69%
€ 5.137,50
100%
Streefbedrag € 7.500,00

Expertteam 'Samen voor de Patiënt' zet zich op teambuildingsdag in voor Make-A-Wish

Vrijdag 14 december gaan de teams van het UMC Utrecht de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Ruth, Jake en Huub waar te maken! Om de wens van Ruth, Jake en Huub te kunnen realiseren is geld nodig.

 

Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef! 

 

Je kunt doneren door op de butten "Ik wil doneren" te klikken. 

 

Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families.

Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld. 

 

 ‘ALS EEN KIND KAN GELOVEN DAT ZIJN WENS UITKOMT, 

DAN KAN HIJ OOK GELOVEN DAT HIJ BETER WORDT’

 

 

 

Ik wil doneren

deelnemers

€ 1.837,50

Team Jake

Vrijdag 14 december gaan de teams van het UMC Utrecht de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Jake waar te maken! Om de wens van Jake te kunnen realiseren is geld nodig. Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef! Je kunt doneren door op de butten "Ik wil doneren" te klikken. Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld.
€ 1.955,00

Team Huub

Vrijdag 14 december gaan de teams van het UMC Utrecht de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Huub waar te maken! Om de wens van Huub te kunnen realiseren is geld nodig. Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef! Je kunt doneren door op de butten "Ik wil doneren" te klikken. Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld.
€ 1.345,00

Team Ruth

Vrijdag 14 december gaan de teams van het UMC Utrecht de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Ruth waar te maken! Om de wens van Ruth te kunnen realiseren is geld nodig. Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef! Je kunt doneren door op de butten "Ik wil doneren" te klikken. Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld.

Sponsoren