Dagelijks maken ruim 350 vrijwilligers ergens in Nederland een kind blij. Een kind dat aan een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte lijdt. En het verdient om voor één keer zijn liefste wens in vervulling te zien gaan. Lees hier meer over onze activiteiten door het hele land!
5-7-2018

Make-A-Wish Nederland opent donderdag 5 juli gloednieuwe themakamer in het Prinses Máxima Centrum

Van Virtual Reality, interactieve vloerspellen tot 3D-printen: nieuwe speelruimte laat patiëntjes kennis maken met de kracht van een wensvervulling
28-6-2018

ZEEUWSE PRIMEUR AAN HET STRAND

Dinsdag 11 september organiseert Make-A-Wish een spetterend beach event aan de Zeeuwse kust. Deze avond is een uitgelezen kans om nieuwe (zakelijke) contacten te leggen. Daarnaast steun je met jouw deelname het werk van Make-A-Wish, het vervullen van de liefste wens van ernstig zieke kinderen. Deelnemers van het beach event kunnen rekenen op een volledig verzorgde avond, waarbij tevens een loterij en een veiling aan bod komen.
25-6-2018

Chocolaterie Mousset schenkt 1000 sterren aan Make-A-Wish

Arnhem- De broers Martin en Theo Gerrits van Chocolaterie Mousset uit Arnhem hebben zich ingezet voor Make-A-Wish Nederland. Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish Nederland laat liefste wensen in vervulling gaan van deze kinderen, om hen kracht en vertrouwen te geven voor de toekomst.
20-6-2018

Hippisch Freestyle Festival Wezep groot succes

Afgelopen vrijdag (15 juni) werd bij De Heuvelruiters voor de tweede maal het Freestyle Festival georganiseerd. Deze editie stond geheel in het teken van Make-A-Wish. Er is een recordbedrag van € 3.400,- voor Make-A-Wish opgehaald. De organisatie spreekt van een bijzonder succesvol evenement. Zowel op sportief als sociaal vlak.

IK GEEF

€ 10 voor feestelijke taart en kinderchampage
€ 10

Word vrijwilliger

Het laten uitkomen van wensen verandert levens. Dat is wat wij doen. En dat kunnen we niet zonder jou.

Meld een kind aan

Geef een ernstig ziek kind een onvergetelijke gebeurtenis. Het geeft ze weer hoop. En kracht.

MET DANK AAN ONZE PARTNERS EN SPONSORS

We kunnen niet zonder onze maatschappelijk betrokken partners en sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer kinderen hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook in dit rijtje wil staan.