Dagelijks maken ruim 350 vrijwilligers ergens in Nederland een kind blij. Een kind dat aan een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte lijdt. En het verdient om voor één keer zijn liefste wens in vervulling te zien gaan. Lees hier meer over onze activiteiten door het hele land!
25-5-2018

KENJI (10) IS IN DE WOLKEN MET RONDVLUCHT EN BEZOEK AAN WORSTMAKERIJ

Kenji uit Valkenburg heeft een zeldzame zenuwziekte en daarom heeft Make-A-Wish Nederland zijn allerliefste wens vervuld. Omdat hij een groot liefhebber is van boterhammenworst van Keulen Worst, heeft hij die worstmakerij in Nuth bezocht. Een paar weken later mocht hij ook nog een bezoek brengen aan vliegveld Maastricht Aachen Airport waar hij de technische loods in mocht en in een sportvliegtuig rondgevlogen werd boven zijn eigen huis. Hij vond het geweldig!
30-4-2018

MAKE-A-WISH NEDERLAND LANCEERT WISH MAPS

Make-A-Wish Nederland wil nog meer wensen van ernstig zieke kinderen vervullen en lanceert daarom vandaag de Wish Maps. Bezoekers vinden op deze nieuwe website de wensen van kinderen in hun directe omgeving die bij Make-A-Wish zijn aangemeld. Make-A-Wish Nederland vervult al bijna dertig jaar de wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte en toont vandaag, tijdens World Wish Day, dat wenskinderen dichterbij zijn dan je denkt.
13-4-2018

VENLOSE LEERLINGEN LOPEN VENLOOP

De 800 tweedejaars leerlingen van drie OGVO-scholen in Venlo liepen zich in het zweet voor het goede doel. Ze renden 5 km en lieten zich sponsoren. Dit heeft het mooie bedrag van €2.661 opgebracht. Dit bedrag werd symbolisch overhandigd aan junior-ambassadeur in spe, Charlotte van Dongen uit Sevenum (tweede van rechts op de foto). Dank jullie wel!
13-4-2018

FOTOGRAAF VOOR EEN DAG; WENS VAN ANNA (16) KOMT UIT

Fotografie is een grote hobby van Anna. Ze maakt zelf graag natuurgetrouwe foto's, maar vindt het juist ook leuk om bijzondere, niet alledaagse dingen te fotograferen. Vanwege haar beperking is dit een grote uitdaging. Voor de vrijwilligers van Make-A-Wish is echter weinig te gek. Op 11 april ging Anna daarom samen met Martin, een professioneel fotograaf van Focus op Fotografie, aan de slag met high speed fotografie

IK GEEF

€ 10 voor feestelijke taart en kinderchampage
€ 10

Word vrijwilliger

Het laten uitkomen van wensen verandert levens. Dat is wat wij doen. En dat kunnen we niet zonder jou.

Meld een kind aan

Geef een ernstig ziek kind een onvergetelijke gebeurtenis. Het geeft ze weer hoop. En kracht.

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.