Flights

Kids Open

Tijdens Kids Open spelen 20 flights, elke flight bestaat uit een team van 4 kinderen. Speel mee op 7 september op golfbaan The Dutch en haal daarbij zoveel mogelijk geld op voor de realisatie van nog meer wensen. De spelvorm die wordt gespeeld is ‘Texas Scramble’. 

 

Voor welk kind speel jij mee?

Kijk hieronder voor welk wenskind jij wilt mee spelen en sluit je aan bij het team. Als er 4 kinderen zich hebben aangemeld sluit de inschrijving voor het wenskind. Je kunt je dan nog wel aanmelden voor een van de andere wensen. Wil je er zeker van zijn dat jij samen met 3 vrienden of vriendinnen golft in één flight, stuur dan een mail naar: actiemanagement@makeawishnederland.org.

De eerste vijf wensen voor wie jij mee kunt spelen zijn nu bekend, bekijk deze hieronder. Komende weken worden deze aangevuld tot 20 wensen. Schrijf je nu in! Kies hieronder een van de wensen voor wie jij mee wilt golfen en klik op ‘Ik wil meedoen’

 

Geen jeugdgolfer, maar wel een wens vervullen?
Tijdens Kids Open spelen 20 teams voor 20 wenskinderen. Zij verzamelen hiermee zo veel mogelijk geld in om de wens mogelijk te maken. Help jij hen hierbij? Adopteer dan één van de onderstaande 20 wensen voor € 2.500. Voor meer informatie, neem contact op met Nicole Mooij via 06-14640101 of nmooij@makeawishnederland.org.

Mirjam, 17 jaar

Leukemie

'Alles in het teken van China'

De 17-jarige Mirjam is gek van alles wat met China te maken heeft. Ze is gek op Chinese spulletjes en houdt van Chinees eten. Ze kijkt ook het liefst naar Chinese soaps. Haar wens moet dan ook helemaal in het teken van China staan. Mirjam heeft leukemie en de behandelingen kosten haar veel energie. Maar het idee aan haar wensvervulling geeft haar weer energie!

Levi, 7 jaar

Zeldzame vorm leukemie

‘Verzorgen van grote dieren’

Levi zijn liefste wens is om grote dieren te kunnen verzorgen. De olifant is zijn grote favoriet, daarna de neushoorn, de leeuw en de giraffe. Levi heeft lange tijd geen dieren kunnen aanraken vanwege de behandelingen voor zijn ziekte. Hij kan niet wachten tot zijn liefste wens in vervulling gaat!

Loes, 14 jaar

Acute lymfatische leukemie

‘Een show van Jochem Myjer bijwonen.’

Loes is een avontuurlijke meid, ze gaat er graag p[ uit, lekker eten en lekker genieten. Loes is helemaal gek van Jochem Myjer en goede lasagne! Haar liefste wens is om een show van hem bij te wonen. Jochem is één van de weinige comedians die ze echt grappig vind.

Niels, 4 jaar

Leukemie

De 4-jarige Niels wordt heel erg blij van pretparken. Hij heeft nog niet zoveel pretparken bezocht vanwege zijn ziekte. Op dit moment wordt Niels behandeld voor leukemie en is hij veel in het ziekenhuis. Niels zijn liefste wens is om een leuke dag te beleven met het hele gezin. En daar hoort gourmetten ook bij! Zijn favoriete eten? Kipschnitzels! Na een lange intensieve tijd geeft hem dit weer kracht.

Troy, 8 jaar

Ernstige nierziekte

'Op Disneycruise gaan!'

Troy heeft een ernstige nierziekte, recentelijk heeft hij een niertransplantatie ondergaan en daar is hij nu herstellende van. In het ziekenhuis kwamen Mickey en Minnie Mouse langs, toen wist Troy zeker wat zijn liefste wens was: Op Disneycruise gaan! 'Want daar kun je alles eten en Mickey Mouse ontmoeten!' 

Bruce, 13 jaar

Zeldzame vorm van botkanker

'Bassie en Adriaan ontmoeten'

Bruce lijdt aan een zeldzame vorm van botkanker. Hij houdt van Bassie en Adriaan. Die twee hebben hem door het ziekenhuis heen gesleept. Van Bob de Bouwer en snoezelen geniet hij ook.  Zo komt hij een beetje tot rust. We gaan zeker iets leuks voor hem bedenken, want er is voor hem nog nooit iets bijzonders gedaan.

Speel jij mee voor Bruce?

Brigida, 15 jaar

Aplastische Anemie (zeldzame ziekte van het beenmerg)

‘Familie bezoeken in Kaapverdië’

Familie is heel belangrijk voor Brigida. Zij helpen haar bij moeilijke momenten, zoals tijdens haar behandelingen. Daarom is het haar liefste wens om het land van herkomst van haar vader ontdekken. Met alles wat daarmee te maken heeft, zoals haar familie maar ook de cultuur.