56%
€ 10.012,50
100%
Streefbedrag € 18.000,00

ING zet zich in voor Make-A-Wish Nederland

Vrijdag 22 maart 2019 gaan de teams van ING de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van  Bas, Bram, Juan en Caedion waar te maken! Om de wens van Bas, Bram, Juan en Caedion te kunnen realiseren is geld nodig.

Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef! 

 

Je kunt doneren door op de button "Ik wil doneren" te klikken. 

 

Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld. 

 

 ‘ALS EEN KIND KAN GELOVEN DAT ZIJN WENS UITKOMT, DAN KAN HIJ OOK GELOVEN DAT HIJ BETER WORDT’

Ik wil doneren

deelnemers

€ 2.462,50

Team Bas

Vrijdag 22 maart 2019 gaat een team van ING de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Bas waar te maken! Om de wens van Bas te kunnen realiseren is geld nodig. Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef!! Je kunt doneren door op de button "ik wil doneren" te klikken. Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld.
€ 3.075,00

Team Bram

Vrijdag 22 maart 2019 gaat een team van ING de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Bram waar te maken! Om de wens van Bram te kunnen realiseren is geld nodig. Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef!! Je kunt doneren door op de button "ik wil doneren" te klikken. Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld.
€ 2.645,00

Team Juan

Vrijdag 22 maart 2019 gaat een team van ING de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Juan waar te maken! Om de wens van Juan te kunnen realiseren is geld nodig. Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef!! Je kunt doneren door op de button "ik wil doneren" te klikken. Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld.
€ 1.807,50

Team Caedion

Vrijdag 22 maart 2019 gaat een team van ING de hele dag keihard aan de slag om de liefste wens van Caedion waar te maken! Om de wens van Caedion te kunnen realiseren is geld nodig. Onze vraag aan jou is dan ook: Kom in actie en geef!! Je kunt doneren door op de button "ik wil doneren" te klikken. Het doel van Make-A-Wish Nederland is om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Zo zorgt Make-A-Wish Nederland voor een onvergetelijke ervaring voor het kind en hun families. Om dit mogelijk te maken worden zoveel mogelijk donaties ingezameld.

Sponsoren

22 maart 2019

Channou Gailliaert

Mooi initiatief! Op een onvergetelijke mooie dag voor Bram!
€ 12.50
23 maart 2019

Anoniem

Succes!
€ 10.00