Dagelijks maken ruim 400 vrijwilligers ergens in Nederland een kind blij. Een kind dat aan een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte lijdt. En het verdient om voor één keer zijn liefste wens in vervulling te zien gaan. Lees hier meer over onze activiteiten door het hele land!
25-11-2018

City Wish Walk Amsterdam

City Wish Walk is hét nieuwe wandelevent voor de hele familie. Op de Flevopark vindt op zondag 25 november de 1e editie van City Wish Walk Amsterdam. Loop 6 of 12 km. Geniet van de foodtrucks, beleef het Wenstival en laat je meenemen door het indrukwekkende podiumprogramma. City Wish Walk is voor jong en oud, teams of individueel, met vrienden en familie of het bedrijf. Iedereen is welkom om mee te lopen en zich zo in te zetten voor Make-A-Wish.
12-10-2018

Wenskind Floor met eigen nummer in DWDD

Floor ontroert met lied in De Wereld Draait Door: ‘Ik dacht er niet bij na en deed het gewoon'
4-10-2018

Wish-on-Wheels

De Make-A-Wish Wish on Wheels rijdt vanaf 22 september door Nederland om wensen te vervullen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.
2-10-2018

Koninklijke Nederlandse Munt voor Make-A-Wish

De Koninklijke Nederlandse Munt eert het dertig jarige bestaan van Make-A-Wish Nederland met een speciale Make-A-Wish munt. Vandaag (2 oktober 2018) verricht Wendy van Dijk, ambassadrice van de stichting, de ceremoniële Eerste Slag van de munt.

IK GEEF

€ 10 voor feestelijke taart en kinderchampage
€ 10

Word vrijwilliger

Het laten uitkomen van wensen verandert levens. Dat is wat wij doen. En dat kunnen we niet zonder jou.

Meld een kind aan

Geef een ernstig ziek kind een onvergetelijke gebeurtenis. Het geeft ze weer hoop. En kracht.

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.