Dagelijks maken ruim 400 vrijwilligers ergens in Nederland een kind blij. Een kind dat aan een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte lijdt. En het verdient om voor één keer zijn liefste wens in vervulling te zien gaan. Lees hier meer over onze activiteiten door het hele land!
6-12-2018

De kersttrui maakt wensen waar

Hilversum, 6 december 2018 – Jeans Centre en Jumbo Supermarkten komen met de feestdagen ieder met hun eigen kersttrui voor Make-A-Wish Nederland. In de winkels van de Jeans Centre zijn vanaf 6 december modische ‘goede’ kersttruien verkrijgbaar, terwijl Jumbo juist gaat voor de komische variant van de kersttrui. Met elke verkochte trui, kun-nen er nog meer wensen voor kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte in vervulling gaan.
28-11-2018

Stichting DroomWens

Vandaag is naar buiten gekomen dat de directeur van Stichting DroomWens gearresteerd is wegens het gebruik van donateursgeld voor privédoeleinden. Make-A-Wish Nederland heeft geen enkele relatie met deze Stichting.
27-11-2018

Eerste City Wish Walk een daverend succes

Amsterdam, 25 november - Vandaag vond de allereerste City Wish Walk voor Make-A-Wish Nederland plaats in het Flevopark. Het was een daverend succes! Een unieke eerste editie, waarbij de 650 deelnemers hebben genoten van de parels van Amsterdam, een spetterend Wenstival en een hartverwarmend podiumprogramma.
20-11-2018

Daphne ervaarde op Fuerteventura hét verschil van een wensbeleving

‘ Een paar maandjes voor mijn zeventiende verjaardag heeft een vriendin mij bij Make-A-Wish aangemeld zonder dat ik het wist. De verrassing dat ik een wens mocht gaan doen was dan ook enorm groot en o, zo welkom. Het voorafgaande jaar had ik namelijk al elf keer in het ziekenhuis gelegen.’

IK GEEF

€ 10 voor feestelijke taart en kinderchampage
€ 10

Word vrijwilliger

Het laten uitkomen van wensen verandert levens. Dat is wat wij doen. En dat kunnen we niet zonder jou.

Meld een kind aan

Geef een ernstig ziek kind een onvergetelijke gebeurtenis. Het geeft ze weer hoop. En kracht.

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.