100%
€ 0,00
100%
Ik wil doneren

QUIZ 2021 - Libéma Vakantieparken --

Libéma Nederland vind het belangrijk dat ieder kind kan genieten en met veel plezier kan terugdenken aan memorabele momenten. Om deze reden heeft Libéma al geruime tijd een intensief samenwerkingsverband met Stichting Make-A-Wish Nederland en verzorgt jaarlijks met veel liefde een aantal (gratis!) georganiseerde uitjes voor de Wish Kids.
Wij zijn daarom ook heel erg blij met dit initiatief van de Klantcontact Quiz om de geweldige organisatie Make-A-Wish Nederland te steunen. Doordat wij met de quiz hebben meegedaan hebben wij als organisatie meer geleerd over Klantcontact. En hebben wij op een andere manier een mooie bijdrage kunnen leveren aan de geweldige organisatie die Make-A-Wish is.
Als u een kleine bijdrage kunt missen voor een van de Wish Kids, dan kan dat via de doneer-button hierboven. Het bedrag wordt rechtstreeks naar Stichting Make-A-Wish overgemaakt en gebruikt om zoveel mogelijk wensen van Wish-kids te laten uitkomen. Uit persoonlijke ervaringen weten wij bij Libéma hoe blij en gelukkig de Wish Kids zijn als hun grootste wens in vervulling gaat.

deelnemers

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor