Dagelijks maken ruim 400 vrijwilligers ergens in Nederland een kind blij. Een kind dat aan een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte lijdt. En het verdient om voor één keer zijn liefste wens in vervulling te zien gaan. Lees hier meer over onze activiteiten door het hele land!
25-11-2018

City Wish Walk Amsterdam

Dé wandelbeleving voor het hele gezin. Iedereen kan meedoen, training is niet nodig! Een weekend evenement voor jong en oud. Een feestje onderweg en op het finish festival. De coolste activiteiten voor kinderen. Zo vinden kids wandelen ook héél leuk!
19-7-2018

Dirk haalt €37.386 op voor Make-A-Wish!

Het succes van vorig jaar heeft supermarkt Dirk doen besluiten ook dit jaar Make-A-Wish Nederland te steunen. Vanaf 23 mei t/m 19 juli kon men in alle Dirk filialen statiegeldbonnen inleveren om zo het verschil te maken voor ernstig zieke kinderen. Operationeel manager Martin Schuurmans van Dirk overhandigde – namens alle klanten – in filiaal Harderwijk een cheque van €37.386 aan Make-A-Wish en de wenskind Thijn en zijn broer Thom.
5-7-2018

Make-A-Wish Nederland opent donderdag 5 juli gloednieuwe themakamer in het Prinses Máxima Centrum

Van Virtual Reality, interactieve vloerspellen tot 3D-printen: nieuwe speelruimte laat patiëntjes kennis maken met de kracht van een wensvervulling
25-6-2018

Chocolaterie Mousset schenkt 1000 sterren aan Make-A-Wish

Arnhem- De broers Martin en Theo Gerrits van Chocolaterie Mousset uit Arnhem hebben zich ingezet voor Make-A-Wish Nederland. Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish Nederland laat liefste wensen in vervulling gaan van deze kinderen, om hen kracht en vertrouwen te geven voor de toekomst.

IK GEEF

€ 10 voor feestelijke taart en kinderchampage
€ 10

Word vrijwilliger

Het laten uitkomen van wensen verandert levens. Dat is wat wij doen. En dat kunnen we niet zonder jou.

Meld een kind aan

Geef een ernstig ziek kind een onvergetelijke gebeurtenis. Het geeft ze weer hoop. En kracht.

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.