Flights

Kids Open

De Kids Open is inmiddels voorbij, inschrijven is niet meer mogelijk. Doneren kan nog t/m 22 september 2019, kies hierover voor welk wenskind je een donatie wilt doen en klik op “ik wil doneren”.

Gioia, 10 jaar.

kwaadaardige beentumor

'Creatieve dag met vriendinnen'

Nadat de 10-jarige Gioia aan een beentumor is geopereerd, moet ze opnieuw leren lopen. Een zware opgaaf, maar ze vindt vaak afleiding in de kunst, want Gioia is supercreatief. De grootste passie van deze jongedame is schilderen, ze zit ook op de kinderkunstacademie. Rembrandt en Van Gogh zijn haar grootse helden. Haar wens zal dan ook vrijwel zeker in het teken van creativiteit staan.

Vlinder, 11 jaar

Ziekte van de hartspier

‘In een film spelen als actrice’

Vlinder wil al van kinds af aan actrice worden, het is haar grote droom om een keer in een serie of film te spelen. Geen enge film maar gewoon een grappige film. Daarom zit ze ook al een aantal jaar op toneelles en mag zij maar liefst 2 rollen spelen in haar eindmusical van groep 8. Vlinder haar ziekte heeft een grote impact op haar, ze heeft al veel operaties gehad.

Daarom gaat haar liefste wens binnenkort in vervulling, om haar weer extra energie en kracht te geven voor de toekomst.

Romy, 8 jaar

een gecompliceerde hersenaandoening

Een aantal dagen op het strand overnachten

De 8-jarige Romy heeft zware jaren achter de rug. Ze leeft al sinds haar geboorte een drain om hersenvocht af te voeren en nu ook epilepsie. Het uitkomen van haar liefst wens zal haar kracht en vertrouwen geven voor de toekomst. Dit kan ze wel gebruiken, want ze is helemaal op door alle ziekenhuisbezoeken en ingrepen.

Sylke, 16 jaar

Erfelijke aandoening van de zenuwen en het afweersysteem

Met het hele gezin naar Disney Land Parijs

Sylke was 8 jaar toen de diagnose werd gesteld. Voor Sylke is het erg lastig om telkens opnieuw in te moeten leveren op wat ze kan. Sylke is een echte doorzetter, een meisje die veel wil en wat niet altijd meer lukt. Haar grote droom is om nog een keer met papa, mama en haar zus naar Disney Land Parijs te gaan. Wat zou het super zijn als dit gerealiseerd zou kunnen worden voor Sylke!

Mirjam, 17 jaar

Leukemie

'Alles in het teken van China'

De 17-jarige Mirjam is gek van alles wat met China te maken heeft. Ze is gek op Chinese spulletjes en houdt van Chinees eten. Ze kijkt ook het liefst naar Chinese soaps. Haar wens moet dan ook helemaal in het teken van China staan. Mirjam heeft leukemie en de behandelingen kosten haar veel energie. Maar het idee aan haar wensvervulling geeft haar weer energie!

Niels, 4 jaar

Leukemie

De 4-jarige Niels wordt heel erg blij van pretparken. Hij heeft nog niet zoveel pretparken bezocht vanwege zijn ziekte. Op dit moment wordt Niels behandeld voor leukemie en is hij veel in het ziekenhuis. Niels zijn liefste wens is om een leuke dag te beleven met het hele gezin. En daar hoort gourmetten ook bij! Zijn favoriete eten? Kipschnitzels! Na een lange intensieve tijd geeft hem dit weer kracht.

Levi, 7 jaar

Leukemie

‘Verzorgen van grote dieren’

Levi zijn liefste wens is om grote dieren te kunnen verzorgen. De olifant is zijn grote favoriet, daarna de neushoorn, de leeuw en de giraffe. Levi heeft lange tijd geen dieren kunnen aanraken vanwege de behandelingen voor zijn ziekte. Hij kan niet wachten tot zijn liefste wens in vervulling gaat!

Brigida, 15 jaar

Ziekte van het beenmerg

‘Familie bezoeken in Kaapverdië’

Familie is heel belangrijk voor Brigida. Zij helpen haar bij moeilijke momenten, zoals tijdens haar behandelingen. Daarom is het haar liefste wens om het land van herkomst van haar vader ontdekken. Met alles wat daarmee te maken heeft, zoals haar familie maar ook de cultuur.

Bruce, 13 jaar

Botkanker

'Bassie en Adriaan ontmoeten'

Bruce lijdt aan een zeldzame vorm van botkanker. Hij houdt van Bassie en Adriaan. Die twee hebben hem door het ziekenhuis heen gesleept. Van Bob de Bouwer en snoezelen geniet hij ook.  Zo komt hij een beetje tot rust. We gaan zeker iets leuks voor hem bedenken, want er is voor hem nog nooit iets bijzonders gedaan.

Cheyenna, 17 jaar

Ziekte van Hodgkin

Met de hele familie naar Ameland

Cheyenna is 17 en heeft de ziekte van Hodgkin. Haar liefste wens is om met haar hele familie naar Ameland naar te gaan in de zomer. “Dit is mijn allerliefste wens omdat wij al jaren op Ameland komen, deze zomer konden we niet gaan omdat ik ziek ben. Ik wil graag mijn familie mee omdat ik heel veel steun aan ze heb en van gezelligheid houd, zij betekenen ook heel veel voor mij.”

Troy, 8 jaar

Ernstige nierziekte

'Op Disneycruise gaan!'

Troy heeft een ernstige nierziekte, recentelijk heeft hij een niertransplantatie ondergaan en daar is hij nu herstellende van. In het ziekenhuis kwamen Mickey en Minnie Mouse langs, toen wist Troy zeker wat zijn liefste wens was: Op Disneycruise gaan! 'Want daar kun je alles eten en Mickey Mouse ontmoeten!' 

Loes, 14 jaar

Leukemie

‘Een show van Jochem Myjer bijwonen.’

Loes is een avontuurlijke meid, ze gaat er graag op uit, lekker eten en lekker genieten. Loes is helemaal gek van Jochem Myjer en goede lasagne! Haar liefste wens is om een show van hem bij te wonen. Jochem is één van de weinige comedians die ze echt grappig vind.