100%
€ 5.000,00
100%
Ik wil doneren

QUIZ 2021 - Webhelp --

Beste klantcontact collega’s, Met veel plezier hebben we ook dit jaar meegedaan aan de Klantcontact Quiz. Een mooi initiatief voor en door onze branche waar we ook als sponsor een steentje aan bijdragen.
Dat de Klantcontactquiz gekoppeld is aan het goede doel Make a Wish vinden wij extra bijzonder. Wij hebben allebei jonge kinderen en weten wij hoe fantasierijk kinderen zijn en wat voor positieve energie dit geeft. Dat we op deze manier kinderen weer even kunnen laten lachen en genieten, zeker als ze dat heel hard nodig hebben, dat is zo belangrijk. Vanuit Webhelp hebben we daarom besloten om het sponsorbedrag dat de Klantcontact Quiz heeft gerealiseerd te verdubbelen en zo een extra donatie te doen.
Collega’s / netwerk; als je wat kunt en wilt bijdragen, dan is dat ontzettend welkom! Hartelijke groet, Arjan van ’t Hul (COO) en Nathalie Verdoolaege (Director Digital & Marketing)

deelnemers

Sponsoren

19 november 2021

Webhelp Nederland B.V.

€ 5000.00

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor