94%
€ 187,50
100%
Streefbedrag € 200.00

Phemia de Boer

WishWalk 2020

Motivatie

Make-A-Wish in 2020 met de Wish-Walk-Twins Phemia de Boer en Joke Somers. Opnieuw dit jaar een mooie uitdaging om als Wishwalkers in actie te komen bij de vierdaagse van Nijmegen in juli 2020. Al meerdere jaren zien wij hoe sponsorgeld goed terecht komt bij de kinderen met een levensbedreigende ziekte. Hoe Make-A-Wish grote, maar ook alle kleine bijdragen van ons weet te waarderen. Hier kunnen WIJ maatschappelijk echt iets bijdragen. Uit de vele mogelijkheden die er zijn om iets voor anderen te mogen en kunnen betekenen, spreekt deze organisatie ons bijzonder aan. Als wandelaars, maar ook vanuit ons hart. Als kinderen hun liefste wens vervuld mogen zien, kunnen zij de toekomst weer beter aan. Daarnaast hebben wij ervaren dat voor de omgeving van deze kinderen een dagje "even niet met de ziekte bezig zijn" heel veel betekent. Voor ons alle reden om te proberen niet alleen geld bijeen te brengen, maar ook mondeling jongeren in onze omgeving bewust te maken zelf ook stappen te zetten voor Make-A-Wish.

Sponsoren

7 februari 2020

Erica (en Fay ) Atteveld

Lieve Phemia en Joke. Weer! Wat bijzonder. Ontzettend veel plezier en succes gewenst! En een dikke knuffel van Fay. Zet hem op!
€ 7.50
21 februari 2020

kees blauwhof

Joke, Phemia, heel veel succes en plezier met de Vierdaagse!
€ 20.00
4 mei 2020

Anoniem

Het “ loopt” even anders , maar het project moet stevig doorgaan
€ 10.00
20 mei 2020

phemia de boer

Dit jaar kan er niet gewandeld. De kinderen bij Make a Wish mogen daar nooit de dupe van worden. Vandaar toch mijn bijdrage
€ 150.00