 34.75
19 oktober 2021

Milko Steer

Bijdrage per uitgevoerde datavernietiging P9.
€ 36.25
16 september 2021

Holland Recycling

Datavernietiging augustus
€ 61.75
30 augustus 2021

Holland Recycling

Bijdrage Holland Recycling datavernietiging P7
€ 178.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor