100%
€ 137,00
100%

acties hockeyclub Etten-Leur

Hockeyclub Etten-Leur heeft als een van de grootste sportverenigingen in gemeente Etten-Leur een belangrijke maatschappelijke functie. We bieden ruim 1.100 leden de mogelijkheid samen te sporten in een veilige en sociale omgeving. Maar samen kunnen we nog zoveel meer betekenen! Bijvoorbeeld door iets extra’s te doen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte; het vervullen van hun allerliefste wens. In 2017 hebben wij € 2.500 bij elkaar opgehaald met verschillende activiteiten. Dit willen wij elk jaar weer bereiken, zodat wij in 2021 - 2022 het bedrag van €12.500,- met elkaar hebben opgehaald. Clubteams en leden kunnen met de ‘IK DOE MEE’ button eigen acties aanmaken waar familie en vrienden veilig kunnen doneren. We zijn erg benieuwd welke sportieve, leuke, originele manieren onze teams bedenken om ons streefbedrag bij elkaar te krijgen dus kom in actie! Zijn er vragen of is er interesse om op een andere manier bij te dragen? Neem dan contact op met onze secretaris Milou Jansen, secretaris@hcel.nl

Ik wil meedoenIk wil doneren

deelnemers

€ 0,00

Chris de Haan

Tijdens de nieuwjaarsborrel vrijdag 12 januari organiseren we een bingo met spetterende prijzen. Opbrengst bingokaarten gaat naar Make-A-Wish Nederland.

Sponsoren

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.

Word sponsor