€ 0,00

Haribo zet zich in voor Make-A-Wish Nederland

Vrijdag 14 december gaan de teams van Haribo de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Kaj en Houda waar te maken! Om de wens van Kaj en Houda te kunnen realiseren is geld nodig.

Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef! 

 

Je kunt doneren door op de butten "Ik wil doneren" te klikken. 

 

Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld. 

 

 ‘ALS EEN KIND KAN GELOVEN DAT ZIJN WENS UITKOMT, DAN KAN HIJ OOK GELOVEN DAT HIJ BETER WORDT’

Ik wil doneren

deelnemers

€ 0,00

Team Kaj

Vrijdag 14 december gaat een team van Haribo de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Kaj waar te maken! Om de wens van Kaj te kunnen realiseren is geld nodig. Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef!! Je kunt doneren door op de button "ik wil doneren" te klikken. Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld.
€ 0,00

Team Houda

Vrijdag 14 december gaat een team van Haribo de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Houda waar te maken! Om de wens van Houda te kunnen realiseren is geld nodig. Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef!! Je kunt doneren door op de button "ik wil doneren" te klikken. Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld.

Sponsoren